- 14 Ağustos 2011
- 28.749
- 4.511
- 448
- Konu Sahibi baraoruc09
-
25+4 teydim uzunluk 22 mm dediler. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. 2 hafta sonra 17 mm ydı. Şimdi 15 mi daha mi az inan sormuyorum artık. Doktor riskli 3 hafta var bebek yaşam sınırına girmesi için dedi. Her gün dua ettim yaşam sinirina girsin diye. 28. Haftadan sonra bir umut ışığı doğdu içine. Bugün 34. Haftadayım çok şükür. Ama hala tedirginlik var. Çünkü risk devam ediyor. Sadece yatıyorum. Tuvalet dışında kalkmıyorum. Doktor yatınca 38. Haftaya gelebilen hastalarım oluyor demişti. Eğer benim de 3 hafta daha bekler ise bayram öncesi alacaklar bebeği. Inşallah öyle olur. Senin de öyle olsun inşallah canım.Aaa ben size dikiş atıldı zannettim peki 26.haftada rahim ağzı uzunluğunuz neydi dikişsiz kaçıncı haftaya kadar geldiniz bu uzunluk sabit kalabiliyoda o zaman öylemi ama sizde yine 26da oluşmuş benimki 20.haftada 20mm aşırı kısa yani haftasına göre belki 26ya kadar bu uzunluk yetmez bile korkum bu
Bebiş iyi mi canım? Küvözden çıktı de mi?Merhaba rahim ağzı kısalığında 25 mm altına düşmedikçe ve daha öncesinde bir kayıp yoksa dikiş tercih edilmiyor. Benim 26. Haftamda hala 33 mm di. 34. Haftamda doğum yaptım ama kısalıktan değil suyum azalmıştı.
Bebiş bi iyi oluyo bi kötü, şimdi yine acile geldik uyanmıyo yemiyo. Dirençli sarılığımız var maalesef. Yine yatırıcaz muhtemelen değer yüksek çıkmış. Doktoru bekliyoruzBebiş iyi mi canım? Küvözden çıktı de mi?
Yaaa sizin adınıza çok sevindim allahın izniyle sağ salim sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza25+4 teydim uzunluk 22 mm dediler. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. 2 hafta sonra 17 mm ydı. Şimdi 15 mi daha mi az inan sormuyorum artık. Doktor riskli 3 hafta var bebek yaşam sınırına girmesi için dedi. Her gün dua ettim yaşam sinirina girsin diye. 28. Haftadan sonra bir umut ışığı doğdu içine. Bugün 34. Haftadayım çok şükür. Ama hala tedirginlik var. Çünkü risk devam ediyor. Sadece yatıyorum. Tuvalet dışında kalkmıyorum. Doktor yatınca 38. Haftaya gelebilen hastalarım oluyor demişti. Eğer benim de 3 hafta daha bekler ise bayram öncesi alacaklar bebeği. Inşallah öyle olur. Senin de öyle olsun inşallah canım.
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşşin yavrun inşallah.Bebiş bi iyi oluyo bi kötü, şimdi yine acile geldik uyanmıyo yemiyo. Dirençli sarılığımız var maalesef. Yine yatırıcaz muhtemelen değer yüksek çıkmış. Doktoru bekliyoruz
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Herşey çok güzel olsun inşallah.Yaaa sizin adınıza çok sevindim allahın izniyle sağ salim sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
Amin amin inşallahÇok geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşşin yavrun inşallah.
İleri haftadaki gebeliklerde dikiş yerine pesser halkası takılabiliyomuş doktorunuz bundan bahsetmişmiydi hiç bende az önce araştırırken öğrendim yarın için çok stresliyim umarım perinatolog güzel haberler verir yaAmin inşallah çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Herşey çok güzel olsun inşallah.
