26 aralık Emre İlhan!!!

Tulinska, çenene ne tür bir implant koyduracaksın. Armine nin çene ve burnu çok başarılı gördünmü acaba merak ettim. Fikir verebilir.

evet arminenin burun ve çenesini gördüm, harika olmuş gerçekten. benimki de medpor olacak. Armine ye yaşanabilecek sorunlara karşı uyarılıp uyarılmadığını sordum doktoru tarafından. çünkü enfeksiyon riski, implantın kemiği eritmesi, ya da vücudun kabul etmemesi, asimetri yaratması gibi riskleri okuyorum. Ama br cevap gelmedi. :(((( her şeye hazırlıklı olarak göze alıyoruz bu ameliyatları. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah:))

Belki de burnun diğer kısımlarına hiç dokunulmadan sadece kanatlar daraltılabilir ki bu çok kolay bir işlemdir. Üstelik senin kafana takılan sorunun da bu işlemle büyük ölçüde giderilebileceğini düşünüyorum.
Emre bey'le bunu konuştunuz mu?

hayır.. ben tamamen daralsın istiyorum kanatlarla beraber tombul burnum da incelsin. bir de öyle çok resim biriktirdim ki farklı farklı modeller, kişiler :))) aklıma en çok beğenilen burun, göz, ağız,alın ve çeneye sahip ünlüler için anket yapılmış, ortaya çıkan verilere göre de surat hazırlanmıştı bilgisayar ortamında. en yüzel parçaları birleştirip...ortaya çıkan kadın bir facia, bir korku filmi yaratığıydı. sonuçta ennn beğenilen, istenen, özenilen ağzı burnu da yaptırsak suratın geneline uygun değilse ne güzel oluyor ne de estetik duruyor. yaaa neden hayat böyle tersliklerle dolu ki... büyük olmasını istediğimiz yerler küçük, küçük olmasını istediğimiz yerler büyük, tüysüz olmasını istediğimiz yerler tüylü, daha çok tüy bitsin istediğimiz yerlerdekiler dökülür. :(((((((

hayır.. ben tamamen daralsın istiyorum kanatlarla beraber tombul burnum da incelsin. bir de öyle çok resim biriktirdim ki farklı farklı modeller, kişiler :))) aklıma en çok beğenilen burun, göz, ağız,alın ve çeneye sahip ünlüler için anket yapılmış, ortaya çıkan verilere göre de surat hazırlanmıştı bilgisayar ortamında. en yüzel parçaları birleştirip...ortaya çıkan kadın bir facia, bir korku filmi yaratığıydı. sonuçta ennn beğenilen, istenen, özenilen ağzı burnu da yaptırsak suratın geneline uygun değilse ne güzel oluyor ne de estetik duruyor. yaaa neden hayat böyle tersliklerle dolu ki... büyük olmasını istediğimiz yerler küçük, küçük olmasını istediğimiz yerler büyük, tüysüz olmasını istediğimiz yerler tüylü, daha çok tüy bitsin istediğimiz yerlerdekiler dökülür. :(((((((

:))) cok güzel söylemissin ya, evet tersi durumlar oluyor genellikle.
Email adresimi gönderdim sana bu arada :)

Tulinska, medpor en iyi sonuç veren ancak biraz daha zor ve riskli gibi anladım ben okuduklarımdan. Şimdi Emre beye de gitsem mi diye düşünüyorum. Sen sanırım burunlarını daha çok beğendin. Bence de burunlarda başarılı. Ama çeneyi bilemiyorum.

pardon arkadaşlar 26 yazmışım. 26 sı antalya dan istanbula gidiş. 27 ameliyata alınış. dualarınızı bekliyorum. gelişmeleri haftası haftasına buradan paylaşıp, her sorana yardım edeceğim. Emre İlhan ın burun konusundaki başarısı artık tartışılmaz ama çeneden korkuyorum...

medpor dami karar kildin yoksa gidince fikir degistirme olasiligin varmi ? Emre bey prolen mesh te daha az enfeksiyon riski oldugunu söylüyor.

Canım tamam burnun geniş geliyor, ama çenende hiçbir sorun gözükmüyor, çene implantı yüzünü uzun göstermesin?, çene implantı taktırmaktaki talebini anlamadım, gayet hoş ve yüzüne uygun çenen

bazı resilerde gülümsemeden dolayı deri altındaki yağ tabakası genişliyor o da çenemi normalden daha dolgun gösteriyor. gülümsemediğimde çenem çok küçük. çok büyük bir implant takılmaya cak zaten. sınırı daha belirgin olsun yeter bana..

bazı resilerde gülümsemeden dolayı deri altındaki yağ tabakası genişliyor o da çenemi normalden daha dolgun gösteriyor. gülümsemediğimde çenem çok küçük. çok büyük bir implant takılmaya cak zaten. sınırı daha belirgin olsun yeter bana..

bir de yandan bir foto koyar mısın? çenenin nesini kafaya taktığın öyle daha iyi görülür.

Bencede burnun biraz genis arkadasim, biraz daha kuculturebilirsin ancak cenen gayet guzel.
Daha once kime ameliyat olmustunuz?

slm arkadaşalar ben foruma yeni üye oldum burun amelıyetı yaptrcam ama doktor konusunda çok kararsızım doktor isimleri içinde boğuluyrm yaaa çok streslıyım emre ilhanla görüşmeye gıdıcem acaba burda emre beye amelıyat olanlar var mı varsa yardımcı olurlarsa sevınırım yaptıgı burunları gormek ıstıyrm çok acıllll

Canım burnun daralınca daha hoş olcak ama ben çenende bir problem göremedim gayet güzel.

Tulinim bugun doktordan son onayi aldim
25 aralikta yatiracak bizi ama senin en az 1 hafta once gorusmeye gitmen gerek ve gorusmegununden en az 1 hafta once randevu alman gerekli

zaman yaklaştıkça, kendimi o ameliyat giysisinin ,içinde, o soğuk ameliyathanede, ben uyurken yapılacakları düşündükçe, ya bittikten sonra beğenmezsem, keşke demekten çooookkkkkk korkuyorummm.. inşallah her şey hayal ettiğimiz gibi gider. o gün ağrısız, sızısız, tam bir başarıyla çabucacık geçer gider.. amin, amin, amin...

zaman yaklaştıkça, kendimi o ameliyat giysisinin ,içinde, o soğuk ameliyathanede, ben uyurken yapılacakları düşündükçe, ya bittikten sonra beğenmezsem, keşke demekten çooookkkkkk korkuyorummm.. inşallah her şey hayal ettiğimiz gibi gider. o gün ağrısız, sızısız, tam bir başarıyla çabucacık geçer gider.. amin, amin, amin...

inşallah canımbenım sen içini ferah tut biz yanındayız KK olarak :)) evrene pozitif mesajlar ver :roflol: yürüyen pozitif ol. bu süreci elinden geldiğince eğleneceli hale getirmeye calış bak amelıyat olan arkadaslarımız bi süre sonra ''ne tatlı telaşlar yaşamıştım özledım'' diyorlar. sen dua et doktoruna güven yerimseniben dualarımız seninle...

Back
X