26 nisan ameliyat günüm :/

tuonelaaa nereye gittin
cnm ya iki kaşımın arası şiş alçının üstünden dokunuca anıorum normal değilmi seninde oldumu öle

aysaaa kız kahvaltı ediyordum geldim canım:)) evet cokk normal iki kasının arası burun yanların yada basın agrıması hepsi normal alcılarım cıktı su an bandaj var bu hafta içi bandajlarda cıkacak umarım:)hihoyyyt

cok sevndm cnmcım afiyet olsun bu arada benmde günlerim çabuk gecsedde kurtulsammm kendmi kötü çirkin sefil hissediorumda bide grip gibiyim aynı fasla morarmam olmadı dün daha fazlaydı bugun sabah bi baktım azalmıs cok sevndm ama burun deliklerim kocaman görünüo :) gerci bnm burun deliklerime bi işlem yapılmadı kendi burun deliklerm ama yinede şişip büyümüş hehehehe

ay oyle geliyor insana simdi senin tamponların var ya burund eliklerin kocaman gelir:)) ama iyileşme sureci cok hızlı hatta burunla dudak arası mesafen cooookkkk geniş ve uzung eliyordur o bile normal yani:)))

ewet cnm aynen dedğin gibi oluo düşün bnm burun ucuma bi işlem yapılmadıgı halde büyüdüyse yapılanların gayet normal büyümesi :)

geçmiş olsun. biraz sabret . alçı çınca bandaj okadar rahatsız etmiyor da önemmli olan sonucun iyi olması. bende rahatladım. bandaj da alındı. ama çok şişi hala. 1-2 güne foto ekelrim .gözümün bir hala mor yaaaa. öffffff.
bu arrada 12.günüm hala mor dolaşıyourm doktorumda daha morsun ay dedi. demekki çok hassas cildim. dışarıda çıkamıyorum.
neyse ben uzattım iiyice.inşallha dileidğn gibi olur sonuç. merakla bekliyorum canım.

suaycım benimde gozumun biri uzun sure mordu panda gibi gezdim ortalıkta :)))) su an neredeyse yok oldu yakında bişi kalmaz ya foto ekle artıkk boşver morlugu:))):Saruboceq:

tuonelacım mrk etme bi kaç aya süper olck burnun şişlerin gecmesi zmn alır tabikide sabretces artık bende mrk eidorum içinden ne çıkcak :)

tuonelacım mrk etme bi kaç aya süper olck burnun şişlerin gecmesi zmn alır tabikide sabretces artık bende mrk eidorum içinden ne çıkcak :)

sen kime ameliyat olmustun aysacım? birde sadece kemik mi alındı ucuna dokunulmadı mı? bu arada içinden cokkkk guzel seyler cıkıcak kinder surpriz yumurta gibi:))):sm_cool:

saol su.aycım inşallah sonucundanda çok çok memnun kalırım bnm o kdr morlugum yok hatta düne göre azaldıda inş en kısa zamanda iyileşirim biter bu bekleyiş :)

aysacım canımsırnaşık şeyhatta adaşım olma ihtimalin yüksek neden kendine konu açmıyonda benimki üzerinden mesajlaşıyon o kadarkaydirigubbakcemile

şaka yaptım canım tabiki yazabilirsin

yarın için bana dua edinhihoyyyt

arkadaslar bende haziranin 6. ameliyat oluyorum burnumdan istanbulda cok heyecanliyim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile off offffffff.......
acaba burnumdan ameliyat oldugumun belli olmamasi icin ne kadar süre alir? yani 1-2 hafta üstünden gecse hala belli olurmu ameliyat oldugum yoksa baya normal hali alirmi..?
Okula basliyorumda temmuzda (almanyada) ve cokda utaniyorum bilmiyorumkismile
resimleri eklicem umarim bekledigim gibi olur..

dalmışız tatlım kusura bakma sende oku diye özellikle buraya yazdım sende yarın olcaksın ya oyusden :) dualarımız seninle cnm umarım çok çokk iyi geçer ameliyatın iyi haberlerini bekliorus

Merhaba mutfakkedisi, ne guzel senin tarihe de az kalmis. Kime yaptircaksin?
Ins herhesey diledigin gibi olur. Benda mayis veya haziran gibi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…