İleri haftadaki gebeliklerde dikiş yerine pesser halkası takılabiliyomuş doktorunuz bundan bahsetmişmiydi hiç bende az önce araştırırken öğrendim yarın için çok stresliyim umarım perinatolog güzel haberler verir ya
Yok bahsetmedi. Uygun görmedi herhalde. Yarın için güzel haberler alırsınız inşallah.Amin inşallah çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Herşey çok güzel olsun inşallah.
Bugün detaylı ultrasonum vardı allaha şükür bebek iyi ama perinatolog rahim ağzı uzunluğunu 30mm ölçtü erken doğum riskin var ama dikiş atılmaz suyun gelir plasentada aşağıda dedi sonra çıkıp kendi doktoruma gittim ben perşembe günü 44mm olarak ölçmüştüm 4günde çok kısalmış 20mm olan plasenta iki açıdanda sen boşuna endişelenmişsin ama iki gün sonra gel bu hızla kısalma devam edip 25 altına düşerse dikiş atıcaz dedi artık ne düşünüp hissediceğimi şaşırdımYok bahsetmedi. Uygun görmedi herhalde. Yarın için güzel haberler alırsınız inşallah.
Sen yat ilaçlarını kullan canım inşallah kısalma devam etmez. Güzel düşün güzel olsun inşallah. Sabit bile kalsa dikiş atmazlar. Yeter ki düşmesin. Sadece tuvalete kalk dinlen. İnşallah her şey güzel olsun.Bugün detaylı ultrasonum vardı allaha şükür bebek iyi ama perinatolog rahim ağzı uzunluğunu 30mm ölçtü erken doğum riskin var ama dikiş atılmaz suyun gelir plasentada aşağıda dedi sonra çıkıp kendi doktoruma gittim ben perşembe günü 44mm olarak ölçmüştüm 4günde çok kısalmış 20mm olan plasenta iki açıdanda sen boşuna endişelenmişsin ama iki gün sonra gel bu hızla kısalma devam edip 25 altına düşerse dikiş atıcaz dedi artık ne düşünüp hissediceğimi şaşırdım
Keşke sadece tuvalete kalkmak gibi bir şansım olsa eşim göreve gitti yanımda kimse yok kalkıp kahvaltı ve yemek hazırlıyorum haricinde yatıyorum ama bu bile zorluyo olabilir nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmşyorumSen yat ilaçlarını kullan canım inşallah kısalma devam etmez. Güzel düşün güzel olsun inşallah. Sabit bile kalsa dikiş atmazlar. Yeter ki düşmesin. Sadece tuvalete kalk dinlen. İnşallah her şey güzel olsun.
Ailenden yardımcı olabilecek biri yokmu canım?Keşke sadece tuvalete kalkmak gibi bir şansım olsa eşim göreve gitti yanımda kimse yok kalkıp kahvaltı ve yemek hazırlıyorum haricinde yatıyorum ama bu bile zorluyo olabilir nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmşyorum
Ailem çalışıyo ama annem gelicek on günlüğünede olsa umarım dikiş vs gerekmez sonrası içinde yanıma birini tutmayı düşünüyoruz madem hiç kalkmamamk gerekiyorAilenden yardımcı olabilecek biri yokmu canım?
Merhaba nasılsınız iki gün önce doktor kontrolüm vardı perinatolog 30mm desede kendi doktorum 40mm olarak ölçtü rahim ağzı uzunluğunu kime güvenmeliyim bilmiyorum ama zaten plasenta hala aşağıda olduğu için erken dopum riskim devam ediyomus sizin gibi bir haftadır sadece tuvalet ve doktora gitmek için kalkıyorum yemeğim önüme geliyo ama dün akşam çok kasık ağrım vardı bugünde belim çok ağrıyo bunlar normal mi sizdede oluyomuydu çok tedirgin oluyorumAilenden yardımcı olabilecek biri yokmu canım?
