26+1 Bebeğim çok hareketli

Bestem_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
48
17
3
Kızlar merhaba;

26+1 haftalık hamileyim. Bebişim dün akşamdan beri çok hareketli beni de uyutmadı sabah oldu işe geldim hala hareketlerini hissediyorum. Acaba bu normal mi? Bebeği böle hareketli olan var mı? Önceden de hareketli olurdu ama hiç bu kadar çok hissetmezdim günün yarısını uyuyarak yarısını hareketli geçirirdi. Acaba bir sorun olabilir mi? 5 gün sonra kontrole gidicem. Endişeleniyorum. Zaten çok pinpirikli bir insanım
:KK17:

valla benimki kadar hareketli mi acaba,ben rekorun ben de olduğunu iddia ediyorum:P benim de 25. haftadan bu haftaya kadar aşırı hareketli,eşim şoklara giriyor karnımı izlerken, valla dokroum bişiy demedi, hareketsiz olmasından daha iyidir, gün içinde hareketlerini sayayım diye bir derdim yok, sen de sor burda paylaş

Gayet normal çünkü attık yeterince büyüğü en küçük hareketini bile hissetmeye başladın önceden küçüktü sürekli hareketliydi ama sen Okadar hissetmiyordun ama şimdi büyüdü hele son ayda karnından çıkıcak zannedip korkabilirsin :KK46:

Gayet normal çünkü attık yeterince büyüğü en küçük hareketini bile hissetmeye başladın önceden küçüktü sürekli hareketliydi ama sen Okadar hissetmiyordun ama şimdi büyüdü hele son ayda karnından çıkıcak zannedip korkabilirsin :KK46:

Gerçekten bazen öle sanıyorum :halay: karnım hop hop hopluyo :KK70:

valla benimki kadar hareketli mi acaba,ben rekorun ben de olduğunu iddia ediyorum:p benim de 25. haftadan bu haftaya kadar aşırı hareketli,eşim şoklara giriyor karnımı izlerken, valla dokroum bişiy demedi, hareketsiz olmasından daha iyidir, gün içinde hareketlerini sayayım diye bir derdim yok, sen de sor burda paylaş

Gittiğimde sorucam :KK33:

35 haftalik hamileyim icimde halay grubu var sanki :) dısardan belli oluyor hareketleri :) 20 haftalikken basladi hala tam gaz devam cok sukur saglikli olsunda

Back
X