Maalesef negatif çıktıİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Belirtiler kayboluyor zaten sadece kasık ağrısı oluyor oda ara sıra oluyor. Adet tarihi günü çok ağrım olmuştu benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef negatif çıktıİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Belirtiler kayboluyor zaten sadece kasık ağrısı oluyor oda ara sıra oluyor. Adet tarihi günü çok ağrım olmuştu benim.
resmi var mı canım?Kızlar ben de ocakta transfer olmuştum kese kontrolüne gittim kese beklediğim gibi gelişmemiş dedi böyle olan var mı![]()
belki toparlayabilir yani tam olarak kese şekli mi bozuk, gelişi mi ne dedi?Çarşamba tekrar gel dedii
belki toparlayabilir yani tam olarak kese şekli mi bozuk, gelişi mi ne dedi?
canım ınsallah hayırlı haberler alırsın , bolca dua et..Sadece beklediğimden küçük dedi tam bir yuvarlak değil şu an dedi
Ne zamana çağırdı sizi doktorunuz? Beni neden çağırmış ki o zamanMerhaba bende 26 ocakta transfer oldum ama henüz kese için gitmedim
Amin canımm inşallah inşallaahhcanım ınsallah hayırlı haberler alırsın , bolca dua et..
Rabbım saglıkla versın hepımıze
Tüp bebek doktoru cagirmadi beni.. sadece geçen hafta cumartesi günü 10 gün sonra kontrolle gidebilirsin demişti. Kismet olursa haftaya gidicem inşallahNe zamana çağırdı sizi doktorunuz? Beni neden çağırmış ki o zaman![]()
Maşallah ne kadar sabırlısın ben dayanamayıp üzüntümden kendimi yicektim inşallah herşey yolundadır.Merhaba bende 26 ocakta transfer oldum ama henüz kese için gitmedim
Merhaba,Maşallah ne kadar sabırlısın ben dayanamayıp üzüntümden kendimi yicektim inşallah herşey yolundadır.
Kese ile ilgili bişey demedi mi doktorBen kendim gittin doktora beta dan sonra 15 gün sonra muayneye gelirsin demişti. Ben 5 gün sonra dayanamayıp gittim devlet hastanesindeki kadın doğuma tüp bebekle pozitif gördüm muayne olmaya geldim dedi baktı ultrasonla hiç bir bilgi vermedi ilaç yazdı. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Anlamadım ben.
Hayır demedi bende tecrübesizim dr. Lar devlette böyle galiba hiç bilgi vermedi dediki kaç tane verdi dr. Dedi yaşın kaç dedi kaçıncı denemen fln demedi azarlar gibi ikiside tutmuş 2 haftasonra gel kalp dinleyelim dedi bne sevineyim mi bilmedim gerçekten mi dedim ekranı gösterirrmisiniz dedim baktım 2 yuvarlak okadar kese gördüm kağıt gln hiç birşey vermedi. Herşey yolundadır inşallah.Kese ile ilgili bişey demedi mi doktor
Olumsuz bişey olsaydı doktor söylerdi içini ferah tut canım. Devlet hastanesi pek ilgilenmiyo ama utroson kağıdı vermesi lazımdı. Karından mi baktılar size .. bende pazartesi ilaç için gidicem bakalım ne diyecek. Kendi doktoruma bir hafta sonra gitmeyi düsünüyorum belki kalp atışınida duyarım diyeHayır demedi bende tecrübesizim dr. Lar devlette böyle galiba hiç bilgi vermedi dediki kaç tane verdi dr. Dedi yaşın kaç dedi kaçıncı denemen fln demedi azarlar gibi ikiside tutmuş 2 haftasonra gel kalp dinleyelim dedi bne sevineyim mi bilmedim gerçekten mi dedim ekranı gösterirrmisiniz dedim baktım 2 yuvarlak okadar kese gördüm kağıt gln hiç birşey vermedi. Herşey yolundadır inşallah.
Karından baktı canım keseler büyük gibiydi yada bana öyle geldi 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Kendi doktoruma perşembe günü kısmet olursa gidicem canım o herşeyi söyler Allah izin verirse güzel haberleri alırız. İnsan heycanlanıyor çok zor inşallah hakkımızda güzel hayırlı haberleri alırız canım rabbim bizlere bu yolu hayırlı kılsın.Olumsuz bişey olsaydı doktor söylerdi içini ferah tut canım. Devlet hastanesi pek ilgilenmiyo ama utroson kağıdı vermesi lazımdı. Karından mi baktılar size .. bende pazartesi ilaç için gidicem bakalım ne diyecek. Kendi doktoruma bir hafta sonra gitmeyi düsünüyorum belki kalp atışınida duyarım diye