Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben yaptırdım inşallah hayırlısı olur.Merhabalar
26 Ocak 2023 te tüp bebek transfer yaptıranlar varmı acaba?
Merhaba ben yaptırdım inşallah hayırlısı ol
Ayaklarım da aşırı üşüme oluyor karnımın alt tarafı sanki vızır vızır gibi yada piskolojik bu akşama doğru gögüs uçları hassaslaştı gibiİns olumlu sonuç alırız. Belirtisiniz varmı yada ağrınız falan
Göğüs uçları hariç diğeri bende de varAyaklarım da aşırı üşüme oluyor karnımın alt tarafı sanki vızır vızır gibi yada piskolojik bu akşama doğru gögüs uçları hassaslaştı gibi
Hayır oldun diyelim bakalımGöğüs uçları hariç diğeri bende de var
Merhaba ben 20 ocakta transfer yaptırdım. 5.gün embriyosu yerleştirdiler.30 ocakta kan verdim pozitif çıktı. 8 Şubat için kese için çağırdılar ama ben biraz korkuyorum. Çünkü hala ağrım kasıklarda adet ağrısı gibi ve hiç yerleşme lekesi kanaması falan gelmedi. Göğüslerde hassasiyet başta vardı ama artık yok geçti.Merhabalar
Merhaba bende 23 ünde transfer oldum cumartesi kan tahlili vereceğim inş ama bendede hiç bir belirti yok sabırsız ve heyecanlıyım.Merhabalar
İnşallah sonucunuz çok güzel çıkar.Merhaba bende 23 ünde transfer oldum cumartesi kan tahlili vereceğim inş ama bendede hiç bir belirti yok sabırsız ve heyecanlıyım.
Merhaba inşallah sonuçunuz cokk güzel çıkarMerhaba arkadaşlar ben 30 Ocakta 3.gun2 tane embriyo transferi yaptırdım heyecanla beklemedeyim
İnsallah bütün haber bekleyenler güzel haber alır heyecan korku çok karışık duygularİnşallah sonucunuz çok güzel çıkar.![]()
Amin hepimizin inşallahMerhaba inşallah sonuçunuz cokk güzel çıkar![]()
Aynen öyleİnsallah bütün haber bekleyenler güzel haber alır heyecan korku çok karışık duygular
Heyecandan uyuyamıyorum