26 nisan ameliyat günüm :/

kızlar umarım iyi geçer korkmayın sakın zemuszemus ayyyyyyyy birde ben olsam kaydirigubbakcemile3

bu arada bende Sadullah Beyi düşünüyorum , okulum bir dağılsın dooooooooğru doktora kaydirigubbakcemile3

hım anladım cnmda önemli olan bilinip bilinmemesi değil yaptığı işi iyi bilmesi ve hastasına önem vermesi
istedğin zaman adını sölersen çok memnun olurus biliosun biz meraklı kk üyeleriyiz :)

canim dualarimiz seninle sakin kacma ameliyyattdan bak benden pay bic ben senden emin olki daha cok korkakin tekiyim ah bende keske ameliyat olsam korkum gecsede haberleniri bekliyoruz CADIARZU bu arada kime ameliyat olucaksin

canim dualarimiz seninle sakin kacma ameliyyattdan bak benden pay bic ben senden emin olki daha cok korkakin tekiyim ah bende keske ameliyat olsam korkum gecsede haberleniri bekliyoruz CADIARZU bu arada kime ameliyat olucaksin

şu anda sölemek istemiyor kime ameliyat olcagını :)

seni uğurladıktan sora ben gidicem ne güzel şimdiden hayırlı olsun geçmiş olsun sağlık olsunn sositososito

ben oldum ameliyat gayet iyim lavinia sakın korkma ben hiç bir şey anlamadım :) çok rahat geçti benim hadi şimdiden geçmiş olsunn:)

tuonelaaa nereye gittin
cnm ya iki kaşımın arası şiş alçının üstünden dokunuca anıorum normal değilmi seninde oldumu öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…