• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

250 tl

Ahhh canımmm kredi çekip düğün yaptık. Bir iğne almadılar. Kına da avcuma hediye gelen altını koydular üstünde isim yazıyor göreyim diye. Evime 1 koltuk takımı aldım köylerinde yemek verdiler(ki kp söz vermişti ben vericem onun parasını diye) Yeni öğreniyorum düğününü biz yaptık diye geziyorlarmış. Yaparlar her şeyi yaparlar. Benim babam öldü. 0 borçsuz gelin oldum. Kocam borç yüküyle geldi hem bekarlıktan kalma hem düğün kredisi yani anlıcağın derler her şeyi derler…

Ahhh canımmm kredi çekip düğün yaptık. Bir iğne almadılar. Kına da avcuma hediye gelen altını koydular üstünde isim yazıyor göreyim diye. Evime 1 koltuk takımı aldım köylerinde yemek verdiler(ki kp söz vermişti ben vericem onun parasını diye) Yeni öğreniyorum düğününü biz yaptık diye geziyorlarmış. Yaparlar her şeyi yaparlar. Benim babam öldü. 0 borçsuz gelin oldum. Kocam borç yüküyle geldi hem bekarlıktan kalma hem düğün kredisi yani anlıcağın derler her şeyi derler…
Ben gelinligimin istemeye geldikleri kola tatliyi bile odedim daha degilki bilezikler ustune onlarida kor ettiler ve herkeze biz dugun yaptik diye geziyorlar malesefki benim hic daha once elektrigimi suyumu vermedi ama verdim dedigini dydum doldum actim konuyu

Dedim belki kendine harcayacaktir yada senin bilmedign baska borcu vardir o yuzden boyle soylemis olabilir
Yok kiz gecen ay 300 borcu vardi kendi soyledi aldi pradan bu istemis gercekten istemesi hic onemli degil tabiki isteyblr para onun ama bize vermedigi paralari veriyorum diyor aman veririz zaten esime dedim sen bdha istmycksin ddi yok zaten tm diye bosverdim bende bekledigm birseydi

Yok kiz gecen ay 300 borcu vardi kendi soyledi aldi pradan bu istemis gercekten istemesi hic onemli degil tabiki isteyblr para onun ama bize vermedigi paralari veriyorum diyor aman veririz zaten esime dedim sen bdha istmycksin ddi yok zaten tm diye bosverdim bende bekledigm birseydi
Anladim dedigum gibi tahmin sadece

senin kp vermişte demiş benim rahmetli kp vermediği halde onlara ben bakıyorum diyormuş eşim de memur yani adama bazı dengesizler soruyormuş hem memursun hem babandan mı geçiniyorsun diye çok zoruna gidiyordu çoğu inanmıyordu ama inananlarda vardı işte

Evet etmis hemde ailesi icin benim burda mal filan yazdigimia bakma ben asla normal hayatimda boyle kelimeler etmem cok yemisligim vardir ama tek esimdende degil annesi bana adi kaliteszn kizi dedi sokak kizi dedi babasi keza nyse ben bunu knsmak icn acmadim

bu yorumdan sonra sizinkinin evlilik olmadığına kanaat getirdim.
hala o ınsanlarla yüz göz olup el açmanıza şok oldum.
Babanız pasif mi kaldı kpeder karşısında?
Hiçmi kendinize saygınız yok.
keşke burda kustuğunuz gibi onlara da aynısını yapabilseniz.
Şunu anladım ki senin koca da iş yok.

Ailenden aldığın paralarida geri ver evlenms gitmişsin kimse kimseye bakmak zorunda değil eşinin babasının geri istemesi normal ama biz bakıyorz onlara demesi sinir bozucu. İki yetişkin insansnz kimsenin bakımına ihtiyacnz olmamalı ikinizde çalışın kmseye muhtaç olmayın bence.

Geri mi istiyor? Borc arkadastanda bulunur diyin kpedere

Back
X