• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 mm

esma3a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
184
8
96
Bursa
arkadaslar ben bugun doktora gıttım.6+6 günlük benim.kese 26 mm gördü.haftasına göre büyük dedi.ikiz gebelik olabilir dedi.asırı bulanltınında olması bunun ısaretı dedı.sizin bu haftalarda kese büyüklünüz kactı?lütfen cevap yazarsanız sevinirim.

benim 5+6 da 13 mm di canım. ve aaşırı bulantılarım vardı hala var. bulantını onla alakası yok ama kese büyüklüğü olabilir.

arkadaslar ben bugun doktora gıttım.6+6 günlük benim.kese 26 mm gördü.haftasına göre büyük dedi.ikiz gebelik olabilir dedi.asırı bulanltınında olması bunun ısaretı dedı.sizin bu haftalarda kese büyüklünüz kactı?lütfen cevap yazarsanız sevinirim.

doktorun ultrasonda bebeği görmedimi?benim 6 haftalıkken kesem 18 mm di.ksesenin içinde yolk saç görünüyordu.ama benim doktorum birdaha kesenin boyunu ölçmedi.7+6 günlükken gittiğimde bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.ozaman bebeğin boyunu ölçtü.bebeğimin boyu 12 mmdi..

doktorunun keseye göre haftasının büyük olmasını nerden cıkardığını anlayamadım doğrusu.içindeki bebeğe göre ölçüm yapıyorlar.bebeği gördükten sonra sana bir hafta önde yada 1 hafta geriden gittiğini söyleyebilirler.kesenin büyüklüğü ile ikiz olma ihtimali arasında bir ilişki yok.

kesenın ıcınde bı bebek oldugu kesın dedı ama cıft gıbı gorundu ultrosonda.kese ıcınde ıkı tane virgül var gördügümüz kadarıyla.zaten cok ıyı degıl dedı ultrason makınesı.ne bıleyım bellı degıl dedı.asırı derecede bulantılarım da var.

ayy ne guzel demissin iki virgul gorduk diye,Allah gonlune gore versin.Kese buyuklugu cift gebelik isareti midir bilmem ama iki virgul bence ikiz olduklarini gosteriyor.Hayirlsi olsun,Allah sag saglim kucagina almak nasib etsin insallah.

ne katlanması yaw ne güzel ikiz işte. ben bebegi görene kadar iltimal olmamasına ramen hep ikiz midir diye düşündüm :) ama tek tabiki :)

canım kesenin büyüklüğünü bilmem ama mide bulantısı gösterge sayılmaz benim ikiz ama Allaha şükür hiç midem bulanmadı

canim bende doktoar 6+2 günlükken gittim ve kesenin icinde bir bebek gözüküyordu.ve tek oldugunu bildi.seninki gökükmedimi senin de ikiz yada tek diye gözükmesi lazim canim

ıste fazla su ıcmemıstım.ıcınde bebek var dedı ama tam olarak tekmı cıftmı goremedı.hatta sıze ultrason resmını yollucam.yorumlarınızı beklıyorum

Eklentiler

• $Resim 009.webp
    $Resim 009.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
hay allah,gormesi lazim aslinda.Simdi bende kendi ultrason goruntulerime baktim karsilastirma yapmak icin,ilki 5 haftalik bir resim ve sadece kese gozukuyor,ikincisi 6+2 haftalik ve kesenin icinde minicik bir nokta var,hatta kalp atislarini da o gun duymusuz.Senin resminde de iki noktacik goruyorum ben ama tabii doktorun gorunmuyo diyosa bildigi bi sey vardir.Cok zor sabretmek biliyorum ama azcik daha dayan,en kisa zamanda aydinliga kavusur durumun insallah.

Back
X