26 Haziran 2025 Merkür Aslan Burcunda

Reddetti
Eleştirdi
Fikrimi kabul etmedi
Destek vermedi
Haklısın demedi
İdare etmedi
Sınır çizdi
Beni yendi
Hatamı seslendirdi
Meydan okudu
Haddimi bildirdi... dediklerin (

İçinde ki Hırsızı Arsızı yakalayanlar
Sakladığın oyuncuyu görenler
Karşına bir ayna koyup gidenler
Gizli hassas çekmecelerini açanlar

...Onların desteği ile büyüyorsun..

Öfkeni onların üzerinden çekebilir misin?

....Kırıldığı için, intikam'ın ceza kesmelerin duvarlar örmenin içinde daha da katılaşmadan,kendi kalbine sarılabilir misin?

Beni nasıl reddeder
Bana nasıl sınır çizer
Beni nasıl desteklemez'lerden uzaklaşıp,

Reddedilmeye haksız görülmeye dayanamayan herşeye hakkı olduğunu düşünen parçanın elinden tutabilir misin? Senin işin onunla..

Onu görmeyi duymayı reddettiğin için
Birileri sana gösteriyor duyuruyor
Sana ulaşamadığı için aracı kullanıyor

..SEN gördüğünde sevinecek..

"SENİ GÖRÜYORUM" dediğinde,
zıplamayı arıza çıkarmayı oyunlar kurmayı bak sen beni görmedin diye başkaları üzerinden kendini göstermeyi bırakacak

Evren Türeci

“U Y A N I Ş”

Bir sabah
dünyayı ilk kez görüyormuş gibi
aç gözlerini…

Ne kalmışsa geride,
ne kırılmışsa sende,
hepsi toprak oldu artık.
Çünkü sen,
o küllerden yürüyen
yeni bir şeysin şimdi.

Aşklar geçti,
yarım kalmış cümleler sustu,
ve sen —
gülümseyerek çıktın içinden
o en karanlık gecenin.

Artık biliyorsun:
yaralar süs değil,
kapanan her yara
bir kapıydı içeriye.

Ve şimdi
tüm dünya susmuş gibi,
bir tek senin kalbin konuşuyor:

“Ben uyandım.
Ve artık kendime inanıyorum.”

_26 Haziran 2025 Tarihinde Merkür Aslan burcuna geçti..2 Eylül 2025 Tarihine kadar Aslan burcunda kalacak..Bu serüven 2023-2024 Tarihlerinin yaz aylarında gelişen konuların kapanışını sağlayacaktır..Çünkü Merkür 19 Temmuz da retro hareketini başlatarak 11 Ağustos 2025 Tarihine kadar retro hareketi devam edecek..30 Haziran 2025 Tarihiyle birlikte gölgeli günlerine girecek olan Merkür Güney Ay Düğümü yöneticisi olarak geçmişte yaşadığımız aşklar,ilişkilerle ilgili konuları da gündemimize getirecektir..Sanki bir intikam alma ve şartların gidişatını değiştirmek ister gibi..

Merkür Aslan dönemi bizleri her şeyin merkezine götürür bizi..Kalbimizle yaptığımız,yüreğimizi koyduğumuz işler daha da canlanır..Heyecan duymak ve yaptığımız işi sevmek önemlidir..
Aniden yeşeren ilişkiler ani bir finalle noktalanabilir..
Son bir kaç aydır belirlediğiniz rota ve hayat planlarınız bir anda değişebilir…
Bir günde ya da bir gecede hayatınız tamamen farklı bir yöne doğru ilerlediğine tanık olabilirsiniz..
İlk aşkın peşine düşmek,ilk kez çıktığımız bir yolculuğun heyecanını taşımak,gerçekten sevdiğimiz insanların yanında saf tutmak isteyebileceğimiz bir süreç.
.
Önceliklerimiz ve odaklandığımız konular değişebilir.. Her anında benzersiz olan gökyüzünün döngüsü içinde, gezegenlerin kendi dönüşlerini tekrarladıkları zamanlar da vardır…Hayat boyunca benzer tekrarla sınansak bile kazandığımız tecrübeler neticesinde olayları algılayışımız ve verdiğimiz yanıtlar zamanla değişir..İşte böyle bir merkür Aslan sürecinin içindeyiz..Her şeyin can bulma aşaması vardır fakat bazen bazı şeyler filizlenmeden önce yeni bir zemin de yeniden hayat bulabilmek için geçmişle bağlarımızı tamamen koparmak gerekir..Bazılarımız için bu transit tam da böyledir..Kalbimizi canlı ve genç tutan duyguların etkisine daha açık hale gelebiliriz…

Saygı,ilgi, takdir ve sevgi görmeyi bekleyebilir,beklentilerimizi karşılayıp açlığımızı doyuramadığımız zamanlarda ise vahşi ve diktatörce davranarak hayatı hem kendimize hem de çevremizdekiler için zorlaştırabiliriz.

Yükselen Koç:
Olumlu:
Aşk hayatınız hareketlenir, yaratıcı projelerde dikkat çekersiniz, çocuklarla iletişiminiz güçlenir.
Olumsuz: Aşırı iddialı tavırlarınız gereksiz tartışmalara neden olabilir, eski ilişkilerde kibir yüzünden sorun çıkabilir.

Yükselen Boğa:
Olumlu:
Aile içinde sıcak diyaloglar kurabilirsiniz, evde yenilik yapmak isteyebilirsiniz.
Olumsuz: Retro dönemde ev içi tartışmalar ve yanlış anlaşılmalar artabilir, gurur yüzünden inatlaşmalar yaşanabilir.

Yükselen İkizler:
Olumlu:
Kısa seyahatler, eğitim, sunum ve reklam çalışmaları gündeme gelir, zihniniz parlak fikirlerle dolar.
Olumsuz: Söyledikleriniz abartılı ya da iddialı bulunabilir, iletişimde egosal çıkışlara dikkat edin.

Yükselen Yengeç:
Olumlu:
Maddi konularda cesur kararlar alabilir, değerinizin farkına varabilirsiniz.
Olumsuz: Retro dönemde gereksiz harcamalar ya da sözlü tartışmalar bütçenizi zorlayabilir.

