26+6 da 28le uyumlu doğum yaptım. Benimle aynı sorunu yaşayan anneler bilgi verirmisiniz
kaç grmla, kaç haftalık doğum yaptınız Ne kadar küvözde kaldınız
kaç kiloyla çıktınız
şimdi ne durumlardasın
Bugn 25 gün oldu daha bebeğimin kokusunu içime çekmedim çok zor bi süreç dayanmaya çalışıyorum bazen dayancak gücüm kalmıyor lütfen yaşadıklarınızı benimle paylaşırmısınız.
5 ay nasıl dayandın ben 25 günde kendimi paraladım 1 ay olucak 1 hafta sonra ben daha 4 kere minicik ayana dokunabildim diye durup durup ağlıyorum benim oğlumda 1100 doğdu 900a kadar düstü 37 cm doğdu kilosu iyiydi çok şükür solunum sıkıntısı fazla çekmedi ama pazartesi günü ağzından tekrar bağladılar makineye bugn burnuna geçmiş şükür enfeksiyon kapmış sanırım o solunum sıkıntısı yaptı yarın görmeye gidicez insallah en kısa zamanda burnundanda çekerler solunum sıkıntısı kalmaz enfeksiyon içinde tedavi görüyorBu arada oglum dogdugunda 874 gram 35 cm boyundaydi. Senin bebeginin kilosu nasıl
5 ay nasıl dayandın ben 25 günde kendimi paraladım 1 ay olucak 1 hafta sonra ben daha 4 kere minicik ayana dokunabildim diye durup durup ağlıyorum benim oğlumda 1100 doğdu 900a kadar düstü 37 cm doğdu kilosu iyiydi çok şükür solunum sıkıntısı fazla çekmedi ama pazartesi günü ağzından tekrar bağladılar makineye bugn burnuna geçmiş şükür enfeksiyon kapmış sanırım o solunum sıkıntısı yaptı yarın görmeye gidicez insallah en kısa zamanda burnundanda çekerler solunum sıkıntısı kalmaz enfeksiyon içinde tedavi görüyor
Pazartesiden bu yana almıyo şişkinliği oldu sindirememiş sanırm hepsi birbirini tetiklediDayanmak zordu ama bebegim icin güçlü olmak zorundaydim sonuçta. Ama maşaallah senin bebegin oksijene cabuk gecmis. Enfeksiyonda kötü iyilesmelerini yavaşlatıyor ama geçince düzelir inşaallah. Bebegin bizimkine göre daha cabuk iyilesir insaallah çünkü haftasida iyi solunumuda iyi gidiyor bence maşaallah. Anne sütü aliyomu?
Pazartesiden bu yana almıyo şişkinliği oldu sindirememiş sanırm hepsi birbirini tetikledi
Belirgin bir sebebi yok doktorun söylediği herşey iyi gidiodu riskim bile yoktu sadece benim 2 tahminim var 1. İdrar yolu enfesiyonm vardı benim akıntım çok oluyodu 2. De kan sulandırıcı iğne oluyordum ben 24. Haftada kendi dokturm o iğneyi kesti doğum yaptıran doktorda gerçekten kan pıhtılaşma sorunun varsa o iğneyi ben hastalarıma doğuma kadar kullandırıyorum neden bıraktırdıki dedi bunlar sebep olmustur belki diye düsünüyorum sizinki neydi ikiz oldukları icin mi baska sorunmu vardıMerak etme zamanla düzelecek insaallah. Oglumda uzun süre süt alamadı damardan beslendi hep. Uzun süre sonra yavas yavas sütle beslenmeye başlamıştı. Senin erken dogum sebebin neydi.
Belirgin bir sebebi yok doktorun söylediği herşey iyi gidiodu riskim bile yoktu sadece benim 2 tahminim var 1. İdrar yolu enfesiyonm vardı benim akıntım çok oluyodu 2. De kan sulandırıcı iğne oluyordum ben 24. Haftada kendi dokturm o iğneyi kesti doğum yaptıran doktorda gerçekten kan pıhtılaşma sorunun varsa o iğneyi ben hastalarıma doğuma kadar kullandırıyorum neden bıraktırdıki dedi bunlar sebep olmustur belki diye düsünüyorum sizinki neydi ikiz oldukları icin mi baska sorunmu vardı
Aminn inşallah benimki erkek insallah oda çabucak toparlanır cuma günü 40 günlük olucak daha kucağıma alamadım solunumu fanusda ondan kurtulması gerekmiş galiba kucama alabilmem için siz hatırlıyomusunz solunum sorunu varmıydı kaç gün sonra normal kendi almaya başlıpta kucanıza alabildinizBenim kızımda 26.6 da doğdu 1 kilo doğdu iki ay kövezde kaldı 2.250 hastaneden çıktı şuna 2 yaşında ve çok sağlıklı umarım senin bebişinde en kısa zamanda çıkıcak ve normal hayatına dönecek 1 ay dolduğunu kucağına yavaş yavaş alırsın. Bebeğin eğer kızsa daha çabuk toparlıyor
Çok üzüldüm rabbim sana sabır versin dayanma gücü versinBnde enfeksiyon nedeniyle 25 haftalık doğum yaptim iki gün yasayabildi meleğim
Sağol canım inşallah bi an önce kavuşursun yavruna
Amin canım inşallah rabbim sanada hayırlı vakitte sağlıklı bi evlat da nasip etsin insallh aynı sorunu tekrar yaşamazsınSağol canım inşallah bi an önce kavuşursun yavruna
Maşallah o günleri atlatmıssınz ne mutlu size rabbim bizede göstersin inşallah ne kadar kaldınız küvözdeBende 27 hafdam dolmadan ikizlerine doğum yaptım ,mat ayında.şuan 6 aylıklar,biri 810, diğeri ise800 gr olarak doğdular..suyum geliyordu sürekli ve iki hafda anca erteleyebildik doğumu hastanede iğneler ve serumlar ilaçlar vs...o günler çok kötüydü Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ve sadece bebeklerinizi düşünüyorsunuz siE ne olmuş hiç önemli değil annelik işde..Rabbim herkeze anne olmayı nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?