26 aralıkta ovitrelle olanlar hadi gelin beraber bekleyelim

SevdaDen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
45
2
6
24
Merhaba hanımlar bugün çatlatma iğnesi oldum, sizde ağrı sızı var mı?
Hadi gelin beraber bekleyelim 🥰

Bende 4ünde vuruldum dünden beri kasıklarım da ağrı var

Bende 4ünde vuruldum dünden beri kasıklarım da ağrı var
Bu iyi birşey yumurtalıkların çalıştığını gösteriyor. Bnm ilk hafta sol kasık ağrısı oldu sonrada 1 2 gün sağ taraf ağrıdı sonrada geçti zaten. Şimdide bekliyorum bklm

Bu iyi birşey yumurtalıkların çalıştığını gösteriyor. Bnm ilk hafta sol kasık ağrısı oldu sonrada 1 2 gün sağ taraf ağrıdı sonrada geçti zaten. Şimdide bekliyorum bklm
İlişki sırasında agrı şiddetlendi ama bu normal mi

Yaa çok az kalmış ben daha yolun basındayım

Yarın adet günüm sanırım bekleyip göreceğim
Merhaba, sonucunuzu merak ettim. insallah en kısa sürede kavusursunuz hayalinize 🙏 ben de dün yaptırdım catlatma iğnesi. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bekleme süresi cok zor gercekten adet oldum mu olacak mıyım stresi bitiriyor insanı.

Merhaba, sonucunuzu merak ettim. insallah en kısa sürede kavusursunuz hayalinize 🙏 ben de dün yaptırdım catlatma iğnesi. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bekleme süresi cok zor gercekten adet oldum mu olacak mıyım stresi bitiriyor insanı.
Sağolun inşaAllah🙏 adet oldum ilk çatlatma iğnesiydi 5cm kistte yaptı istenildiği gibi çatlamamış yumurta. İnşaAllah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Back
X