Yükselen Aslan:
Olumlu:
Kişisel ifadeniz güçlenir, dikkatleri üzerinize çekersiniz, yaratıcı projelerde parlayabilirsiniz.
Olumsuz: Retro dönemde öz güven ile kibir arasındaki sınırı aşabilirsiniz, yanlış anlaşılmalara açık bir dönemdir.

Yükselen Başak:
Olumlu:
İçsel farkındalık artar, zihinsel konularda hazırlık yapabilirsiniz.
Olumsuz: Eski konuları fazla kurcalamak ve geçmiş hesaplaşmalara saplanmak enerjinizi tüketebilir.

Yükselen Terazi:
Olumlu:
Arkadaş gruplarında etkili iletişim kurarsınız, projelerde liderlik üstlenirsiniz.
Olumsuz: Retro dönemde ekip içinde egosal çatışmalar ve iletişim kopuklukları yaşanabilir.

Yükselen Akrep:
Olumlu:
Kariyer alanında fikirlerinizle öne çıkarsınız, yöneticilerden takdir görebilirsiniz.
Olumsuz: Retro dönemde aşırı iddialı çıkışlar statünüzü sarsabilir, itibarınızı korumaya özen gösterin.

Yükselen Yay:
Olumlu:
Eğitim, yayıncılık, hukuki konular, yurt dışı bağlantılarınız hareketlenir, vizyonunuzu büyütürsünüz.
Olumsuz: Retro döneminde belgeler, başvurular ve seyahatlerde karışıklık olabilir.

Yükselen Oğlak:
Olumlu:
Finansal paylaşımlar, ortak yatırımlar ve derin duygusal bağlar gündeme gelebilir.
Olumsuz: Retro dönemde alacak verecek konuları, miras ya da borç meseleleri karmaşıklaşabilir.

Yükselen Kova:
Olumlu:
İkili ilişkilerinizde açıklık ve samimiyet ön planda olur, ortaklıklar güçlenir.
Olumsuz: Retro dönemde eski meseleler tekrar gündeme gelebilir, partnerle gurur savaşına girmemeye dikkat edin.

Yükselen Balık:
Olumlu:
İş hayatında fikirleriniz değer görür, günlük düzeninizi iyileştirmek için adım atabilirsiniz.
Olumsuz: Retro sürecinde iş arkadaşlarıyla iletişim sorunları ve plansızlık baş gösterebilir.

Merkür Aslan’da bizi cesur olmaya davet eder. Kalpten gelen kelimeler, içimizde saklı yaratıcılığı açığa çıkarır. Fakat unutma, sahneye çıkmak kadar dinlemek de bir erdemdir. Duygularını anlat ama başkalarının sözlerine de kulak ver.

Gökyüzü sana şu soruyu soruyor:
“Sözlerini bir spot ışığı gibi mi kullanacaksın, yoksa kalpleri ısıtan bir mum gibi mi?”
Bu yaz, iletişiminle fark yaratmak senin elinde. Kendini büyük bir coşku ve samimiyetle ifade et. Ama unutma, en çok yankı bulan kelime, kalpten gelen kelimedir.

Yükselen Koç

Sevgili yükselen Koç, Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte hayatın daha renkli, daha cesur, daha iddialı bir tonda konuşmaya başlıyor. Zihnin artık “nasıl yaparım?” değil, “nasıl parlatırım?” sorusuna odaklanıyor. Yaratıcılığın artıyor, içinden geçenleri daha açık, net ve coşkulu bir şekilde ifade etme ihtiyacın büyüyor. Eğer sahneye çıkmak, bir şeyleri duyurmak, projeni tanıtmak ya da sadece “ben buradayım!” demek istiyorsan, bu dönem tam zamanı.

Aşk hayatın da canlanıyor. Flörtler, aşk mesajları, iltifatlar, hatta biraz fazla ego içeren cümlelerle dolu olabilir bu süreç. Kalbinle düşündüğün bir döneme giriyorsun. Ama dikkat: abartıya kaçarsan, küçük bir sözcük savaşı koca bir kalp kırıklığına dönüşebilir. Özellikle 29 Haziran ve 30 Ağustos civarındaki Merkür–Plüton ve Merkür–Vesta karelerinde biraz daha ölçülü olmakta fayda var.

18 Temmuz’da başlayacak Merkür retrosu ise seni kalbinin sesini yeniden dinlemeye çağırıyor. Belki eski bir aşk geri döner, belki geçmişte yarım kalan bir yaratıcı proje tekrar gündeme gelir. Belki de kendine şu soruyu sormak zorunda kalırsın: “Ben gerçekten neyi seviyorum?” Çünkü bu retro süreci seni yüzeyde değil, tam kalbin ortasında çalıştıracak.

İşin güzel yanı, bu dönemin sonunda çok daha içten, çok daha gerçek bir ifade biçimi geliştirmiş olacaksın. 31 Ağustos’taki Merkür–Chiron üçgeni ise sana şunu fısıldayacak: “Kendini anlatmak bazen sadece ifade etmek değil, aynı zamanda iyileşmektir.” Ve sen bunu fazlasıyla yaşayabilirsin.

Yükselen Boğa

Sevgili yükselen Boğa, Merkür’ün Aslan’a geçişiyle birlikte içsel alanlarında bir canlanma başlıyor. Normalde 4. ev geçişleri sessizdir, içe dönüktür; ama Merkür Aslan’da iç sesi megafona bağlar. Evde daha çok konuşmak, aile meselelerini netleştirmek, içinize attığınız şeyleri dile getirmek istersiniz. Bir süredir bastırdığın duygular varsa — hele ki bu duygular anne, baba, çocukluk ya da “kök” meseleleriyle ilgiliyse — artık onları görmezden gelmen zorlaşıyor.

İç sesin seni sık sık geçmişe götürebilir bu dönemde. Ama bu nostalji duvarı önüne dikilmek için değil, yıkılıp arkasındaki hikâyeyi görmen için geliyor. Özellikle 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı seni aile içinde bir güç savaşına ya da duygusal bir konuşmaya itebilir. “Ben artık bu evde kendimi ifade edemiyorum” demek ya da “bu hikâyeyi hep böyle anlatıyoruz ama bu benim canımı yakıyor” demek zorunda kalabilirsin.

