benimde 28 haftalık gittiğimde 1500 gr 36 cm boyu bir hafta önde gidiyo dedi doktor şuan 32. haftama girdim gidecem doktoruma ne kadar oldu bilmem ağırlığını hissediyorum
slm kızlar bende 26+5 günlüğüm
bizim doktorumuzda bebişin 1 kiloyu geçtiğini söyledi
ama boyumuzu ölçemedik sıpa rahat durmadı:)
doktor 3500 üstünde rahat olur dedi
ablasıda zaten 4 kiloya yakın doğmuştu:)
hehalde erkekler biraz daha iri oluyo normalde bende eşimd ezayıf doğmuşuz 2500 gram falan ama oğlum kilolu olucak herhalde hayırlısı sağlıklı olsunda canım önemli olan o
bizimde kızımız olacak 21 hafta +3 oldum bebeğim 420 gr mış bebeğim zayıfmı ne kafam karıştı gerçi doktor normal dedi ama ben yinede kuşkulandım allah hepimize sağlıklı bebekler versin
bizimde kızımız olacak 21 hafta +3 oldum bebeğim 420 gr mış bebeğim zayıfmı ne kafam karıştı gerçi doktor normal dedi ama ben yinede kuşkulandım allah hepimize sağlıklı bebekler versin
canım, benim kızım da 21+6da 465 gr.dı. Bizimkiler orta sınırda canım. Zayıf değil yani. Ama kiloluda değil. Hepimizin bebeği aynı kiloda olacak diye bişey söz konusu değil. Canını sıkma emi?
24 haftalıkken bebeğim 650 gr boyuda 29 cmdi.kilo ve boyunun iyi olduğunu söyledi doktorum.inşallah böyle devam eder.allah herkesin bebişine sağlık versin.
benimd e 26 haftalık 1000 kilo 28 haftalık 1500 kilo şimdi 32 haftalık oldu gidecem doktora ne kadr oldu bilmiyorum.boyuda en son 36 cm di ama uzadığını hissediyorum kaburgalarıma çok batmaya başladı ayakları elleri batıyo herhalde.