Gebeliğe Hazırlık 26 Mart pozitif ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elaktan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
162
78
13
37
Kızlar merhaba,Ben en son 11 Mart'ta regl gördüm ve 26 Mart akşamı yani birkaç saat önce ovulasyonum pozitifti,içimi bir ümit kapladı,ovulasyon günlerinde olanlar gelin beraber bekleyelim😊

Kızlar merhaba,Ben en son 11 Mart'ta regl gördüm ve 26 Mart akşamı yani birkaç saat önce ovulasyonum pozitifti,içimi bir ümit kapladı,ovulasyon günlerinde olanlar gelin beraber bekleyelim😊
Benim 25.gün ve hala yumurtlama yok:KK43::KK43:

Eklentiler

• IMG_20210329_142850.webp
    IMG_20210329_142850.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
Ne güzel ideal bir günde yumurtlama olmuş:)
Benim de 24 ünde çatlama oldu. Cuma günü erken gebelik testini deneyeceğim😇

Yaaa inşallah pozitiftir,10.gunde cikiyormu erkek gebelik testinde,çok heyecanlı🤗
Adet itibari ile 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyor ama tabii ne kadar yakın o kadar doğru sonuç:)
İnşallah hepimizin 🥰

29 Mart'ta yaptiginiz koyulasmaya başlamış sanki,kaçıncı gün başladınız yap
Adetten hemen sonra başladım ama sanırım bugün oldu çünkü daha koyu testim fotosunu koyucam. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayım demi🙈

29 Mart'ta yaptiginiz koyulasmaya başlamış sanki,kaçıncı gün başladınız yapmaya

Eklentiler

• IMG_20210330_150352.webp
    IMG_20210330_150352.webp
    46 KB · Görüntüleme: 55
Birde geç yakalamissiniz ovulasyonu adetlerle alakalı bir düzensizliğiniz var mı.

Malesef var 45-47 günde görüyorum adeti o yüzden geç yumurtlama oluyor sanırım ilk kez ovulasyon yapıyorum yeni farkettim birde prolaktin sorunum var 😔

Prolaktin de gebeliğe engel oluyor:( kaçtı prolaktin? Benim de 35 ken dostinex verdi doktorum. Ama aşırı yan etki yaptı kullanamadım

Prolaktin de gebeliğe engel oluyor:KK43: kaçtı prolaktin? Benim de 35 ken dostinex verdi doktorum. Ama aşırı yan etki yaptı kullanamadım
Evet benim göğsümden sıvı da geliyodu önceden 42 çıkmıştı ilaçla düştü ama yine yükselmiş en son 33dü tekrar gidecem bakalım

Malesef var 45-47 günde görüyorum adeti o yüzden geç yumurtlama oluyor sanırım ilk kez ovulasyon yapıyorum yeni farkettim birde prolaktin sorunum var 😔
Bende de Prolaktin iyi ama polikistikover var,troit var,insülin direnci var ne ararsan var,bikac ay önce bende 40 45 günde bir olurdum,kilo verdim çok etki etti 29 30 günde adet olmaya basladim ovulasyonlarim düzene girmeye başladı,11 senelik evliyim tüp bebekle bir oğlum oldu 5 yaşında,hiç normal yolla gebelik olmadı 11 sene boyunca,ama ümidimi yitirmedim,simdi oğluma bir kardeş istiyorum Allah nasip ederse,köprüden önce son çıkış onumdeki bikac ay,olmazsa yine tüp bebeğe gideceğiz,herşeyi deniyorum,sizde durumlar ne kızlar,ovulasyon testi dışında özel birsey yaptınız mı bu ay🤗

Evet benim göğsümden sıvı da geliyodu önceden 42 çıkmıştı ilaçla düştü ama yine yükselmiş en son 33dü tekrar gidecem bakalım
42 de sıvı gelmesi ilginç. Ben 35 i de çok ciddiye almadım aslında. Sınır 33 diye. Doktor da yan etki yaptığı ve yumurtlamam geç de olsa olduğu için üstüne düşmedi.

Bende dostinex kullandım ama yan etki olmadı bende ama o evrede hamilelik de olmadı yumurtlama günü filan takip etmiyordum tabi bilmiyordm

Direkt ondan olmasa da engelleyebiliyor gebeliği.
Yan etki olmaması çok iyi. Ben resmen süründüm kullandığımda. Mide bulantısı aşırı hassasiyet yaptı.
Bu ay tutmaz gebelik olmaz ise 3. Günü gidip tekrar test isteyeyim

Bende de Prolaktin iyi ama polikistikover var,troit var,insülin direnci var ne ararsan var,bikac ay önce bende 40 45 günde bir olurdum,kilo verdim çok etki etti 29 30 günde adet olmaya basladim ovulasyonlarim düzene girmeye başladı,11 senelik evliyim tüp bebekle bir oğlum oldu 5 yaşında,hiç normal yolla gebelik olmadı 11 sene boyunca,ama ümidimi yitirmedim,simdi oğluma bir kardeş istiyorum Allah nasip ederse,köprüden önce son çıkış onumdeki bikac ay,olmazsa yine tüp bebeğe gideceğiz,herşeyi deniyorum,sizde durumlar ne kızlar,ovulasyon testi dışında özel birsey yaptınız mı bu ay🤗
İnşallah Allah emeklerinizin karşılığnı versin benimde 5yasında oğlum var normal yolla kaldım ama iki senedir 2.yi istiyoruz olmuyor nasip vardır Allah'ın bir bildiği en doğru zamanda hayırlsından olsun inşallah

Bnmde 26si catladi bende sabırsızım beni oyalayacak biseler de yok cok merak ediyorum

Back
X