Merkür 18 Temmuz’da retroya döndüğünde ise bu konular bir adım daha içselleşiyor. Belki aile içinden biriyle uzun süredir konuşmadığın bir mesele tekrar gündeme gelir. Belki taşınma, ev düzeni, aidiyet ya da köklenme konularında karar vermek zorunda kalırsın. Belki de sadece kendi içinde “artık nereye aitim?” sorusunu dürüstçe sorarsın. Bu retro, iç sesinle yüzleşmek ve ev dediğin şeyin ne anlama geldiğini yeniden tanımlamak için kıymetli.

Ağustos sonuna doğru Merkür tekrar düzeldiğinde, artık ne söylemek istiyorsan onu daha sakin, daha olgun ve daha samimi bir şekilde ifade edebileceksin. İçinde tuttuğun şeyleri doğru kişilere anlatmak, kendinle barışmak, hatta aile içinde duygusal bir açılım yapmak için harika bir fırsat. 31 Ağustos’taki Merkür–Chiron üçgeni bu içsel barışmayı destekliyor.

Yükselen İkizler

Sevgili yükselen İkizler, bu dönem zihin tam kapasite çalışıyor. Merkür senin yönetici gezegenin ve şimdi Aslan gibi iddialı bir burçta, üstelik seninle doğal uyum içindeki bir evde ilerliyor. Yani ne oluyor? Konuşuyorsun. Yazıyorsun. Anlatıyorsun. Duyulmak istiyorsun. Ve evet, artık sadece fikir paylaşmak yetmiyor; etkileyici olmak, iz bırakmak istiyorsun. Bu yüzden bu süreçte düşüncelerini kalıpların dışına taşıyabilir, kendi sesinle parlayabilirsin.

Bu dönemde eğitim almak, sosyal medya projelerine başlamak, sunum yapmak, içerik üretmek ya da bir konuşma hazırlamak için harika bir dönem. Ama dikkat: 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı, iletişimde biraz fazla baskın ve diretici bir tavır sergilemeni sağlayabilir. Fikirlerin değerli, ama herkesin seni alkışlamak zorunda olmadığını hatırlaman gerekebilir. Tartışmaya değil, etkili anlatıma odaklan.

18 Temmuz’da başlayan Merkür retrosu seni yavaşlatıyor gibi görünse de aslında zihnini içeriye çeviriyor. Önceden başlattığın bir yazı, yarım kalmış bir konuşma, yanlış anlaşıldığını düşündüğün bir mesaj bu dönemde yeniden gündeme gelebilir. Bu süreç seni eski fikirlerle barıştırmaya, yarım kalmış zihinsel süreçleri tamamlamaya ve bazı şeyleri sadeleştirerek anlatmaya çağırıyor. “Az ama öz” dönemi.

Retro sonrası (14 Ağustos’tan itibaren) fikirlerini daha net, özgüvenli ve etkileyici şekilde ifade edebilirsin. Eğer yazarlık, konuşmacılık ya da eğitim gibi bir alanda ilerliyorsan bu dönem seni hem içsel olarak geliştirir hem de kalabalıklara hitap edecek bir ses kazandırır. 31 Ağustos’ta Merkür–Chiron üçgeni ile birlikte zihinsel yüklerini iyileştirme fırsatı da geliyor. Belki bir mektup, belki bir telefon konuşması, belki de sadece uzun zamandır söyleyemediğin bir cümleyle…

Yükselen Yengeç

Sevgili yükselen Yengeç, Merkür 2. evinden geçerken seni hayatın temellerine götürüyor: paran, değerlerin, özgüvenin, yeteneklerin ve tüm bunların senin zihnindeki karşılığı ne? Şimdi bunları sorgulama, yeniden tanımlama ve belki de biraz daha yürekten sahiplenme zamanı. Normalde sen sessizce çalışır, sonuçla konuşursun. Ama Merkür Aslan’da: artık kendini küçültmeden konuşman, bildiklerini savunman, hakkını araman gerekiyor.

Bu dönem “ben buna değerim” demeyi öğreniyorsun. İş görüşmesi, zam talebi, freelance iş açılımları, yeteneklerini tanıtma, kendi markanı büyütme gibi her alanda sesin daha gür çıkabilir. Ve evet, daha önce bu kadar kendinden emin konuşmadıysan şaşırma: bu senin büyüme sürecin. 28–29 Haziran’daki Satürn–Neptün–Plüton etkileriyle hem gerçekçi, hem de dönüştürücü kararlar alabilirsin. Ama 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı seni “ben yeterli değilim ki” tuzağına çekebilir. Orada biraz dur. Bu düşünce senin değil, sana yapıştırılmış olabilir.

18 Temmuz’da başlayan Merkür retrosu seni finansal geçmişinle yüzleştirebilir. Harcamaların, ihmal edilen ödemeler, “bu yetenek ne zamandır köşede bekliyor?” dedirten farkındalıklar ortaya çıkabilir. Belki de daha önce değer görmemiş bir işin ya da projen geri gelir ve bu sefer farklı bir şekilde değerlenir. Kendi sesini duyurmadığın alanlarda “artık ben de buradayım” deme zamanı.

Ağustos ortasından sonra işler hızlanıyor. Merkür yeniden direkt harekete geçtiğinde, sen de hem maddi hem manevi değerlerini çok daha bilinçli bir şekilde ifade edebileceksin. 31 Ağustos’taki Chiron üçgeni ile birlikte “ben yeterliyim” cümlesi sadece bir tekrar değil, gerçek bir içsel inanç haline dönüşebilir.

Yükselen Aslan

Sevgili yükselen Aslan, bu dönem hayat sana adeta bir mikrofon uzatıyor ve “haydi şimdi kendini ifade et!” diyor. Bu transit boyunca zihnin ışıl ışıl çalışıyor. Ne düşündüğünü açıkça söylemek istiyorsun. Hatta sadece söylemekle kalmayıp, etkileyici bir şekilde anlatmak, dikkat çekmek, iz bırakmak istiyorsun. Ve evet, bu konuda da oldukça başarılısın. Çünkü sen sadece konuşmazsın, performans sergilersin. Bu dönem yazdığın, sunduğun, konuştuğun her şey biraz daha sana özgü, sana has, ve seni anlatan bir imza taşıyacak.

Ama tabii ki Aslan burcunun gölgesi olan “ego”ya dikkat. 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı “benim fikrim en doğrusuydu” savaşlarına yol açabilir. Özellikle ilişkilerde “hep ben konuşuyorum ama beni kim dinliyor?” diye bir kırılma yaşayabilirsin. İşte o an dur ve düşün: anlatırken dinliyor musun?

