evet bıranda başladı onceden de gel gıt anne baba kendını ıafed edıyordu ama oyle anlaşılır aşırı bir kelımesı yoktu basit cumlelerdı.ilk kelımelerımızı tekrar etmeye başladı her kelımeyı.şimdi konuşuyor ama oyle muhabbet değil tabi kelımelerımızı tekrar edıyor mesela dayı uzuldu neden telefonu kapattın dıye soruyoruz dayı uzuldumu anne dıyor mesela.şarkı soyluyoruz teker teker.Oncesinde nasildi konusmasi yeni mi basladi bu sekilde birden konusmaya
Merhaba anneler benim oğlumda 28 nisanda yaşına girecek herşeye ıhh ıhh diyo sadece göz temasında sorunumuz yok bence herşeyi anlıyor emekliyor şuan peşimizden ayrılmıyor ismini biliyor anne babayı yabancıyı biliyor ne yapmalıyım ne önerirsiniz tv de izletmiyoruz
Yabancılara benim oğlum da gitmiyor. Eve misafir gelince başka odaya gidiyor. Zaman içinde yavaş yavaş yanımıza geliyor. Asla kucağına gitmek, sevdirmek istemiyor. Zorlamıyorum da. Alismasin yabancılara.İsmini biliyor göz temasında sorun yok bizce ama takıldım şimdi yabancılara hiç gitmemesi onların dokunmalarını sevmemesi normal değil mi
Yabancilara gitme degil tabiki normal gitmemesi ama yabancilarin oldugu ortamlardan farkli bir sekilde hoslanmamasi anlaminda bakmak gerekiyor. Dokunma konusu da anne baba veya sevdigi kisilerin dokunmasindan bile rahatsizlik duyuyorsa.İsmini biliyor göz temasında sorun yok bizce ama takıldım şimdi yabancılara hiç gitmemesi onların dokunmalarını sevmemesi normal değil mi
Yeni kelimeler yok mu hala? Ortanca oğlum 4-5 kelimeden başka konuşmuyordu. Krese verince başladı konuşmaya. Psikiyatri randevusunu da iptal etmiştim. Canınızı sıkmayın. Bence önemli bir şey çıkmayacak. Bizi de bilgilendirirseniz sonrasında sevinirim.Yarın çocuk psikiyatri randevumuz var bakalım hayırlısı dua edin bizede inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?