• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi regle 2 gün kala pik

Canım olmaz mı bende pcos var eşimin sperm değerleri de kötü çıkmıştı biz eşimin spermlerini düzeltmeden çatlatma tedavisi denedik iki kez negatif oldu. Sonra spermlere arısütünün iyi geldiğini öğrendim ve üç ay boyunca kullandı eşim sonuçlar çok çok düzelmişti. Sonuçlar düzeldikten iki ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. Ocean marka inositol kullandım
Bende bilinen bir sorun yok eşimde sperm sınırda hangi marka arı sütünü aldın canım bizde bi şans verelim bakalım

Bende bilinen bir sorun yok eşimde sperm sınırda hangi marka arı sütünü aldın canım bizde bi şans verelim bakalım
Yedi değirmen ve eğriçayır ikisini de kullandık bence şans verin çünkü eşimin sperm sayısı 75 milyonken 650 milyona yükseldi ileri hızlı hareketli sperm sayısı sıfırdı yüzde 12 oldu

Kızlar benimde böyle çıkıyor yorumlayın bakim 😃😃

Kutunun içerisinde 30 şase var günde bir şase içiyorsunuz. Ben yatmadan önce içtim hep 200 ml suyun içine karıştırılıp içiliyor tadı da çok güzeldi ananas suyu gibi hiç zorlanmadım açıkçası
Bu hamilelik isteyenler için mi yoksa pcos olanlar için mi canım fark ediyor mu ben de hiçbiri yok adetim düzenli

Back
X