18 Temmuz’da başlayan Merkür retrosu seni kendinle yüzleştiriyor. Belki de daha önce savunduğun bir fikri şimdi yeniden gözden geçirmen gerekebilir. Belki de sadece “bu düşünce hâlâ beni temsil ediyor mu?” diye sorarsın kendine. Kimliğin, duruşun, stilin, düşünce biçimin şekil değiştiriyor olabilir. Bu bir kriz değil; bu bir güncelleme. Özellikle dış görünüşünle, sesinle ya da sosyal imajınla ilgili konularda yeniden düzenlemeler yapabilirsin. Kendini yeniden tanıtıyorsun, ama bu sefer daha rafine bir şekilde.

14 Ağustos’tan itibaren Merkür düzeldiğinde sesin tekrar netleşiyor. Artık ne söylemek istediğini biliyorsun. Üstelik sadece kendini göstermek için değil, kalpten gelerek konuşuyorsun. Ve işte o zaman, insanlar seni sadece duymuyor, hissediyor. 31 Ağustos’taki Chiron üçgeniyle birlikte yaşadığın ifade krizleri şifaya dönüşebilir. “Ben buyum ve böyleyim” diyebilmek, bu dönemin en kıymetli kazanımı olabilir.

Yükselen Başak

Sevgili yükselen Başak, sen zaten doğası gereği çok düşünen, analiz eden, fark eden birisin. Ama şimdi Merkür –yani senin yönetici gezegenin– haritanın en sessiz, en görünmeyen, en derin yerinde dolaşıyor. Normalde dış dünyaya dönük, çözüm odaklı çalışmaya alışkın olan zihnin, şimdi kendini içeride buluyor. İç konuşmalar artıyor, rüyalar yoğunlaşıyor, sezgiler harekete geçiyor. Ama bu sessizlik bir boşluk değil, aslında oldukça dolu bir alan: bilinçaltı gibi. Yani sen bu süreçte görünmesen de içeride büyük işler çeviriyorsun.

26 Haziran’dan itibaren gözle görünmeyen ama güçlü duygular tetiklenebilir. Bir şeyleri içinden atmak, bastırılmış konuları düşünmek ya da sadece “neden böyle hissediyorum?” sorusuna cevap aramak gibi. 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı, içsel bir kriz başlatabilir. Belki çok uzun zamandır sustuğun, bastırdığın bir düşünce pat diye zihninde belirir. İşin zor tarafı şu: bu dönemde her şeyi anlatamazsın. Çünkü bu süreç biraz da sadece senin duyman gereken şeylerle ilgilidir.

18 Temmuz’da Merkür retroya dönünce bu içsel sorgulamalar daha da derinleşiyor. Rüyaların artabilir, içine attığın duygular çıkmak isteyebilir. Bu dönemde yalnız kalmak, yazmak, meditasyon yapmak, danışmanlık almak, terapi gibi içe dönük çalışmalar sana çok iyi gelir. Çünkü retro Merkür burada geçmişin zihinsel yüklerini temizlemene yardım eder. Kiminle neyi konuşmadın? Hangi düşünceyi içinden hiç çıkarmadın? İşte şimdi onları fark etme ve gerekirse vedalaşma zamanı.

14 Ağustos’tan itibaren Merkür düzeldiğinde içinden geçenleri anlatmaya başlayabilirsin. Ama bu anlatım daha sade, daha olgun ve daha “süzülmüş” olur. 31 Ağustos’ta Merkür’ün Chiron’la yaptığı üçgen, bastırdığın bir korkunun, suçluluğun ya da pişmanlığın dönüştüğü bir an olabilir. Kendine söylediğin sözler iyileştirici olur. Belki de artık içten içe affettiğin birini dışa karşı da bırakmayı seçersin.

Yükselen Terazi

Sevgili yükselen Terazi, Merkür Aslan’a geçer geçmez seni “sosyal sahneye” davet ediyor. Normalde kalabalıklar içinde zarifçe var olmayı seversin ama bu sefer Merkür diyor ki: “Sadece var olma, fikirlerinle parılda!” Bu dönem arkadaş çevrende, ekip içinde, topluluk önünde ya da sosyal medyada daha çok konuşabilir, düşüncelerini daha etkileyici biçimde ifade edebilirsin. Hatta belki senin fikirlerin bir projenin yönünü belirler. Fikir alışverişleri artıyor ama bu sefer herkes biraz gösterişli konuştuğu için dikkat dağınıklığı da mümkün. Kim ne dedi, kim kimi dinledi, biraz karışabilir.

Merkür’ün Satürn ve Neptün’le yaptığı uyumlu açılar (28–29 Haziran) uzun vadeli hedeflerin için yaratıcı, aynı zamanda somut fikirler üretebileceğini gösteriyor. Bu, arkadaşlık ilişkilerinde kalıcı bağlantılar kurmak, grup çalışmalarında öncü olmak için harika. Ama 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı “grupta fikir savaşı” etkisi yaratabilir. “Kim lider olacak?” sorusu havada uçuşur. Sessiz kalırsan göz ardı edilirsin ama çok bastırırsan “egolu” yaftası yiyebilirsin. Dengeyi sen kuracaksın.

18 Temmuz’da Merkür retrosu başladığında bazı arkadaşlıklar, eski projeler ya da yarım kalmış sosyal bağlantılar yeniden karşına çıkabilir. Bu, geçmişte yer aldığın bir ekip çalışmasının tekrar gündeme gelmesi, eski bir dostla yeniden iletişim kurman ya da daha önce başvurduğun bir sosyal gruptan dönüş alman anlamına gelebilir. Aynı zamanda “bu çevre beni hâlâ besliyor mu?” diye de sorgulayabilirsin. Bazı dostlukların artık sadece alışkanlıktan ibaret olduğunu fark edebilirsin.

Retrodan sonra, yani 14 Ağustos’tan itibaren bu sosyal alanlar daha netleşiyor. Kimlerle yürümek istiyorsun? Hangi projede yer almak seni heyecanlandırıyor? Merkür bu cevapları daha net ifade etmeni sağlayacak. 31 Ağustos’taki Merkür–Chiron üçgeni özellikle sosyal ilişkilerde kırgınlıkları onarmak, geçmiş bir hatayı telafi etmek veya bir arkadaşlık bağını şifalandırmak için çok kıymetli bir gün.

