26/01/2009 Hoşgeldiniz

fatmanaz10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
22
0
43
ben fatmanaz10 biyoloji öğretmeniyim 17 haftalık düşük yaptım ruh halim anlıyabiliyorsunuzdur benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşmak paylaşmak isterim.
 
ben fatmanaz10 biyoloji öğretmeniyim 17 haftalık düşük yaptım ruh halim anlıyabiliyorsunuzdur benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşmak paylaşmak isterim.

fatmanazcım hoşgeldin ve geçmiş olsun, bizim bebeğini kaybedenler için bir topiğimiz var duyurular kısmında oraya gelirsen bu konuda ayrıntılı paylaşımlar ve bilgiler bulabilirsin canım, tekrar geçmiş olsun.:çok üzgünüm:
 
biraz geç bir merhaba oldu ben birkaç gün önce üye oldum bu siteye ama çok güzel bir site herkesin iyi vakit geçirmesini diliyorumhihoyyyt:sm_cool:
 
26.01.2009
KK ailesine bugün katılan bütün arkadaşlar...
aramıza hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...a.s.a.s.
güzel,eğlenceli ve faydalı paylaşımlar diliyoruz....
sevgiler...
 
merhabalar ben chen,24 yaşındayım tokatta oturuyorum aslen istanbuluyum 7aylık evliyim ve 7aydır tokattayım.Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum çok güzel bir forum aradığın her şeyi bulmak mümkün çalışmalarından dolayı sayın yöneticilere içten teşekkürler
 
Selam...Bende gül.Dün üye oldum ama anca aktif edebildim:):):)herkese mutlu günlerr...
 
Selam ben hare,44 yaşındayım bir kamu kuruluşunda çalışıyorum.Çok güzel bir site kadın olmaktan ve aranızda olmaktan çokkkkkkkkkkk mutluyum
 
hepinize merhabalar. ben bugün üye oldum. uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ve çok beğeniyorum. çok yararlı bilgi alışverişleri ve dost olduğunu gözlemledim. ve nihayet bende üye oldum. bende tüp bebek konusunda sorunluyum. bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum. görüşmek dileğiyle, sevgiler...
 
hoşgeldin.umarım güzel vakit geçirirsin.burada sorunlarını paylaştıkça rahatlıyor insan.hoş sohbetler dilerim.
 
Mrb.lar bende perihan :) bugün üye oldum. Yararlı bilgiler bulduğum harika bir site, bayanlara ait her türlü konuya açıklamalı bilgilendiren bir site banada faydasına olcağına inanıyorum.
Şimdiden paylaşımlarınız için tşk.ederim..
 
X