Herkese merhaba. 1 ay öncesi 26 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu. Sezeryan olmak zorunda kaldım. Bende kolestaz vardı ama değerlerim kontrol altındaydı nitekim bebeğimin kalbi durduğu günde bütün değerlerim ve karaciğerim normaldi. Enfeksiyonda bulamadılar. Bebeğimde de sorun gözükmüyordu. Patolojiye gönderdiler kordonu ama henüz sonuc cıkmadı. Doktorum herhangi bir sebep bulamayabilirler haberin olsun dedi. Ben ilk günler acının ateşi ve hormonların baskısıyla hemen bebek istedim ama doktorum en az altı ay dedi ve risklerinden bahsetti benim o an zaten algım yerinde değildi söylediği her şeyi dehşet verici algıladım ve o akşam çok kötü oldum. Ben 33 yaşındaydım 2 yıl beklemek bu acıyla benim için çok zor. Doktorum minimum 6-9 ay dedi ama çok pozitif değildi bu süre için bile. Başka doktorlara da gideceğim tabiki. Bir sebep bulamamış olmak beni daha da endişelendiriyor. Kilolu hamile kaldım bu yüzden mi oldu diye düşünüyorum. Bu durumu yaşayıp sebep bulunamayan kilolu olan var mı? Sezeryan sonrası ne zaman hamile kaldınız? Sorun yaşadınız mı?