Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah rabbim hayırlısını nasip ederde tutarBende 4ünde vuruldum dünden beri kasıklarım da ağrı var
Bu iyi birşey yumurtalıkların çalıştığını gösteriyor. Bnm ilk hafta sol kasık ağrısı oldu sonrada 1 2 gün sağ taraf ağrıdı sonrada geçti zaten. Şimdide bekliyorum bklmBende 4ünde vuruldum dünden beri kasıklarım da ağrı var
İlişki sırasında agrı şiddetlendi ama bu normal miBu iyi birşey yumurtalıkların çalıştığını gösteriyor. Bnm ilk hafta sol kasık ağrısı oldu sonrada 1 2 gün sağ taraf ağrıdı sonrada geçti zaten. Şimdide bekliyorum bklm
Bende de olmuştu sonradan geçti zatenİlişki sırasında agrı şiddetlendi ama bu normal mi
Sizin kaç gününüz kaldı belli olmasınaBende de olmuştu sonradan geçti zaten
Adetime 5 günüm var. Bugün iğneden sonraki 12. GünümSizin kaç gününüz kaldı belli olmasına
14. Günümde test yaptım negatif çıktı şimdi adet olmayı bekliyorum)) =Yaa çok az kalmış ben daha yolun basındayım
Belki hemen idrara geçmemiştir kan verin isterseniz14. Günümde test yaptım negatif çıktı şimdi adet olmayı bekliyorum)) =
Yarın adet günüm sanırım bekleyip göreceğimBelki hemen idrara geçmemiştir kan verin isterseniz
Merhaba, sonucunuzu merak ettim. insallah en kısa sürede kavusursunuz hayalinizeYarın adet günüm sanırım bekleyip göreceğim
Sağolun inşaAllahMerhaba, sonucunuzu merak ettim. insallah en kısa sürede kavusursunuz hayalinizeben de dün yaptırdım catlatma iğnesi. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bekleme süresi cok zor gercekten adet oldum mu olacak mıyım stresi bitiriyor insanı.
Amin inşallahSağolun inşaAllahadet oldum ilk çatlatma iğnesiydi 5cm kistte yaptı istenildiği gibi çatlamamış yumurta. İnşaAllah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın