- Konu Sahibi baraoruc09
Evet ocean extramag sanırım adı onu kullanıyorum26. Haftaya kadar vakti var canim. Çıkmazsa da sezeryan oluyor zaten ama insallah cikar. Doktorun magnezyum verdi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ocean extramag sanırım adı onu kullanıyorum26. Haftaya kadar vakti var canim. Çıkmazsa da sezeryan oluyor zaten ama insallah cikar. Doktorun magnezyum verdi mi?
Yine ben geldim morelim çok bozuk26. Haftaya kadar vakti var canim. Çıkmazsa da sezeryan oluyor zaten ama insallah cikar. Doktorun magnezyum verdi mi?
Canım hiç moralini bozma farklı ölçümler oluyor evet. 36 bile olsa kısa değil. Ben en son 15 te bıraktım sonra da bi daha sormadım. Moral bozma stres iyi degil. Gayet güzel sonuç.Yine ben geldim morelim çok bozukgeçen hafta perşembe günü doktor 40mm ölçtü dün tekrar gittim 22+2 de 36mm olduğunu söyledi anlamıyorum bir hafta boyunca sürekki yattım bir haftada neden bu kadar hızlı kısalıyo ki haftaya cuma tekrar kontrolüm var benim doktorum mu yanlış ölçüyo napıyo bilmiyorum zaten perinatologla ikisi arasında farklar vardı
Ya evet doktor zaten bu haftada bu mm bile gayet iyi ama aynı hızda düşebilir gibi duruyo dedi morelimi bozan durum o her hafta 4mm kadar düşse zaten 25.haftaya geldiğimizde sınırın çok altında olmuş olucak bunlar çok korkutucu oluyo o saatten sonra zaten dikişte atılmazCanım hiç moralini bozma farklı ölçümler oluyor evet. 36 bile olsa kısa değil. Ben en son 15 te bıraktım sonra da bi daha sormadım. Moral bozma stres iyi degil. Gayet güzel sonuç.
Canım bi yerde sabitleniyor. Sen yatmaya devam et. Yatsan da düşüyor biliyorum ama en azından aşağı baskı azalıyor. Benim 25. Haftada 22 mm olmuştu. Sonra duruyor. Haklısın ama canını sıkma. Güzel düşün şuan risk falan yok.Ya evet doktor zaten bu haftada bu mm bile gayet iyi ama aynı hızda düşebilir gibi duruyo dedi morelimi bozan durum o her hafta 4mm kadar düşse zaten 25.haftaya geldiğimizde sınırın çok altında olmuş olucak bunlar çok korkutucu oluyo o saatten sonra zaten dikişte atılmaz
Ya gerçekten sabitlenicek mi allahım inşallahCanım hiç moralini bozma farklı ölçümler oluyor evet. 36 bile olsa kısa değil. Ben en son 15 te bıraktım sonra da bi daha sormadım. Moral bozma stres iyi degil. Gayet güzel sonuç.
Canım bi yerde sabitleniyor. Sen yatmaya devam et. Yatsan da düşüyor biliyorum ama en azından aşağı baskı azalıyor. Benim 25. Haftada 22 mm olmuştu. Sonra duruyor. Haklısın ama canını sıkma. Güzel düşün şuan risk falan yok.
Son zamanlarda artık doktor ölçmüyor canım. İnşallah güzel olcak her şey sıkma canını. Sağlıkla kolaylıkla süreci tamamlayalım inşallah canım.Ya gerçekten sabitlenicek mi allahım inşallah![]()
![]()
Amin inşallahSon zamanlarda artık doktor ölçmüyor canım. İnşallah güzel olcak her şey sıkma canını. Sağlıkla kolaylıkla süreci tamamlayalım inşallah canım.![]()
Gelirsiniz Allahın izniyle sizin bebeğiniz hem çok riskli dönemleri geçmiş hemde artık büyük bir bebek kalkmadığınız sürece bir sıkıntı olmaz bence şimdi benimkinin haftası kücük oldugu için bebek sürekli büyüdüğü için sürekli bir kısalma oluyor yatsam bile sonuçta rahim büyüyo sizde zaten rahim belli bir büyüklüğe ulaşmıştır diye düşünüyorumsoruları baştan sona okudum aynı durumu bende yaşıyorum 30 haftalıkken yatış yapıldı 2 santim açılmam olduğu için 5 gün yattım çıktım şuan progestan fitil ve adalat diye ilaç kullanıyorum yarın 32 haftalık olucam bana ölçünce ne kadar olduğunu söylemiyorlar özele de devlete de gidiyorum tek umudum 37. haftaya gelebilmek sizlere dua ettim sizde bana dua ederseniz çok sevinirim
aynen rahim belli bi büyüklükte ama bebeğim sürekli kilo alma dönemine girdi ve suyum da normalden biraz fazla çıktı inşallah sizde bu zamanları görürsünüz bebeğinizi zamanında sağ salim kucağınıza alırsınızGelirsiniz Allahın izniyle sizin bebeğiniz hem çok riskli dönemleri geçmiş hemde artık büyük bir bebek kalkmadığınız sürece bir sıkıntı olmaz bence şimdi benimkinin haftası kücük oldugu için bebek sürekli büyüdüğü için sürekli bir kısalma oluyor yatsam bile sonuçta rahim büyüyo sizde zaten rahim belli bir büyüklüğe ulaşmıştır diye düşünüyorum
