- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Sonsuzum0101
Eşinin sana söyledığı kötü sözleri sen söyledın smdı .Neyi goz ardi ettim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin sana söyledığı kötü sözleri sen söyledın smdı .Neyi goz ardi ettim ?
Cikar cikar da onemli deql yoruldm artk ben bu son nokta oldu neler yasttlr bna aileme cidden yazklr olsnYani bilmiyorum akşam ins tartışma çıkmaz
Evet etmis hemde ailesi icin benim burda mal filan yazdigimia bakma ben asla normal hayatimda boyle kelimeler etmem cok yemisligim vardir ama tek esimdende degil annesi bana adi kaliteszn kizi dedi sokak kizi dedi babasi keza nyse ben bunu knsmak icn acmadimEşinin sana söyledığı kötü sözleri sen söyledın smdı .
Cikar cikar da onemli deql yoruldm artk ben bu son nokta oldu neler yasttlr bna aileme cidden yazklr olsn
Peki ozaman bunları gözardı et.Evet etmis hemde ailesi icin benim burda mal filan yazdigimia bakma ben asla normal hayatimda boyle kelimeler etmem cok yemisligim vardir ama tek esimdende degil annesi bana adi kaliteszn kizi dedi sokak kizi dedi babasi keza nyse ben bunu knsmak icn acmadim
Uste ne diye cikayim canim ne alaka simdi sen para yimi mevzu ettigimi zanndyrsn ben ordada yazdm vermeyblrdi ki bugune kdrda ondan almdk ztenİki bebek var esinizin daha yeni düzgün isi olmuş oradan buradan aldığınız parayla fatura ödüyosunuz daha bi de üste çıkıyorsunuz vallahi pes
Ben goz ardi ettimde sen olsan ne yapardin orda soylemesi kolay bencePeki ozaman bunları gözardı et.
Mutluluklar
Canim isteyebilir ben onda degilim o kadar laf edince sok oldum
Sen kinci degilsin ben pasif durdum hep aptallik edipAra kp "baba hayırdır zamanında benim babama bir ton laf etmiştin yardım ediyorlar diye saksı değiliz der gibi şimdi verdiğini hemen geri istiyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?" diye..
Ben olsam babama hakaret edecek kadar ileri giden adama karşı susmam. Sanırım ben kinciyim..
Ne alakası var.Ben goz ardi ettimde sen olsan ne yapardin orda soylemesi kolay bence
Sen kinci degilsin ben pasif durdum hep aptallik edip
Yok canim ya biz abone almamistik yeni aldik kiradayiz alamamistk 5 aylik odeme o haklisnz ne diyeymEğer yaptığı yardımları (yapsa da yapmasa da) orada burada anlatmasa idi boşver idare et derdim ama adam resmen yalancı. Sizin üstünüzden prim yapıyor.. Pasiflik ile saygıyı birbirine karıştırma. O da bir yere kadar olmalı..
Bir de 500tl elektrik çok değil mi ya? Elektrikli soba mı yakıyorsunuz?
Haklsn keske yasadklrm bu kdr olsydi kendmi nye o kdr ezdirdigmi de blmyrmNe alakası var.
5 yıldır evlıyım.
Kv Kp asla görüşmüyorum .
Eşim bu gune kadar kötü söz kullanmadı kullandığı an ben olmam çnkü iyi biliyor.
Eşini yanına al konuş .
Sen ona 2 evlat vermıssın ne demek sokak kızı .
Daha evını geçindiremiyor.
Haklisin dediklerinde lakin keske sende beni anlasydin esim hep bos gezmedi hep birilerndende para almdk ben skstgmda bbmdan aldm oda ben istmdm ztn o verdiKocanın doğru düzgün işi yokken iki bebek neden? Siz de calissaydiniz. Ne kp ne de senin baban para vermek zorunda değil. Başınızın çaresine bakın. En nefret ettiğim şey anne babanın yakasından düşmeyen tipler. İkinci çocuk yerine çalışmayı deneseydin keşke.
Kayinpederin agzini ara belki seninki parayi kendine harcayacak babam istiyo ona verdim diyerektenMerhaba kizlar esim babasindan 500 tl aldi elektirik borcumuz icin babasi demiski 250 tl mi ay basi geri ver simdi tamam kimse kimseye vermek zorunda degil ama bunun babasi ve abisi benim babam bize maddi destek cikiyor diyr babama biton laf ettiler sanane biz varken sanami dusmus biz veririz ederiz diye simdi dedi istemis bende dedimki niye ben babamdan aldigimda geri vermiyorum da sen veriyorsun ben kiz kardesimdende aliyorum cunku esim yeni duzenli ise girdi ben mi aptalim vermiyorum geri hadi geri isteyeceksiniz babama o artistlik neydi cidden anlamis deglim sok oldum bide babasinin hem emeklisi var hem calisiyor durumlari iyi evimizde tup bitmis herkezede diyorki ben bakiyorum onlara diye mdem diyon bak o zaman