Yükselen Akrep

Sevgili yükselen Akrep, Merkür 10. evine geçtiği andan itibaren seni sahneye çağırıyor — ama öyle kişisel meseleleri değil, yaptıklarını konuşman için. Bu dönem “ben buradayım ve işte bunu başardım” deme zamanı. Kariyerinde kendini ifade etmen, fikirlerinle dikkat çekmen, yöneticilerle ya da otorite figürleriyle daha fazla iletişim kurman gerekebilir. Belki bir sunum yaparsın, belki yön değiştirirsin, belki de artık herkesin duyacağı bir karar alırsın. Ama her durumda cümlelerin altında “ben bu işte iddialıyım” mesajı gizli olacak.

Merkür Aslan’daki bu geçişte kendini ifade ederken biraz daha cesur, özgüvenli, hatta zaman zaman biraz fazla kendinden emin olabilirsin. 28–29 Haziran’da Merkür’ün Satürn ve Neptün’le yaptığı destekleyici açı, seni sağlam ve yaratıcı bir vizyonla donatıyor. Ama hemen ardından gelen Plüton karşıtlığı (29 Haziran) “gücünü ne kadar kontrol altında tutabiliyorsun?” sınavı getiriyor. Çünkü bu dönem söyleyeceğin her şey, üst düzeyde yankı bulabilir. Krizi yönetmek senin doğanda var ama şimdi kriz senin sözlerinden çıkmasın, olur mu?

18 Temmuz’da Merkür retrosu başladığında kariyerinle ilgili eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir. Belki geçmişte üzerinde çok çalıştığın bir proje tekrar canlanır. Belki bir iş görüşmesi, bir üst düzey konuşma ya da bir karar, yeniden gözden geçirilmek üzere masaya gelir. Aynı zamanda bu dönemde otorite figürleriyle iletişimde bazı pürüzler yaşanabilir. Patronla gerilim, yöneticinle yanlış anlaşılma, “ben böyle demek istemedim” savunmaları olabilir. Her kelimeyi dikkatle seçmekte fayda var.

Merkür düzeldikten sonra, yani 14 Ağustos’tan itibaren, fikirlerinle daha çok fark yaratabilirsin. Söylediklerin sadece seni değil, belki de bulunduğun yapıyı etkileyecek güce ulaşabilir. Bu dönem “kalpten gelen liderlik” dediğimiz şey tam da senin içinden doğabilir. 31 Ağustos’ta Merkür’ün Chiron’la yaptığı üçgenle birlikte “ben artık kendime güveniyorum” diyebilir, eski bir başarısızlık korkusunu arkanda bırakabilirsin.

Yükselen Yay

Sevgili yükselen Yay, Merkür’ün 9. ev transiti senin için bir tür entelektüel sıçrama tahtası gibi çalışacak. Bu dönemde küçük meselelerle oyalanmak istemiyorsun. “Ben kimim, neye inanıyorum, nereye gidiyorum?” gibi büyük sorular zihninde dönüp durabilir. Eğitim, yurt dışı bağlantıları, hukuki konular, akademik süreçler, yayıncılık işleri, uzaklarla iletişim… kısaca hem literal hem metaforik anlamda “yol” senin ana teman haline geliyor. Ve bu sefer o yolu sadece yürümek değil, anlatmak da istiyorsun.

Merkür Aslan’da yüksek sesle konuşur, iddialı cümleler kurar. Senin için bu; inandığın şeyleri savunmak, vizyonunu anlatmak, “ben böyle düşünüyorum çünkü…” diye başlayan net çıkışlar yapmak demek. Bu, sana oldukça yakışan bir hava. Ama dikkat: 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı ile birlikte inandığın bir şey uğruna birileriyle köprüleri yakma riski de doğabilir. Fikrini savun, ama inatla değil; yüreğinle.

28–29 Haziran’daki Satürn ve Neptün üçgenleri ise sana sağlam ve ilham dolu bir temel sunuyor. Büyük bir proje, akademik hedef, seyahat planı ya da ruhsal bir açılım için kalpten gelen bir fikir gelişebilir. Ve evet, belki bir yazı dizisi, bir seminer, bir kitap fikri bile doğabilir bu aralıkta.

18 Temmuz’da Merkür retroya döndüğünde işin rengi biraz değişiyor. Geçmişten kalan bir eğitim, iptal edilmiş bir seyahat, yarım kalmış bir dava ya da eskiden savunduğun ama şimdi sorguladığın bir fikir yeniden karşına çıkabilir. “Ben o zaman buna inanıyordum ama şimdi?” gibi içsel bir tartışma başlayabilir. Bu, senin için aslında çok öğretici bir dönem. Çünkü içselleştirilmemiş inançlar artık sana hizmet etmiyor. Ve sen, büyümek için fikirlerini de evrimleştirebilecek kadar özgürsün.

14 Ağustos’tan sonra Merkür düzeldiğinde o büyük vizyon daha netleşiyor. Artık neyi savunduğunu, neyin peşinden gitmek istediğini, hangi fikirleri anlatmak için sahneye çıkacağını daha iyi biliyorsun. Ve 31 Ağustos’taki Merkür–Chiron üçgeni, sana “sözcüklerle ilham olmak, aynı zamanda iyileştirmek” gibi bir kapı açıyor. Belki biri senin sözlerinle cesaret bulur. Belki de sen kendi hikâyenin değerini ilk kez gerçekten duyarsın.

Yükselen Oğlak

Sevgili yükselen Oğlak, Merkür 8. evine adım attığında zihnin yüzeyde gezemez. Derine, en derine iner. Çünkü bu ev, sadece maddi değil, manevi anlamda da ortaklıklar, paylaştığın kaynaklar, bağlılıklar ve kontrol meseleleri ile ilgilidir. Bu dönemde kafanı en çok meşgul eden konular “bu bana ne kazandırıyor?”, “karşılıklı ne veriyoruz?”, “güç kimde?” ve “neden hâlâ bu döngüden çıkamıyorum?” gibi sorular olacak. İster bir ilişkide ister bir finansal anlaşmada, artık gizli kalan her şey konuşulmak, görünmek ve dönüştürülmek istiyor.

