26 aralık Emre İlhan!!!

merak etme fistigim
ben ilk seni ameliyata gonderip ameliyat sirasinda basinda bekleyecegim
sonra ben girecegim ameliyata
sen cok buyuk ve gerri donusu olmayan abartili isteklerden arin gerisini bosver
bize sadece biraz sekil verilecek hatta sekil verilmeyecek ama duzeltme yapilacak ama eger sen kendini bastan yaratma hayali ile gider elinin degdigi heryerle oynansin istersen buyuk ihtimalle cok buyuk dus kirikligina ugrarsin

ama merak etme ben yaninda olunca izin vermem
narkoz alip uyudugunda doktorunun basina dikilirim

canımmmm ne tatlısın seeeennnn!!
inşallah birbirimizin ve kadınlar kulübü arkadaşlarının desteği ve dualarıyla sağ sağlim ve tatmin bir şekilde ayrılacağız hastaneden.
canım bizim çeneler çok küçük. sanki çeneleri yanlardan makasla keskin bir minik üçgen bırakmışlar. bu da yüzün orta kısmının ablak görünmesine sebep oluyor. benim çenem çok etli olduğu için gülerken genişliyor anlaşılmıyor ama gülmediğim zamanlarda çok küçük. ama kaşımın asimetrisi ne olacak. hem gözlerime de çok yakın ama seninki gibi dövme de istemem çok abartılı duruyor alınma, dostun iyisi acı söyleyenidir ama. birazcık daha göze yakın ve daha az kavisli olabilir.
öpüyorum ve de çoooooookkkkk seviyorummmmmm canımmm...

canimm ozaman kaslarini once lazer ile yok edip kas ekimine gedebilirsin
hatta bende lazer ile dovmeleri yok edip kas ektirmeyi dusunuyorum

tulinska'cım başlık açıp yorumlarımızı sorduğun için ben de fikrimi söylemek istedim..bence insanın, vücudunda her neresiyle ilgili sorunu varsa, eğer oraya müdahale edilebiliyorsa mutlaka ettirmeli..yani dediğin gibi hergün kendine bakıp ya şuram da böyle olsaydı diyeceğine bunu çözmek gerekir, isterse dünyanın en güzel burnu olsun sana rahatsızlık veriyorsa istediğin hale getirmek için girişimde bulunmalısın.. şımarıklık yaptığını ve şükretmen gerektiğini söyleyenler çoktur mutlaka, ben senden bin kat kötü durumda olmama rağmen bana bile ayy ne güzel burnun var sakın elletme diyen çok kişi oldu düşün:) o kişiler burun estetiğinin tam olarak ne olduğunu bilmeyen, seni rahatlatmaya çalışan ama rahatlatamayacağının farkında olamayan kişiler..kötü yapıyorlar demiyorum ama bi insanın çok istediği bir şeye engel olmak da doğru değil.. o yüzden bence çekinme ve korkma, bu seni bi gün iki gün değil uzun süredir rahatsız eden bir şeyse hallet gitsin derim;)

katılıyorum senı mutlu etmıyorsa bırsey cok guzel bıle dense sen mutlu olmadıkca faydasız dogru soylemıssın eso

canim sen yarin ucuyorsun Antalya ya degil mi?
Doktor ile randevun 15.12sine miydi?

eger oyle ise lutfen benim istek ve sorularimi da iletmeyi unutma
Ben hic burun deliklerinin daraltilmasini istedigime dair bisey soylememistim

Iyi yolculuklar simdiden ayin 25.12de gorusmek uzere bebegimmm :46:

Merhaba oncelikle umarim iyi gecer. estetik konusunu cok arastirdim pek cok dr la gorusdum we sonunda Emre beyde karar kildim ben 4 aralikda ameliyat oldum 3 haftam dolmak uzere we su ahlimle bile sonucdan cok menmunum. kesinlikle cok basarili bir dr oldugunu dusunuorum we cok ilgili hastasiyla. kisi ne istedigini net bir sekilde anlatabiliosan soylediklerinin aynisini yapabilen birisi ki bu alanda bunu yapan cok az sayida kisi war.. o yuzden dogru secim simdiden gecmis olsun.

Merhaba oncelikle umarim iyi gecer. estetik konusunu cok arastirdim pek cok dr la gorusdum we sonunda Emre beyde karar kildim ben 4 aralikda ameliyat oldum 3 haftam dolmak uzere we su ahlimle bile sonucdan cok menmunum. kesinlikle cok basarili bir dr oldugunu dusunuorum we cok ilgili hastasiyla. kisi ne istedigini net bir sekilde anlatabiliosan soylediklerinin aynisini yapabilen birisi ki bu alanda bunu yapan cok az sayida kisi war.. o yuzden dogru secim simdiden gecmis olsun.

emre bey çok iyi seçim bende onu düşünüyorum.fotolarını eklermisin canım çok merak ettim burnunu

Arkadaşlar 26 Aralık günü kardeşimle beraber hem burun hem de çene ameliyatına giriyouz. uzun zaman var ama şimdiden çok heyecanlıyım. Emre Bey'in burun konusundaki başarısı artık herkesin malumu ama çene implantı taktıran var mı? Bir de burnu gerçekten kemikli ve büyük olanlar her ne olursa olsun sonuçtan memnun, yani ortalama hatta kusurlu bir ameliyat dahi olsa sonuçtan memnun olduklaını söylüyorlar, sözüm kk dan dışarı ama burunları daha düzgün, kalkık, daha az kusurlu olanların beklentileri çok daha büyük oluyor ameliyattan. haksız mıyım?

Yorumunu okurken biran acaba ben mi yazdım diye düşündüm :)) 3 yıldır bilgisayar başında doktor aramaktan delircem neredeyse. burununu beğendimiz kişiler aynı. Burun sorunumuz aynı gibi ama benim ucu düşük :( . Aynı şekilde bende çenemi ufak ve sivri buluyorum bide sola dogru hafif kayma var ve biraz geride simetrik duruyor :(
Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kalmıştım ama çenemide yaptırmak istedigim için Emre İlhan daha mantıklı geliyor. Sen sadece burun estetiği mi yaptırdın yoksa ikisini birlikte mi yaptırdın?

Back
X