26 haftalık ve üstü hamileler bakabilir mi

sezarsalata

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
168
79
13
34
2 gündür adet ağrısından daha hafif ağrım oluyo kısa sürüyo ve sürekli kalan bi ağrı değil gelip gidiyo bugün de sağ kasığımda batma oldu bir kaç sefer böyle olan var mı başka varsa doktorunuza sordunuz mu

internette erken doğum belirtisi filan diyor da en son kontrole gittiğimde doktorum erken doğum riskin yok demişti canım sıkıldı açıkçası erken doğum belirtisi yazınca

37 haftalik hamileyim o haftalarda o ağrılar normal bendede çok olmuştu ama yinede doktorunuza danışın

33.haftanın içindeyim bende o haftalarda yaşadım o ağrıları gayet normal korkma canım ve hala yaşıyorum ara ara o ağrıları

Bende de oldu.Normal bi durummuş dr öyle dedi.

Ben sormustum doktorum norml dedi. 32 haftalik hamileym bnde. Ama tabi kendi dktrnz daha iyi bilir baska belirtilerinzde varsa sorun derim. Bide nette arastrmistim ne kadr dogru bilemem ama ordaki dr her ay adet gordugumz icn gebeyken de o donemlrde agrilar olablr norml tarzindan bisy diyodu. Benm oyle oluyo gercktn her ay bikac gun gibi. Tabi baska problem yoksa

Bende 35. Haftalğım. Ara ara bende de oluyo. Sanki adet olacakmışım gibi. Ama geçiyor sonra. Yinede sen dikkat et ani hareketler yapma. Eğilme birşey alırken çömelde al. Geçmiş olsun canım

Malesef aynı sorunu bende yasadim 24 haftalikken sol kasık tarafimda agri ve batma vardi idrar ve kan tahlili yaptirdim enfeksiyon varmis progestan verdi dr erken dogum riskine karsi bol sivi alip bol bol uzanmami soyledi suan 26 hafta 3 gun oldu hala gecmis degil gecer insallah umarim seninkide gecer yinede bi doktora gorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…