- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Olur tabi. Yaşları uygun. Buradaki sorun ne ben anlamadım.Kızlar selam (kendim için sormuyorum)
Sizce kız 25 yaşında, erkek 31 yaşında evliliği uygun olur mu? İki taraf da çalışıyor. Fikirlerinizi nedenleriyle birlikte belirtebilirseniz çok sevinirim
Kız için erken mi sizce hayatını yaşa biraz daha diyenler olabiliyor o açıdanOlur tabi. Yaşları uygun. Buradaki sorun ne ben anlamadım.
Kız için erken mi sizce hayatını yaşa biraz daha diyenler olabiliyor o açıdanNiye uygun olmasın ki, 6 yaş gayet normal
O iliskiden iliskiye ve duruma gore degisir. Oturmus bir iliski, is, duzen vardir, iki taraf da birbirinden emindir, her sey yolundadir, o zaman evlilik icin erken degildir. Ama gec kaldım, evde kaldim diye bu saydiklarimin hicbiri yoksa evlenilmez. Bir ilişki varsa ve yolundaysa yasanacak olanlar zaten birlikte de yaşanabilir. Bir de evliliğe nasil bakildigi da onemli. Müşterek bir iliskiyse evlilik keyifli, yok eger kiz is yapar erkek rahatina bakar gibi toksik bir iliskiyse yaşa bakilmadan hicbir sekilde evlenilmez. Ben 26 yasinda evlendim, suan 34 yasindayim, ogretmenim, atanali birkaç yil olmustu, esimle hayati paylasabilecegimize inandik ve evlendik. Simdi her şeyi paylaşıyoruz, ev isinden ekonomiye kadar. 3 aylik da bebegimz var. Bir gun bile keske demedim çünkü kölelik degil, eşlik yapiyoruz birbirimize. Sözün özu onemli olan yaş degil zihniyet ve bakis acisi.Kız için erken mi sizce hayatını yaşa biraz daha diyenler olabiliyor o açıdan
niye uygun olmasın ki?Kızlar selam (kendim için sormuyorum)
Sizce kız 25 yaşında, erkek 31 yaşında evliliği uygun olur mu? İki taraf da çalışıyor. Fikirlerinizi nedenleriyle birlikte belirtebilirseniz çok sevinirim
Yaş göreceli bir kavram sadece sayısal yönden bakmamak lazım.Kızlar selam (kendim için sormuyorum)
Neden olmasın sevdikten anlaştıktan sonra yas önemli değil kiKızlar selam (kendim için sormuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?