• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 haftalık kalp durması

lutfiye yazcci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
14
7
1
28
Arkadaşlar geçen sene 24 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu . Şimdi 8 haftalık hamileyim bebeğimde gayet iyi sağlıklı vs ama o kontrolde kadın doğumun önüne gidince kalbim ağzımda atıyor panik atak gibi bir şey yaşıyorum böyle bir şey yaşayıp devamında sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar o psikolojiden nasıl kurtuluyoruz ..

Arkadaşlar geçen sene 24 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu . Şimdi 8 haftalık hamileyim bebeğimde gayet iyi sağlıklı vs ama o kontrolde kadın doğumun önüne gidince kalbim ağzımda atıyor panik atak gibi bir şey yaşıyorum böyle bir şey yaşayıp devamında sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar o psikolojiden nasıl kurtuluyoruz ..
Benim de daha önceden bir kaybım var ilk haftalardan, şuan ben de stresten ölüyorum🥲 neden 24. Haftada durmuş peki araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması mı var

Benim de daha önceden bir kaybım var ilk haftalardan, şuan ben de stresten ölüyorum🥲 neden 24. Haftada durmuş peki araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması mı var
Maalesef hiç bir sebep yok pıhtılaşmada yok ama kan sulandırıcı kullandırıyorlar şuan ne olur ne olmaz diye sizde hamilemisiniz şuann

Maalesef hiç bir sebep yok pıhtılaşmada yok ama kan sulandırıcı kullandırıyorlar şuan ne olur ne olmaz diye sizde hamilemisiniz şuann
Evet, benim genetik testimde kan pıhtılaşması çıktı ama düşüğün sebebi bence kromozomal anomaliydi. Sağlık olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız

Çok geçmişmolsun pıhtılaşma testi yaptınız mı benimde 7 aylıkken durdu şuan 7 haftalığım düşük dozda pıhtılaşma çıktı bana da kullan dediler her defasında çok korkuyorum ç tesi perinatolojiye gidicem inşAllah sağlıkla kolaylıkla geçer herkesinki

Evet, benim genetik testimde kan pıhtılaşması çıktı ama düşüğün sebebi bence kromozomal anomaliydi. Sağlık olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırızdeğerlerin
Evet, benim genetik testimde kan pıhtılaşması çıktı ama düşüğün sebebi bence kromozomal anomaliydi. Sağlık olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız
değerleriniz nasıldı

Çok geçmişmolsun pıhtılaşma testi yaptınız mı benimde 7 aylıkken durdu şuan 7 haftalığım düşük dozda pıhtılaşma çıktı bana da kullan dediler her defasında çok korkuyorum ç tesi perinatolojiye gidicem inşAllah sağlıkla kolaylıkla geçer herkesinki
Yani o kadar doktor gezdim kimse pıhtılaşma testi yapmadı sadece kan testlerime bakıp iyi dediler

Yani o kadar doktor gezdim kimse pıhtılaşma testi yapmadı sadece kan testlerime bakıp iyi dediler
Bende özelde yaptırdım doktor pek taraftar değildi ama ben buradan okuduklarımdan yola çıkarak yapalım dedim kromozom analizi yapmıştık çok şükür o temiz çıkmıştı ama pıhtılaşmaya gerek yok vs demişti iyi ki yaptık sonrasında kendisi düşük dozda iğneye gerek yok dedi ama diğer 2 doktor kullan ne olur ne olmaz dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum Rabbim bize acısın kolaylık versin

Benim geçen sene 9 haftalık kalbi durdu genetik sorun tesadüf sizden değil dediler şükür bu sene doğum yaptım korkmayın bende öyle geçirdim boş yere kötü hissettim hep

Benimde yeni doğan 2 günlük. Bide 6 ve 8 haftalık kayıplarım var. Sonraki hamileligimde ultrasona gireceğim an gözlerim dola dola dua ediyordum. Kalbim ağzımda atıyordu resmen. Zamanla bi tık rahatliyorsun. Ama tamamen geçmiyor doğduktan sonra bile nefesini kontrol ediyorsun sürekli. Şuan 2. Çocuğum yeni doğdu hala korku var. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Hep böyle devam etmiyor. Kontroller sorunsuz geçtikçe biraz rahatlıyorsun ama kafanda hep "bi sağlıkla doğsaydı da rahatlasaydım" düşüncesi oluyor

Başınız sağ olsun 💐 Benimde kaybım var o psikolojiden kurtulunmuyor. Her kontrolde biraz daha içimiz rahatlasa da sağlıkla doğursaydım bi düşüncesi oluyor. Eğer panik yapmayacaksanız ortalama 13 14. Haftalardan itibaren ev tipi doppler kullanabilirsiniz. Kalbinin olduğu yeri bulduğunuz anda sesi veriyor. Tabi duyduğunuz hafta plasenta yerleşimine bebeğin duruşuna göre değişir. Ben o haftalara kadar hep yüreğim ağzımda gezdim sonra da hareketlerini hissedene kadar içimi rahatlatmak için günde 1 kez kalbini dinledim. Allah bizlere tekrarını yaşatmasın inşallah 🙏

Malasef bu duygu insanın elinde olmuyor hep bir kaygı oluyor , ama hareketlirini düzenli hissetmeye başlayınca rahatlarsınız çünkü her tekmede veya dokunmada bebeğinizin iyi olduğunu biliyorsunuz 😍 hayırlı olsun, tadını çıkarın yıpratmayın kendinizi

Back
X