İyiyim canım sen nasılsın? Bel ağrısı sürekli oluyor ise doktora sor ama kasık ağrısı ara ara olabiliyor. Rahim agzi uzhnlugu gayet iyi. Vajinal ölçüm daha net bir sonuç veriyor. Benim de rahim agzim kısaydı biliyorsun. Yatarak ve ilaclar ile bekler Allahin izniyle canim. Previa bende d3 var biliyorsun. O yuzden ben de 37. Hafta bittikten sonra sezeryan yapicakmisim bu ayın sonunda. Rahim ağzım 15 mm ydi biliyorsun. Yani hemen erken doğcak diye bir şey yok. Fakat dikkat etmek ve yatmak gerekiyor. Üzülme canim hersey duzelecek.Merhaba nasılsınız iki gün önce doktor kontrolüm vardı perinatolog 30mm desede kendi doktorum 40mm olarak ölçtü rahim ağzı uzunluğunu kime güvenmeliyim bilmiyorum ama zaten plasenta hala aşağıda olduğu için erken dopum riskim devam ediyomus sizin gibi bir haftadır sadece tuvalet ve doktora gitmek için kalkıyorum yemeğim önüme geliyo ama dün akşam çok kasık ağrım vardı bugünde belim çok ağrıyo bunlar normal mi sizdede oluyomuydu çok tedirgin oluyorum
Her iki doktorda vajinal muayene yaptıİyiyim canım sen nasılsın? Bel ağrısı sürekli oluyor ise doktora sor ama kasık ağrısı ara ara olabiliyor. Rahim agzi uzhnlugu gayet iyi. Vajinal ölçüm daha net bir sonuç veriyor. Benim de rahim agzim kısaydı biliyorsun. Yatarak ve ilaclar ile bekler Allahin izniyle canim. Previa bende d3 var biliyorsun. O yuzden ben de 37. Hafta bittikten dolsun sezeryan yapicakmisim bu ayın sonunda. Rahim ağzım 15 mm ydi biliyorsun. Yani hemen erken doğcak diye bir şey yok. Fakat dikkat etmek ve yatmak gerekiyor. Üzülme canim hersey duzelecek.
Yani bende kime güveneceğimi bilmiyorum ama en azından her halükarda ikiside sınırın üzerinde diye kendimi rahatlatıyorum umarım gerçekten 40mmdir bu arada arkadaşımın 20.haftada rahim ağzı uzunluğu 3,3 cm miş sadece orogestanla hiç yatmadan ağrısız bir şekilde vaktinde doğumunu yaptı anlamıyorum benim bu kadar ağrımasının sebebi ne 18den beri bekliyoruz 21d girdik plasenta hala çıkmadı sanırım çıkmıcak yaİyiyim canım sen nasılsın? Bel ağrısı sürekli oluyor ise doktora sor ama kasık ağrısı ara ara olabiliyor. Rahim agzi uzhnlugu gayet iyi. Vajinal ölçüm daha net bir sonuç veriyor. Benim de rahim agzim kısaydı biliyorsun. Yatarak ve ilaclar ile bekler Allahin izniyle canim. Previa bende d3 var biliyorsun. O yuzden ben de 37. Hafta bittikten sonra sezeryan yapicakmisim bu ayın sonunda. Rahim ağzım 15 mm ydi biliyorsun. Yani hemen erken doğcak diye bir şey yok. Fakat dikkat etmek ve yatmak gerekiyor. Üzülme canim hersey duzelecek.
26. Haftaya kadar vakti var canim. Çıkmazsa da sezeryan oluyor zaten ama insallah cikar. Doktorun magnezyum verdi mi?Yani bende kime güveneceğimi bilmiyorum ama en azından her halükarda ikiside sınırın üzerinde diye kendimi rahatlatıyorum umarım gerçekten 40mmdir bu arada arkadaşımın 20.haftada rahim ağzı uzunluğu 3,3 cm miş sadece orogestanla hiç yatmadan ağrısız bir şekilde vaktinde doğumunu yaptı anlamıyorum benim bu kadar ağrımasının sebebi ne 18den beri bekliyoruz 21d girdik plasenta hala çıkmadı sanırım çıkmıcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?