- 5 Mart 2025
- 324
- 49
- 13
Teşekkürler eczaneden mi aldınızOcean markası 750 tl ye aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler eczaneden mi aldınızOcean markası 750 tl ye aldım
Bir yemek kaşığı çörek otu ( bazıları Blenderden geçiriyor bazıları geçirmiyor direk tohum halı ile yutuyor veya çiğniyor.))
Bir yemek kaşığı bal
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bu malzemeleri küçük bir kasede karıştırıyorsunuz iyice. Sabah akşam aç karna tüketiyorsunuz. Adetin üçüncü günü yapmaya başlayabilirsiniz. 10 gün boyunca uygulayın. Bittikçe yaparsiniz
Evet adetle beraberÇok teşekkür ederim bunu normal zamanda içmeye başlamıyoruz değil mi illa adetin 3. Günü
Çok teşekkür ederim tekrar sağolunEvet adetle beraber
Bunun formülü yok mu nasıl sileceğizSize bir şey dicem ben bana böyle söyleyenlere çok sinir oluyordum ama gerçekten kafanızdan sildiğinizde oluyor. İsteyen herkes dualarımda inşallah en kısa zamanda bu güzel haberi bizlerle paylaşırsınız![]()
Merhaba tebrik ediyorumEvet hamileyim kan testi verdim değerim 409 çıktı![]()
Evet canımTeşekkürler eczaneden mi aldınız
Canım vallahi bilsem yöntemini Allah tarafından bir sakinlik, kabulleniş oluyor sanırım gerçekten her şeyin bir vakti var ben iki kez çatlatma tedavisi oldum sonuç alamadım meselaBunun formülü yok mu nasıl sileceğiz![]()
Teşekkür ederim döngüm geçen aya kadar düzenliydi geçen ay günüm 4-5 gün geçmişti. Benim yumurtlamadan iki üç gün sonra göğüs uçlarım aşırı derecede yanmaya başladı ah vah ediyordum o derece ve rahmimi sanki aşağı çekiyorlarmış gibi bir his oldu. Onun dışında arada gelen ama regl ağrısına göre daha kısa süren kasık ağrılarım, kasılmalar oldu. Ha birde denk mi geldi bilmiyorum ama burun tıkanıklığı yaşadım ve dudağımda uçuk ağzımın içinde damağımda yara gibi şeyler olduMerhaba tebrik ediyorumdöngünüz düzenli miydi peki bide erken gebelik belirtiniz oldu mu
![]()
Evet gerçekten rahim filmi de çekileceğim bir şey yoksa artık sakince oturup nasibimi bekleyeceğim napayımCanım vallahi bilsem yöntemini Allah tarafından bir sakinlik, kabulleniş oluyor sanırım gerçekten her şeyin bir vakti var ben iki kez çatlatma tedavisi oldum sonuç alamadım mesela
Biz tüp bebek için kendimize bir yıl daha süre vermiştik eşimle açıkçası ben şafak sayıyordum tüp bebek için o kadar kabullenmiştim benim bebeğim bir gün olacak ama tüp bebekle olacak kafasındaydımEvet gerçekten rahim filmi de çekileceğim bir şey yoksa artık sakince oturup nasibimi bekleyeceğim napayım
Sanırım adet gecikmesi de vücudu hazırlıyor gebeliğe. Geçen ay bende de 6 günlük bir gecikme oldu acaba mi dedim tabi sonuç negatifti regl oldum. Doktora bunu söylediğimde gebelik hazırlığı mi dedi gülümsedi :) kasık ağrısı bel ağrısı yaşayıp duruyorum ama bunlar yorgunluktan mi regl öncesi mi yumurtlama mi diye aklımda deli sorular dönüyor:) her şeyin hayırlısı tabi ki. Sizi tekrar tebrik ediyorumTeşekkür ederim döngüm geçen aya kadar düzenliydi geçen ay günüm 4-5 gün geçmişti. Benim yumurtlamadan iki üç gün sonra göğüs uçlarım aşırı derecede yanmaya başladı ah vah ediyordum o derece ve rahmimi sanki aşağı çekiyorlarmış gibi bir his oldu. Onun dışında arada gelen ama regl ağrısına göre daha kısa süren kasık ağrılarım, kasılmalar oldu. Ha birde denk mi geldi bilmiyorum ama burun tıkanıklığı yaşadım ve dudağımda uçuk ağzımın içinde damağımda yara gibi şeyler oldu
Ayyy canımmmm hadi gözün aydın olsunnn uzun zamandır seni forumlarda görüyordummm çok sevindim senin adına sağlıklı bi gebelik olur inşallah
Canım gerçekten belirtiler regl günü yaklaşırken olan belirtilerin aynısı gördüğün gibi hatta ben bu ay ah tamam işte yine kasıklarım ağrımaya başladı geliyor gelmekte olan diye düşünmüştüm. Regl zamanındaki ağrılarla hiçbir farkı yokSanırım adet gecikmesi de vücudu hazırlıyor gebeliğe. Geçen ay bende de 6 günlük bir gecikme oldu acaba mi dedim tabi sonuç negatifti regl oldum. Doktora bunu söylediğimde gebelik hazırlığı mi dedi gülümsedi :) kasık ağrısı bel ağrısı yaşayıp duruyorum ama bunlar yorgunluktan mi regl öncesi mi yumurtlama mi diye aklımda deli sorular dönüyor:) her şeyin hayırlısı tabi ki. Sizi tekrar tebrik ediyorum![]()
Yaaa çok teşekkür ederim amin inşallah iyiki varsınızAyyy canımmmm hadi gözün aydın olsunnn uzun zamandır seni forumlarda görüyordummm çok sevindim senin adına sağlıklı bi gebelik olur inşallah![]()
Yaa çok şükür nasip olmuşBiz tüp bebek için kendimize bir yıl daha süre vermiştik eşimle açıkçası ben şafak sayıyordum tüp bebek için o kadar kabullenmiştim benim bebeğim bir gün olacak ama tüp bebekle olacak kafasındaydım
Amin amin bin kere aminnnnYaa çok şükür nasip olmuşinşallah bize de nasip olur
![]()
Ay canımmmm darısı başıma o zamannn bilinen bi sorununuz var mıydı inositol hangi markayı kullandın?Yaaa çok teşekkür ederim amin inşallah iyiki varsınızEvet az dolanmadım gerçekten bu forumda şimdi öyle bir ruh halindeyim ki herkese yardımcı olmak istiyorum herkes bu duyguyu yaşasın istiyorum
Canım olmaz mı bende pcos var eşimin sperm değerleri de kötü çıkmıştı biz eşimin spermlerini düzeltmeden çatlatma tedavisi denedik iki kez negatif oldu. Sonra spermlere arısütünün iyi geldiğini öğrendim ve üç ay boyunca kullandı eşim sonuçlar çok çok düzelmişti. Sonuçlar düzeldikten iki ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. Ocean marka inositol kullandımAy canımmmm darısı başıma o zamannn bilinen bi sorununuz var mıydı inositol hangi markayı kullandın?