26 ,27 yaşlarında hamile kalan her kesden ricam tarihlerini yazarmisiniz

Bilgiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
2.256
712
73
Erkek bebek istiyorum Allahın izniyle .cinsiyet için bi hesaplama yapicam

Lütfen hanımlar bir birimize yardımcı olalım.26 ,27 yaşlarda hangi aylarda adet oldunuz erkek anneleri ? bunu yazmak o kadarmi zor

Merhaba ! Ben mayisda 28 yasima giriyorum 91 dogumluyum ..

Öyleki yumurtlama gününü bile biliyorum cünkü ovulasyon testi yapmistim
Son adet baslangic 10 agustosdu
Yumurtlama 26 agustos.. Tam 14 gün bekledim 9. Eylülde positifdi..
22 Haftalik hamileyim.. Bir Oglumuz olacakmis
Iyi günler dilerim

Çok sağol canım yazdigin icin .oğlunu kucağına almak nasibin olsun .Allah razi olsun

Son düzenleme:
Ya kızlar neden yazmiyosunuzki bir birimize yardım edelim .hepimiz kadınız.26 , 27 yaşlarda hamile kalanlar kız erkek fark etmez adet tarihinizi yazın lütfeeeeen((

Ya kızlar neden yazmiyosunuzki bir birimize yardım edelim .hepimiz kadınız.26 , 27 yaşlarda hamile kalanlar kız erkek fark etmez adet tarihinizi yazın lütfeeeeen((
27 yasinda 22 haziranda adet oldum temmuzda hamileydim oglum oldu

Coook teşekkür ederim .Allah razı olsun
Erkek icin adet bittimi ovu gununuzu biliyorsaniz 1 gun once olursa oglunuz olur ama ovudan 3 gun once olursa 1 hafta ara verirseniz kiziniz olur ben uyguladim kizim oldu oglumda bos gun yoktu :) tedbirini al taktiri allaha birak demisleer

Erkek icin adet bittimi ovu gununuzu biliyorsaniz 1 gun once olursa oglunuz olur ama ovudan 3 gun once olursa 1 hafta ara verirseniz kiziniz olur ben uyguladim kizim oldu oglumda bos gun yoktu :) tedbirini al taktiri allaha birak demisleer
Bende öyle yapmak istiyorum zaten canım.elimden gelen her şeyi yapıyorum ve her şeyin başında dua.Çok teşekkür ederim yazdiklariniz için.bide dua istiyorum .Allah yavrularınızı korusun

Yani konuya bi sürü bakan olmuş ama kimse birşey yazmamış .yani kimse bu yaşta hamile kalmamismi..

Yani konuya bi sürü bakan olmuş ama kimse birşey yazmamış .yani kimse bu yaşta hamile kalmamismi..
Ben kalmadım kalsam yazardım
Kalanlarda yazmış zaten . Ne yapmak istediğinizi anlamış değilim evlat sahibi olunda sağlıklı olsun yeter cinsiyete neden takılıyorsunuz

Ben kalmadım kalsam yazardım
Kalanlarda yazmış zaten . Ne yapmak istediğinizi anlamış değilim evlat sahibi olunda sağlıklı olsun yeter cinsiyete neden takılıyorsunuz
Zaten çok şükür bi kızım var.5yıllık aradan sonra bi hamilleik geçirdim düşükle sonuçlandı.bi sağlıklı oğlum olmasını isterim.buda bence benim dogal hakkım.eyerki Allahım kızı uygun görüp kız verirse kızımada onu yaradanada kurban ne diyeyim.
İnşallah tez zamanda anne olursunuz.vede bu tatlı endişelerin hepsini sizde yaşarsınız

Ya sizi anlıyorum endişelerinizi istediğinizi ama kimse yazmıyor diye insanlara tepki göstermemiz ister istemez dikkatimi çekti ve cevap vermek istedim . İnşallah sizinde sağlıklı bir oğlunuz olur hayırlısı olsun hakkınızda

Canım ben hic bir insana ne kotu söz soylemedim nede kiminse şahsiyetine incitici bir sey yapmadim.sadece benim anlamadigim bu kadar insan bakıyor vede içlerinde inaniyorumki bu yasta hamile kalanlar çok.ama bir tanesi bi şey yazmıyo.ya hepimiz insan degilmiyiz.vallahi burda kimseyi tanimiyorum ama elimden geldiğince biri yardim istese yardımcı olurum.vede ben elimden geldigince burda kimseyi kirmamaya çalışıyorum..
Ne diyeyim kim yardımcı olduysa bana Allahimda ona yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…