İnanın bizim ilk hedefimiz 24ü görmek sonrasında 28 i görmek en azından gri kategori kısımları geçsek biraz daha içimiz rahatlıcak sizide çok iyi anlıyorum bebeğini küvezde bırakıp gitmek kolau bir şey değil tabiki ama görüyosunuz beterin beteri var umarım hepimiz vaktinde kucağımıza alırız sağlıklaaynen rahim belli bi büyüklükte ama bebeğim sürekli kilo alma dönemine girdi ve suyum da normalden biraz fazla çıktı inşallah sizde bu zamanları görürsünüz bebeğinizi zamanında sağ salim kucağınıza alırsınız
umarım inşallahİnanın bizim ilk hedefimiz 24ü görmek sonrasında 28 i görmek en azından gri kategori kısımları geçsek biraz daha içimiz rahatlıcak sizide çok iyi anlıyorum bebeğini küvezde bırakıp gitmek kolau bir şey değil tabiki ama görüyosunuz beterin beteri var umarım hepimiz vaktinde kucağımıza alırız sağlıkla
Bugün yine kontrolüm vardıSon zamanlarda artık doktor ölçmüyor canım. İnşallah güzel olcak her şey sıkma canını. Sağlıkla kolaylıkla süreci tamamlayalım inşallah canım.![]()
Siz bunu yazalı 2 ay geçmiş ama görünce cevap vermek istedim. Evet olabildiği kadar yatmak uzanmak çok önemli bu süreçte bence de. Ama sadece büyük tuvalete git demek bence yanlış yönlendirmek olur, çünkü bol su içilmeli bu dönemde , ki enfeksiyon olmasın. Enfeksiyon da erken doğum riskine neden oluyor. Ee bol su içince insan gün içinde pekçok kere tuvalete gidiyor. Yani bi yerden iyi bi şey yapmaya çalışırken başka bi yerden de sorun yaşamamak lazımBeni doktorum hemen hastaneye davet ettim Vajinal muayene sonrasında açılma var dedi takip altında kalmamız gerekiyor dedi. Sonrasında açılma devam etti kese rahim yoluna kadar girdi bu nedenle dün öğleden sonra doğum aldı beni üç gün boyunca hareketsiz bir şekilde yatmama rağmen bebeğim doğmak için biraz acele etti sanırım. Sana tavsiyem eğer evdeysen kesinlikle hiçbir şekilde hareket etme sadece büyük abdestin içinde lavaboya git onun dışında hiçbir koşulda hareket etmemeye çalış çünkü yatar pozisyonda olduğunda bebeğin Rahimi kasması pek mümkün olmazmış yerçekiminin tersi yönünde harekette bulunmaman gerekiyor.
Evet önce perinatolojiye görün canim. En güzeli. Onlar daha doğru karar verir. İnşallah gerek kalmaz.Bugün yine kontrolüm vardı
22+2 40mm
22+2 36mm
23+2 32mm
Doktorum göz göre göre kısalma devam ediyor pazartesi dikiş atalım ama sen yinede istersen üniversite hastanesinde perinatologada gözük belki onlarda atarlar dedi napıcağımızı bilmiyoruz
37. Haftaya gelebilirsiniz. Sadece tuvalet yatak. Doktor da tekerlekli sandalye. Ve yıkanırken oturarak yikanmak. Düzenli ilaç kullanımı. Bu sekilde gelebilirsiniz kismet ise. Ben de bu sekilde gelmeyi basardim cok sukur.soruları baştan sona okudum aynı durumu bende yaşıyorum 30 haftalıkken yatış yapıldı 2 santim açılmam olduğu için 5 gün yattım çıktım şuan progestan fitil ve adalat diye ilaç kullanıyorum yarın 32 haftalık olucam bana ölçünce ne kadar olduğunu söylemiyorlar özele de devlete de gidiyorum tek umudum 37. haftaya gelebilmek sizlere dua ettim sizde bana dua ederseniz çok sevinirim
Ya şu an aynı haftadayız ve benim doktorum 32mm ile dikiş öneriyor çünkü her hafta çok fazla kısalma var size kaç mm ile dikiş atıldıKızlar ben de 23. Haftada Serklaj oldum sonraki süreçte doktorum karından da olsa ölçüm yapmak istemiyor, önemi olmadığını söylüyor. Gerçekten sonraki süreçte takip etmenin önemi var mı yok mu
Onlara hiç güvenmiyorum artık ya detaylıda bana 30mm ölçtüm dedi daha dün 23+2 de doktorum üniversiteye yönlendirince onlar tekrar ölçtü 32mm olduğunu söyledi tuhaf zatencdoktorumda dün 32ölçtüEvet önce perinatolojiye görün canim. En güzeli. Onlar daha doğru karar verir. İnşallah gerek kalmaz.