- 4 Ekim 2025
- 14
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi lutfiye yazcci
-
daha 8 haftalık nasıl geçecek bu aylar sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor korkunç…Doğurunca kurtuldum ben. Her kontrolde stresten ölüyordum
Benim de daha önceden bir kaybım var ilk haftalardan, şuan ben de stresten ölüyorumArkadaşlar geçen sene 24 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu . Şimdi 8 haftalık hamileyim bebeğimde gayet iyi sağlıklı vs ama o kontrolde kadın doğumun önüne gidince kalbim ağzımda atıyor panik atak gibi bir şey yaşıyorum böyle bir şey yaşayıp devamında sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar o psikolojiden nasıl kurtuluyoruz ..
Maalesef hiç bir sebep yok pıhtılaşmada yok ama kan sulandırıcı kullandırıyorlar şuan ne olur ne olmaz diye sizde hamilemisiniz şuannBenim de daha önceden bir kaybım var ilk haftalardan, şuan ben de stresten ölüyorumneden 24. Haftada durmuş peki araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması mı var
Evet, benim genetik testimde kan pıhtılaşması çıktı ama düşüğün sebebi bence kromozomal anomaliydi. Sağlık olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırızMaalesef hiç bir sebep yok pıhtılaşmada yok ama kan sulandırıcı kullandırıyorlar şuan ne olur ne olmaz diye sizde hamilemisiniz şuann
Aminn inşallahhEvet, benim genetik testimde kan pıhtılaşması çıktı ama düşüğün sebebi bence kromozomal anomaliydi. Sağlık olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız
Çok geçmişmolsun pıhtılaşma testi yaptınız mı benimde 7 aylıkken durdu şuan 7 haftalığım düşük dozda pıhtılaşma çıktı bana da kullan dediler her defasında çok korkuyorum ç tesi perinatolojiye gidicem inşAllah sağlıkla kolaylıkla geçer herkesinkiArkadaşlar geçen sene 24 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu . Şimdi 8 haftalık hamileyim bebeğimde gayet iyi sağlıklı vs ama o kontrolde kadın doğumun önüne gidince kalbim ağzımda atıyor panik atak gibi bir şey yaşıyorum böyle bir şey yaşayıp devamında sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar o psikolojiden nasıl kurtuluyoruz ..
Evet, benim genetik testimde kan pıhtılaşması çıktı ama düşüğün sebebi bence kromozomal anomaliydi. Sağlık olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırızdeğerlerin
değerleriniz nasıldıEvet, benim genetik testimde kan pıhtılaşması çıktı ama düşüğün sebebi bence kromozomal anomaliydi. Sağlık olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız
Yani o kadar doktor gezdim kimse pıhtılaşma testi yapmadı sadece kan testlerime bakıp iyi dedilerÇok geçmişmolsun pıhtılaşma testi yaptınız mı benimde 7 aylıkken durdu şuan 7 haftalığım düşük dozda pıhtılaşma çıktı bana da kullan dediler her defasında çok korkuyorum ç tesi perinatolojiye gidicem inşAllah sağlıkla kolaylıkla geçer herkesinki
Bende özelde yaptırdım doktor pek taraftar değildi ama ben buradan okuduklarımdan yola çıkarak yapalım dedim kromozom analizi yapmıştık çok şükür o temiz çıkmıştı ama pıhtılaşmaya gerek yok vs demişti iyi ki yaptık sonrasında kendisi düşük dozda iğneye gerek yok dedi ama diğer 2 doktor kullan ne olur ne olmaz dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum Rabbim bize acısın kolaylık versinYani o kadar doktor gezdim kimse pıhtılaşma testi yapmadı sadece kan testlerime bakıp iyi dediler
Başınız sağ olsunArkadaşlar geçen sene 24 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu . Şimdi 8 haftalık hamileyim bebeğimde gayet iyi sağlıklı vs ama o kontrolde kadın doğumun önüne gidince kalbim ağzımda atıyor panik atak gibi bir şey yaşıyorum böyle bir şey yaşayıp devamında sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar o psikolojiden nasıl kurtuluyoruz ..
Malasef bu duygu insanın elinde olmuyor hep bir kaygı oluyor , ama hareketlirini düzenli hissetmeye başlayınca rahatlarsınız çünkü her tekmede veya dokunmada bebeğinizin iyi olduğunu biliyorsunuzArkadaşlar geçen sene 24 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu . Şimdi 8 haftalık hamileyim bebeğimde gayet iyi sağlıklı vs ama o kontrolde kadın doğumun önüne gidince kalbim ağzımda atıyor panik atak gibi bir şey yaşıyorum böyle bir şey yaşayıp devamında sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar o psikolojiden nasıl kurtuluyoruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?