28–29 Haziran’da Merkür’ün Satürn ve Neptün’le yaptığı olumlu açılar, seni hem sağlam hem yaratıcı düşünmeye davet ediyor. Maddi kaynaklar konusunda yeni çözümler, yatırımlar ya da borç yapılandırmaları gündeme gelebilir. Aynı zamanda psikolojik ya da spiritüel anlamda da bir açılım yaşanabilir. Fakat 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı, özellikle güç savaşlarına ve manipülatif konuşmalara dikkat çekiyor. “Ben bu ilişkiyi yönetiyor muyum yoksa yönetiliyormuyum?” gibi iç sesler yükselebilir.

Ve sonra… 18 Temmuz’da Merkür retroya dönüyor. Bu geri hareket seni geçmişteki bazı maddi konularla, borçlarla, ortaklık meseleleriyle ya da duygusal yüklerle tekrar yüzleştirebilir. Önceden konuşulmayan bir miras konusu, finansal bir dengesizlik ya da bir ilişkinin altında bastırılmış öfke, kıskançlık, korku gibi duygular şimdi geri dönebilir. Ama bu yüzleşmeler “bitirmek” için değil, “dönüştürmek” için geliyor. Sen zaten yıkımı da yeniden yapmayı da bilen bir burçsun.

14 Ağustos itibarıyla Merkür düzeldiğinde bu krizler çözülmüş ya da şekil değiştirmiş olabilir. Artık daha net kararlar alabilir, gereksiz bağlılıklardan özgürleşebilir, kontrolü sağlıklı bir şekilde devredebilirsin. Ve 31 Ağustos’taki Merkür–Chiron üçgeni sana şu mesajı veriyor: “Gerçek güç, neyi bastırdığınla değil, neyi kabullenip dönüştürdüğünle ilgilidir.”

Yükselen Kova

Sevgili yükselen Kova, Merkür’ün Aslan burcundaki bu geçişi seni “biz” diyaloğunun merkezine oturtuyor. Normalde bireyselliğine çok düşkünsün. Özgür alanına müdahale edildiğinde ilk refleksin geri çekilmek olur. Ama şimdi bu özgürlük meselesi “ilişki içinde kendin olabilmek” üzerinden konuşuluyor. Bu dönem ister sevgiliyle, ister eşle, ister iş ortağınla olsun — birileriyle birebir yüz yüze konuşman, anlaşman ya da bazı konuları netleştirmen gerekebilir. Ve kolay değil: çünkü herkes biraz gururlu, herkes biraz “ben haklıyım” modunda.

28–29 Haziran’daki Merkür–Satürn–Neptün üçgenleri, uzun vadeli ilişkileri yapılandırmak için harika bir zemin sağlıyor. İlişkin varsa daha sağlam bir hale getirmek, bir ortaklıkta vizyon kurmak, ya da birebir bir danışmanlık başlatmak için çok uygun bir zaman. Fakat 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı gölgeyi getiriyor: güç savaşları, pasif-agresif davranışlar, “kim kimi yönetiyor?” temaları… Bu günlerde iletişim açık değilse, kırgınlıklar konuşmaların altına gömülebilir.

18 Temmuz’da Merkür retroya döndüğünde, geçmişte kalan bir ilişki yeniden karşına çıkabilir. Eski bir partner mesaj atabilir, daha önce sonlanmış bir iş ortaklığı tekrar gündeme gelebilir ya da sadece içinden “ben orada neyi eksik bıraktım?” duygusu yükselebilir. Bu dönem biraz yüzleşmeli ama aynı zamanda büyük bir farkındalık içeriyor. Özellikle “ilişkide kendim olabiliyor muyum?” sorusunun altı çiziliyor. Sadece ne söylediğin değil, nasıl anlaşıldığın da önemli.

14 Ağustos’tan sonra Merkür düzeldiğinde iletişim yeniden akmaya başlıyor. Artık daha net, olgun ve kalpten gelen konuşmalar yapılabilir. “Ben bu ilişkide ne istiyorum?” sorusuna vereceğin yanıt da daha gerçek olacak. Ve 31 Ağustos’ta Merkür’ün Chiron’la yaptığı üçgenle birlikte bir şeyi affetmek, kendini ifade ederek iyileştirmek ya da bir küslüğü sonlandırmak mümkün.

Yükselen Balık

Sevgili yükselen Balık, Merkür’ün Aslan transiti seni “arka planda yürüttüğün her şeyi artık daha net, daha özgüvenli ifade etmeye” çağırıyor. Normalde sessizce çok fazla iş halledebilen, görünmeden fayda sağlayan birisin. Ama şimdi Merkür 6. evine geçiyor ve diyor ki: “Yeter artık, yaptıklarını anlat.” İş ortamında fikirlerinle öne çıkabilir, daha çok konuşulabilir, hatta görev aldığın alanlarda “lider kim?” sorusuna gözler seni arayabilir.

Merkür Aslan’da düşüncelerini sadece düzenlemekle kalmaz, onları gösterir. Bu nedenle iş ortamında sunum yapmak, öneriler sunmak, bir sistemi yeniden düzenlemek ya da iş arkadaşlarınla daha etkin iletişim kurmak için bu dönem şahane. Yalnız dikkat: 29 Haziran’daki Merkür–Plüton karşıtlığı biraz stresli olabilir. “Kim karar veriyor?”, “Ben bu işte ne kadar söz sahibiyim?” gibi içten içe yükselen baskı duygularına açık bir zaman. Gerekiyorsa sınır çizmeyi unutma.

18 Temmuz’da Merkür retroya dönüyor. Bu, günlük işlerinde karışıklık, eski görevlerin yeniden ortaya çıkması, ya da iş arkadaşlarınla yaşanmış ama çözülememiş konuların tekrar gündeme gelmesi demek olabilir. Aynı zamanda sağlıkla ilgili daha önce ihmal ettiğin kontroller ya da bedeninden gelen bazı uyarılar seni tekrar hatırlatmaya başlayabilir. Bu retroda hem zihnini hem bedenini dinlemek şart.

14 Ağustos’tan sonra Merkür düzeldiğinde her şey yerine oturmaya başlıyor. İş yükün daha dengeleniyor, kendini daha net ifade ediyorsun, hizmet ettiğin alanlarda daha fazla kıymet görüyorsun. Ve 31 Ağustos’taki Merkür–Chiron üçgeni sana hem fiziksel hem ruhsal olarak toparlanma fırsatı getiriyor. Belki bir yeni sağlık alışkanlığına başlarsın, belki de sadece “ben bu tempoyu artık sürdüremem” diyerek sana hizmet etmeyen sorumluluklardan kurtulursun.

