Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır.. ben tamamen daralsın istiyorum kanatlarla beraber tombul burnum da incelsin. bir de öyle çok resim biriktirdim ki farklı farklı modeller, kişiler :))) aklıma en çok beğenilen burun, göz, ağız,alın ve çeneye sahip ünlüler için anket yapılmış, ortaya çıkan verilere göre de surat hazırlanmıştı bilgisayar ortamında. en yüzel parçaları birleştirip...ortaya çıkan kadın bir facia, bir korku filmi yaratığıydı. sonuçta ennn beğenilen, istenen, özenilen ağzı burnu da yaptırsak suratın geneline uygun değilse ne güzel oluyor ne de estetik duruyor. yaaa neden hayat böyle tersliklerle dolu ki... büyük olmasını istediğimiz yerler küçük, küçük olmasını istediğimiz yerler büyük, tüysüz olmasını istediğimiz yerler tüylü, daha çok tüy bitsin istediğimiz yerlerdekiler dökülür.((((((
bazı resilerde gülümsemeden dolayı deri altındaki yağ tabakası genişliyor o da çenemi normalden daha dolgun gösteriyor. gülümsemediğimde çenem çok küçük. çok büyük bir implant takılmaya cak zaten. sınırı daha belirgin olsun yeter bana..
zaman yaklaştıkça, kendimi o ameliyat giysisinin ,içinde, o soğuk ameliyathanede, ben uyurken yapılacakları düşündükçe, ya bittikten sonra beğenmezsem, keşke demekten çooookkkkkk korkuyorummm.. inşallah her şey hayal ettiğimiz gibi gider. o gün ağrısız, sızısız, tam bir başarıyla çabucacık geçer gider.. amin, amin, amin...