Anksiyete, hastalık hastalığı yaşayanlar...

Ben de anksiyete atakları yaşıyorum ve bazen çok berbat hissettiriyor. Yıllar önce sürekli hastanede gezerdim , aynı bölümden farklı doktorlara giderdim ikna olabilmek için. Hâlâ bedenimi çok fazla dinliyorum. Gözümde katarakt , miyop astigmat var her yıl kontrole gidiyorum ilerleme olmuş mu diye. Cilt sorunlarım var her yaz , sıcaktan dolayı boynumda göğsümde mantar lekeleri çıkıyor. Mide sorunları yaşıyorum.

Metabolizma hızlı çalışıyor, her yemek sonrası hemen tuvalete koşuyorum, bazen de şişkinlik oluyor. 29 yaşındayım, 47 kiloyum 7-8 senedir aynı kilodayım. En son dahiliye doktoruna gittiğimde çölyak olabilir endoskopi çektirmeniz lazım emin olmak için dedi. Çölyak kilo almayı engelliyormuş. Ayrıca her yıl vitamin ilacı içmeme rağmen düzenli bir yükseliş olmadığı için çölyak, emilim sorunu da yapar dedi doktor. Daha önce sık sık doktora giden ben, endoskopiden korktuğum için 2 yıl gitmedim, şimdi ise bir an önce randevu çıksa da gitsem diyorum.

Geceleri nefesim daralıyor, kalbim ağrıyor, başıma ağrılar giriyor, kas eklem ağrıları çekiyorum. Elektrik çarpma hissi oluyor. O an sanki kalp krizi geçirip ölecek gibi hissediyorum. Ölümden korkum yok ama öyle bir ağrı oluyorki, yolun sonuna geldim galiba diyorum. Mide yanması, bulantı,kusma hissi oluyor. Mide sorunundan dolayı uyuyamıyorum bazen.
Canım kardeşim o kadar benziyor ki yaşadıklarımız Rabbim tez zamanda kurtulmayı nasip etsin o mide benide mahvetti
 
Sizdedemi lenf şişliği var yoksa aksiyetemi belirsizlik çok kötü dr büyürse biyopsi yapcam dedi o an miğdem bulandı tittedim allahım kimselere yaşatma o illeti eve tedavisi var ama insan ginede korkuyor ölümden korkmuyorumda sürünücem korkusu var bir kızım var babasz büyüttüm kime güvenirim kim bakarki yavruma km msemde yok 😭
Yok lenf değil anksiyete atağı yaşıyorum sürekli
 
Ayy resmen benim yaşadıklarım herşey bulantıyla başladı 8 9 ay önce endoskopi oldum gastrit denildi ama bende başka belirtiler dediniz gibi sindiremeyen yemek görmek dışkıda ishal felan 3, ay ishal yaşadım ibs denildi bir sürü tahlil felan gastroenteroloji yönlendirildim halada atak şekilde yaşıyorum az midem bulansa herşey tekrar başlıyor ibs için ilaç verildı midem için mide koruyucu surup Felan aktarcılardan macun karısımlar kafayı yicem ve hala böyleyim dışarı çıkmayı o kadar çok severken hiç dışarı çıkamıyorum bi yerde hastalancam diye dışarı çıkınca boğazım sıkılıyor sanki napcm bende bilmiyorum
Benimde öyle bulantı ile başladı iştahsızlık şimdi nasılsınız
 
Back
X