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla yaratıcılığınızı nasıl ifade ettiğiniz, neye tutkuyla bağlandığınız ve hangi alanda varlık göstermek istediğiniz konusunda son üç haftadır yaşadığınız kafa karışıklıkları iitibarıyla netlik kazanıyor; özellikle duygusal ilişkilerde yaşanan yanlış anlaşılmaların ya da karşılıklı beklentilerin yeniden konuşulması için uygun bir zemin oluşabilir. Merkür retro sürecinde sizi sahnede olma arzunuzla içsel güvensizlikleriniz arasında bıraktıysa, artık hangisinin sesini dinleyeceğinizi daha iyi biliyorsunuz. Aşk ilişkilerinde iletişim kopuklukları, kararsızlıklar ya da ego temelli çıkışlar toparlanabilir; yeter ki kendinizi ifade ederken onay alma arzusuyla değil, gerçek bir bağ kurma niyetiyle hareket edin. Bir hobi ya da kişisel proje gündeme geldiyse ve beklemeye alındıysa, 25 Ağustos sonrası netleşecek gelişmelere göre harekete geçmeniz daha sağlam sonuç verir.

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla aile içi iletişim, evle ilgili kararlar ya da aidiyet hissinizle bağlantılı konular itibarıyla daha net biçimde şekillenmeye başlıyor; özellikle son birkaç haftadır gündemde olan taşınma planı, ev içi düzenleme, aile büyükleriyle ilişkiler gibi konular artık neyin sürdürülebilir olduğunu gösterecek şekilde aydınlanabilir. Retro sürecinde bastırılmış duygular ya da çözülmemiş meseleler tetiklendiyse, şimdi bunları ifade etmek, yanlış anlaşılmaları onarmak için yapıcı bir dil geliştirme zamanı. Geçmişe saplanmak yerine, geçmişten gelen bilgiyi kullanarak bugün daha bilinçli kararlar almak size iyi gelecektir. 25 Ağustos’tan sonra evle ilgili ertelediğiniz uygulamalı adımlar için uygun bir zemin oluşacak; bu yüzden yı strateji, niyet ve netleştirme süreci olarak değerlendirin.

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla zihinsel yoğunluk, kısa vadeli planlar ve yakın çevrenizle kurduğunuz iletişim yeniden akışa geçiyor; retro boyunca yaşanan yanlış anlamalar, iletişim kopuklukları veya ertelenen görüşmeler şimdi yeniden organize edilebilir. Kardeşler, komşular ya da yakın dostlar arasında yaşanan gerilimleri düzeltmek için inisiyatif almak önemli; çünkü kurduğunuz cümleler sadece bilgi değil, bağ da kuracak. Aynı şekilde eğitim, yazma, sunum, tanıtım gibi alanlarda beklemede olan işler de hız kazanabilir. Ancak 25 Ağustos’a kadar geçen süre hâlâ “önce neyi nasıl söylediğini netleştir” aşamasında olduğunuzu hatırlatıyor; yani karar alabilirsiniz ama uygulamayı biraz daha sağlamlaştırarak ilerlemeniz çok daha verimli olur. Sözcüklerinizi parlatın, çünkü bu dönem sizi anlatmak değil, inşa etmek için güçlü.

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla kazanç düzeniniz, bütçe planlamanız ve sahip olduklarınıza verdiğiniz anlam daha görünür hale geliyor; son üç haftadır para akışında yaşanan gecikmeler, belirsizlikler ya da kontrol edilemeyen harcamalar artık daha yönetilebilir bir çerçeveye oturabilir. Merkür’ün bu evdeki retrosu çoğu zaman, maddi değerin öz-değer duygusuyla karıştığı noktaları ortaya çıkarır; bu yüzden kazanç elde etme biçiminizle kendinize duyduğunuz saygı arasındaki bağ üzerine düşünmelisiniz. Bekleyen bir ödeme, maaş pazarlığı ya da fiyat belirleme süreci yeniden gündeme gelebilir, ancak 25 Ağustos’a kadar son kararları verirken esnek bir yol haritası hazırlamak akıllıca olur. sahip olduklarınıza değil, onları nasıl yönettiğinize odaklanırsanız, kazançla beraber saygınlık da kazanırsınız.

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün burcunuzda ileri hareketine başlamasıyla kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, hangi kimlikle görünür olmak istediğiniz ve ne kadar net bir duruş sergilediğinizle ilgili üç haftalık sorgulama süreci sona eriyor; şimdi artık nasıl görünmek değil, nasıl yaşamak istediğinize dair daha kararlı bir yol çizebilirsiniz. Retro boyunca beden dilinizden kelimelere, kararlarınızdan tepkilerinize kadar pek çok konuda yanlış anlaşılmalar yaşandıysa, itibarıyla kendinizi açıklamak ve düzeltmek için çok daha güçlü bir zemin oluşuyor. Önemli olan, başkalarının sizi nasıl gördüğüne değil, sizin kendinize nasıl baktığınıza odaklanmanız; çünkü Merkür burada yalnızca dışa değil, içe dönük netleşmeler de getirir. yeni kararlar almak isteyebilirsiniz ama 25 Ağustos’a kadar kişisel hedeflerinizi netleştirmek ve uygulamayı zamana yaymak çok daha kalıcı sonuçlar verir.

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla son üç haftadır zihninizin içindeki uğultularla, bastırılmış düşüncelerle ve iç sesinizin karmaşıklığıyla uğraşmış olabilirsiniz; itibarıyla bu sessiz gürültü yerini daha anlamlı iç konuşmalara bırakıyor. Merkür burada düşüncelerinizi dışa vurmak yerine içeride düzenlemek ister; dolayısıyla bu dönem boyunca başkalarına anlatamadığınız meselelerde aslında kendi iç görünüze ulaşmak için fırsat bulmuş olabilirsiniz. Artık sezgilerinizi toparlayabilir, iç dünyanızda dağınık kalan kararları sadeleştirebilirsiniz. Ancak hâlâ eyleme geçmek yerine strateji belirleme aşamasındasınız; 25 Ağustos’tan sonra içinize attığınız her şeyin bir uygulama planı doğabilir. özellikle ruhsal yüklerinizi yazıya dökmek, hayır demek istediğiniz şeylere netlik kazandırmak ve sessizce organize olmak sizi ileri taşıyacaktır.

