tuonelaaa nereye gittin
cnm ya iki kaşımın arası şiş alçının üstünden dokunuca anıorum normal değilmi seninde oldumu öle
cok sevndm cnmcım afiyet olsun bu arada benmde günlerim çabuk gecsedde kurtulsammm kendmi kötü çirkin sefil hissediorumda bide grip gibiyim aynı fasla morarmam olmadı dün daha fazlaydı bugun sabah bi baktım azalmıs cok sevndm ama burun deliklerim kocaman görünüo :) gerci bnm burun deliklerime bi işlem yapılmadı kendi burun deliklerm ama yinede şişip büyümüş hehehehe
şeklini begendnmi tatlım sen anlasılıodur azcıkta olsa tam iyileşmesede
.gözümün bir hala mor yaaaa. öffffff.
bu arrada 12.günüm hala mor dolaşıyourm doktorumda daha morsun ay dedi. demekki çok hassas cildim. dışarıda çıkamıyorum.
neyse ben uzattım iiyice.inşallha dileidğn gibi olur sonuç. merakla bekliyorum canım.
tuonelacım mrk etme bi kaç aya süper olck burnun şişlerin gecmesi zmn alır tabikide sabretces artık bende mrk eidorum içinden ne çıkcak :)
yarın için bana dua edinhihoyyyt
aysacım canımsırnaşık şeyhatta adaşım olma ihtimalin yüksek neden kendine konu açmıyonda benimki üzerinden mesajlaşıyon o kadarkaydirigubbakcemile
şaka yaptım canım tabiki yazabilirsin
yarın için bana dua edinhihoyyyt
arkadaslar bende haziranin 6. ameliyat oluyorum burnumdan istanbulda cok heyecanliyim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile off offffffff.......
acaba burnumdan ameliyat oldugumun belli olmamasi icin ne kadar süre alir? yani 1-2 hafta üstünden gecse hala belli olurmu ameliyat oldugum yoksa baya normal hali alirmi..?
Okula basliyorumda temmuzda (almanyada) ve cokda utaniyorum bilmiyorumkismile
resimleri eklicem umarim bekledigim gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?