26.haftada adet sancılarına benzer ağrıları olanlar varmı aramızda

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
24
358
49
İstanbul
Bugün 25+1 oldum. ilk defa adet sancıları gibi ağrı girdi karnıma. Toplanma oluyordu ama adet sancısı gibi sancı ilk defa oldu. Umarım son olur. Bi kızım daha var 3 yaşında ve çok yaramaz. 24 saat onun peşinde koşturuyorum. Çoğu zaman sinirleniyorum ve bağırmak zorunda kalıyorum ve korkuyorum erken doğum yapıcam diye. eyvahedigeldismile

benimde sag kasıgımda olmaya başladı bi kaç gündür bide belimdee adet sancısı gibi insan tedirgin oluyo ama doktorumun sitesinde bu haftalarda olabilecigi yazıyo
Gebelik dönemi, bel ve kasık bölgesinde (bazen de apışarası olarak anılan bölgede) ağrıların sık olduğu bir dönemdir. Mekanik ağrı adını verdiğimiz ve genellikle bel ve kasık bölgesindeki bağların gerilmesinden ve sitenin diğer bölümlerinde de ele alındığı gibi belin yanlış kullanılmasından kaynaklanan ağrılar sıklıkla ayaktayken ortaya çıkarlar ve istirahat edildiğinde hafifler veya kaybolurlar. Bazen uzun süre aynı pozisyonda kalmak da bu ağrıların ortaya çıkmasına neden olabilir.

Mekanik ağrılar erken doğum belirtisi olarak kabul edilmezler.

bende 31 haftadayım benimde başladı ama çok sürmüyo kasılmalar oluyo yavaş yavaş doğum ahzaırlanıyo herhalde olmuyodu benimde bu haftada başladı oluyo demek böle şeyler bide şeyim çok acıyo benim ağrıyo ara sıra

Bugün 25+1 oldum. ilk defa adet sancıları gibi ağrı girdi karnıma. Toplanma oluyordu ama adet sancısı gibi sancı ilk defa oldu. Umarım son olur. Bi kızım daha var 3 yaşında ve çok yaramaz. 24 saat onun peşinde koşturuyorum. Çoğu zaman sinirleniyorum ve bağırmak zorunda kalıyorum ve korkuyorum erken doğum yapıcam diye. eyvahedigeldismile

Glup gerçekten stres önemli vucuttaki değişikliklerde önemli fakat bende çok strest olduğum zmanlarda dün akşam bi hışımla kalktım ayağa sinirle öle bi sancı girdiki kasıklarıma anlatamam ve çok korktum bendede ilk defa oldu bu kadar şidettli bende 28.haftamdayım ve erken doğum yapmaktan çok korkuyorum.Hayırlısı ile tammalasak şu 40 haftayı mafoldumben

Back
X