26 nisan ameliyat günüm :/

geldimmm ameliyatımı oldum deviasyonum tahmin ettiğimden fazlaymış sol gözüm tamamen kapalı sayılır çok şişti ve morardı geçicek inşallah burnumdaki kemeri de düzeltmiş alçıdan hoş duruyo şimdilik

:))

ben cok fasla morarmadım cunku buz koyduk sürekli ve gerçekten etkisi çok oldu tavsiyem ilk gün özellikle sürekli buz koyun yararı oldu bende

kızlaaaaaaaaaaar yardım

gözüm yanaklarım çok fazla şişti buz bu saatten sonra fayda edermi npsam hafiflermafoldumben

kızlaaaaaaaaaaar yardım

gözüm yanaklarım çok fazla şişti buz bu saatten sonra fayda edermi npsam hafiflermafoldumben

Canım eder niye etmesin ben ilk 5 gün buz uyguladım kesmedim artı korkma ilk 3 gün yaratığa dönüyosun 4 gün toparlanmaya başlıcak yüzün :)))) bende öyle olmuştu

kızlaaaaaaaaaaar yardım

valla bu saatten sonra faydası olmaz. doktorum söylemişti. 2 .3 gün artıyor sonra hafifler. valla sabreceksin. benim 15.günüm hala sol gözüm yanağım mor. doktorda şaşırıyor. çok hassasmışsın diye. artık geçmesini bekleyeceğim.
senin yanılmyorsa 2.günün değlmi? bol bol yat dinlen biraz fazla kalkıp dolaşıncada artıyor. ben hala evde iki yastıkla uzanıyorum . yoksa hemen şişiyorum.

dediğiniz gibi yaratık gibiyim yarın tamponlar alıncak sokağa nasıl çıkıcam böyleohaoldumsmile

gözlerimede kan durmuş mafoldumben

desteğiniz için teşekkr ettim arkadaşlar

buz olayına gelince ilk gün sürekli uygulamak fayda eder sonraki günler ztn iyileşmeye baslıor ama sen yinede ara ara buz tatbiki yap zararı olmas

bugün tamponlarımı aldırdım:lepi: nefes alamasan bile birazcık rahatladım morluklarım iyileşiyo yavaş yavaş şükür

bugün iki kadın geçmiş olsn trafik kazasımı geçirdin dedi gülsemmi ağlasammıkaydirigubbakcemile3

bugün tamponlarımı aldırdım:lepi: nefes alamasan bile birazcık rahatladım morluklarım iyileşiyo yavaş yavaş şükür

bugün iki kadın geçmiş olsn trafik kazasımı geçirdin dedi gülsemmi ağlasammıkaydirigubbakcemile3

Gecmis olsunnn:))) ya morluklar hemen geciyor dert etme 1 haftaya iyice toparlanırsın:)):asigim:

Back
X