S.a hanımlar 26.haftamda strese bağlı koyu kırmızı kahve gibi günlük pedimi dolduracak kadar kanamam oldu apar topar hastaneye kaldırıldım ve 5 gün devlette yattım kanamam akıntı silme seklinde koyu kırmızı yani kirli kırmızı seklimde devam etti bulunduğum yerde yeni doğan yogun bakım ünitesi olmadığı için başka bi ile sevk edildim özel hi hastaneye orda 2 gün kaldım kanamam son gün durdu taburcu edildim eve geldikten 1 gün sonra aynı şekilde ve miktarda kanamam tekrar başladı tekrar hastaneye gittim her doktorun dediği yatacaksin çocuk anne karnında ne kadar kalırsa yaşama şansı okadar yüksek deniliyor ama ben psikolojikmen yıkıldım her tuvalete korkuyla gidiyorum sormak istediğim başına böyle bişe gelen varmı varsa kaç günde durdu kanama bebeklerinizi kaçıncı haftada kucaginiza aldınız buarada açılmam yok rahim kisaligim yok bebeğin eşi önde değil suyum normal ama kanamanın nedeni belli değil gece olunca kasılmalarim artıyor gündüz nstde sancim çıkmıyor onun içinde adalat verdi doktorum onu kullanıyorum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Bir bilgim yok bu konuda ama çok üzüldüm, Allah şifa versin canım,
Bence drların dediği gb sadece yat hiç kalkma, film izle yattığın yerden, kafanı boşaltmaya çalış,
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bir bilgim yok bu konuda ama çok üzüldüm, Allah şifa versin canım,
Bence drların dediği gb sadece yat hiç kalkma, film izle yattığın yerden, kafanı boşaltmaya çalış,
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım Rabbim, ikinizide sağ salim kurtarsın, doktorlar bebek için birşey demediğine göre sen yat dinlen yorma kendini ve dua et kötü düşünme herşey Güzel olacak inşaallah
ben 35.haftada yaşadım kanama ve erken doğum rıskı..
1 gün kaldım hstanede serum ve ciğer geliştirici vurdular..
2 hafta full yattım abartısız.
şuan 38.haftadayım..dinlendıkçe uzadı haftalarım bebegim kaldı içimde
sakın birşey yapma uyu,dinlen.
bende korktum hep wc ye giderken
dinlen senın yolun benden de uzun canım yorma kendını