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla uzun vadeli hedeflerinizi, ait olduğunuz grupları ve arkadaşlık bağlarınızı sorguladığınız bir süreci geride bırakıyorsunuz; itibarıyla artık “hangi amaç uğruna, kimlerle yürüyorum” sorusuna daha net yanıtlar bulabilirsiniz. Merkür retro sürecinde arkadaşlar arası iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar ya da destek alamadığınızı düşündüğünüz konular gündeme geldiyse, şimdi bu bağları onarmak ya da gerekiyorsa mesafe koymak için açık bir dil geliştirebilirsiniz. Aynı şekilde, üzerinde çalıştığınız sosyal bir proje, topluluk temelli bir fikir ya da ekip içi iş birliği daha net ve işlevsel bir hale gelebilir. Ancak 25 Ağustos’a kadar uygulamalı adımlar atmadan önce, bu hedefin gerçekten sizin uzun vadeli yöneliminize hizmet edip etmediğini bir kez daha sorgulamalısınız. netlik kazanıyor, ama sürdürülebilirlik hala sizin planınıza bağlı.

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla iş ve kariyer hedeflerinizde, toplum önündeki duruşunuzda ve otorite figürleriyle olan ilişkilerinizde son üç haftadır süregelen belirsizlikler artık netleşmeye başlıyor; özellikle yöneticilerle iletişimde yaşanan kopukluklar, karar ertelemeleri ya da imaj sorunları toparlanabilir. Merkür burada yalnızca iş konuşmaz; aynı zamanda sizin hangi kariyer yolunun gerçekten sizi tatmin ettiğini sorgulamanız için fırsat sunar. Eğer bir teklif bekliyorsanız, ya da bir karar vermek üzereyseniz, 25 Ağustos’a kadar geçen sürede niyetinizi netleştirip adımlarınızı stratejik planlamanız daha sağlıklı olur. yapılması gereken en önemli şey, hem sözcüklerle hem eylemlerle “ben buradayım” demek, ama bunu baskı kurarak değil, akılcı ve net bir ifadeyle yapmak. Konuşma sırası sizde, ama nasıl konuştuğunuz kadar, neye hizmet ettiğiniz de önemli.

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla bakış açınızı genişleten, sizi yeni fikirlere ve uzak hedeflere yönlendiren alanlarda yeniden bir açıklık başlıyor; eğitim, seyahat, hukuki konular ya da kişisel inanç sisteminizle ilgili bir belirsizlik çözülmeye başlıyor. Merkür retrosu bu evdeyken çoğu zaman fikirsel çatışmalar, yönsüzlük ya da anlamsızlık hissi doğurabilir; şimdi artık neye inanmak istediğinize değil, neye inanarak ilerleyeceğinize karar verme zamanı. Yeni bir kurs, seyahat planı ya da akademik bir başvuru gündeme geldiyse, 25 Ağustos’a kadar detayları gözden geçirerek ilerlemeniz daha iyi sonuç verir. zihinsel netliğinizi test etmeyin, yapılandırın; çünkü sadece bilgiye değil, bilgiyle yön çizmeye ihtiyacınız var. Doğru soruyu sorarsanız, yanıt zaten kendini gösteriyor.

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla finansal ortaklıklar, borç-alacak dengesi, duygusal bağlılıklar ve kriz yönetimiyle ilgili alanlarda son üç haftadır süregelen iç hesaplaşmalar artık netlik kazanmaya başlıyor. Merkür retrosu sizi hem zihinsel hem duygusal olarak yoğunlaştırdıysa, daha serinkanlı ve yapıcı çözümler üretme potansiyeliniz yüksek. Ortak bir kazanç planı, miras konusu ya da duygusal bir bağa dair belirsizlik varsa, artık bunu konuşmak ve gerçekçi sınırlar çizmek için daha uygun bir zemin oluşabilir. Ancak hâlâ aceleyle karar vermek yerine, koşulların netleşmesini beklemek en doğrusu; çünkü 25 Ağustos sonrası finansal anlaşmalar, sözleşmeler ya da güven temelli adımlar açısından daha uygulanabilir fırsatlar sunacak. çözümün ipi sizin elinizde; yeter ki düğümleri çekiştirmeyin, akıllıca çözün.

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla ikili ilişkilerde, ortaklıklarda ve yakın iş birliklerinde üç haftadır süregelen iletişim sorunları, kararsızlıklar ya da duygusal belirsizlikler artık netlik kazanıyor; bu dönem boyunca yaşanan suskunluklar ya da patlamalar, şimdi yeniden dengelenebilir. Merkür retrosu size şunu sordu: “Karşındakini ne kadar duyuyorsun ve sen ne kadar anlaşılıyorsun?” Artık bu sorunun cevabını yalnızca hissederek değil, konuşarak bulabilirsiniz. Eğer bir ilişki ya da ortaklık bitme noktasına geldiyse, son bir kez açık konuşmak, duygusal gerilimi yapıcı bir zemine çekmek faydalı olabilir. 25 Ağustos’a kadar ilişkinin gidişatına dair netlik artsa da, uygulamalı kararlar için biraz daha gözlem yapmanız gerekebilir. İletişimi koparmak değil, yeniden kurmak için konuşun; ama bu kez gerçekten duymaya da açık olun.

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar,

11 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla çalışma düzeniniz, gündelik programınız ve sağlık alışkanlıklarınızla ilgili son üç haftadır yaşadığınız aksaklıklar, unutkanlıklar ya da ertelemeler itibarıyla toparlanmaya başlıyor. Merkür bu evdeyken işler karışır çünkü detaylar gözden kaçar; ancak şimdi eksikleri tespit edip sistemi yeniden kurma zamanı. Eğer iş yerinde görev dağılımı, ekip içi iletişim ya da teknik konularla ilgili sorunlar yaşandıysa, çözüme odaklı bir bakışla ilerlemeniz mümkün. Aynı şekilde, bedensel sağlığınızı etkileyen düzensizlikler ya da ihmal ettiğiniz kontroller varsa, yeni bir rutin oluşturmak için uygun bir zemin sunuluyor. 25 Ağustos’a kadar tüm detayları gözden geçirmek ve programı yapılandırmak, hem zihinsel hem fiziksel veriminizi artıracaktır. Şimdi toparlama, sonra uygulama zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…