Doğuma Hazırlık 26 günüm kaldı ama ben hala kızıma isim bulamadımmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ccaaddee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
187
1
96
İstanbul
mrb kızlar irem ismini koymayı düşünüyodum nve çok alışmıştımm bu isme malesef anlamı çok kötüymüş bi hocaya sordum koymayın dedi...ve suan isim bulamıyorum önereceğinz isimler varmı kızlar yaaaa

farklı bi isim olsun diyorsan NEVA koyabilirsin BEREKET demekmişşşş

iki isimli olsun diyorsan NEVA NEHİR

ben ecrin ismini çok seviyorum Allah'ın hediyesi demekmiş ayrıca berre(sadık.salih.cömert demekmiş). sevde (esmer güzeli demekmiş peygamberimizim 2.eşinin adıymış)isimleride güzel ismi ne olursa olsun yakışıcağına eminim.Allah hayırlı doğumlar versin.

canım irem ismi kötü bi isim değil anlamı cennet bahçesi demek ben çok begenıyorum
bende ılahıyat mezunuyum ve bu ısmı hep çok begenırım anlamıda cennet bahçesı
demek oldugunu bılıyodum belkı sordugunuz kışı karıştırmıştır ıyce bı araştır bence irem
ismi çok hoş

ben ogluma hamile iken dokuz ayına kadar hep samet efe diye sevdim karnımı dogdu kucagıma aldım konduramadım o ismi yakıştıramafdım göktug oldu oglumun adı hiç hesapta olmayan bir isim bence sizde bebeginizi kucagınıza aldıgınızda karar verin ismine

irem çok güzel bir isim ama .....
eslem olabilir anlamı güzel bir isim....

irem, şeddal adında bir kralın cennete ve yaradana karşı Firavun gibi böbürlenerek yaptırdığı, mermerler ve güzelliklerle dolu sahte cennetin adı,
kısacası anlamı sahte cennet....

bir arkadaşımızda berre demiş,
peygamber efendimiz (S.A.S) bu ismi uygun değildir diyerek değiştirmiş,
anlamı kusursuz, tertemiz....

isim çok önemli arkadaşlar lütfen çok araştıralım, bunun için vakit harcayalım...

bence "elif su" koy çok güzel ve telaffuzu da kolay...

kızlar sizce DeRin mi yoksa RüzGAr mı güzel isim.28 haftalık hamileyim.ikisi arasında kararsız kaldım.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…