26 Ocak 2023 tüp Bebek transfer olan varmı?

Kızlar ben de ocakta transfer olmuştum kese kontrolüne gittim kese beklediğim gibi gelişmemiş dedi böyle olan var mı 🥹

Ben kendim gittin doktora beta dan sonra 15 gün sonra muayneye gelirsin demişti. Ben 5 gün sonra dayanamayıp gittim devlet hastanesindeki kadın doğuma tüp bebekle pozitif gördüm muayne olmaya geldim dedi baktı ultrasonla hiç bir bilgi vermedi ilaç yazdı. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Anlamadım ben.

Maşallah ne kadar sabırlısın ben dayanamayıp üzüntümden kendimi yicektim inşallah herşey yolundadır.
Merhaba,
Aslında sabırlı değilim biliyosun sizden heves edip erken test yapmıştım. Kendi doktorum 10 gün sonra demişti geçen hafta cumartesi hafta arası eşim yoğun diye önümüzdeki cumartesi gitmeyi düşündük. Ama ben pazartesi ilaç yazdırmak için randevu aldım muayne edermi bilemiyorum doktor.

Ben kendim gittin doktora beta dan sonra 15 gün sonra muayneye gelirsin demişti. Ben 5 gün sonra dayanamayıp gittim devlet hastanesindeki kadın doğuma tüp bebekle pozitif gördüm muayne olmaya geldim dedi baktı ultrasonla hiç bir bilgi vermedi ilaç yazdı. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Anlamadım ben.
Kese ile ilgili bişey demedi mi doktor

Kese ile ilgili bişey demedi mi doktor
Hayır demedi bende tecrübesizim dr. Lar devlette böyle galiba hiç bilgi vermedi dediki kaç tane verdi dr. Dedi yaşın kaç dedi kaçıncı denemen fln demedi azarlar gibi ikiside tutmuş 2 haftasonra gel kalp dinleyelim dedi bne sevineyim mi bilmedim gerçekten mi dedim ekranı gösterirrmisiniz dedim baktım 2 yuvarlak okadar kese gördüm kağıt gln hiç birşey vermedi. Herşey yolundadır inşallah.

Hayır demedi bende tecrübesizim dr. Lar devlette böyle galiba hiç bilgi vermedi dediki kaç tane verdi dr. Dedi yaşın kaç dedi kaçıncı denemen fln demedi azarlar gibi ikiside tutmuş 2 haftasonra gel kalp dinleyelim dedi bne sevineyim mi bilmedim gerçekten mi dedim ekranı gösterirrmisiniz dedim baktım 2 yuvarlak okadar kese gördüm kağıt gln hiç birşey vermedi. Herşey yolundadır inşallah.
Olumsuz bişey olsaydı doktor söylerdi içini ferah tut canım. Devlet hastanesi pek ilgilenmiyo ama utroson kağıdı vermesi lazımdı. Karından mi baktılar size .. bende pazartesi ilaç için gidicem bakalım ne diyecek. Kendi doktoruma bir hafta sonra gitmeyi düsünüyorum belki kalp atışınida duyarım diye

Olumsuz bişey olsaydı doktor söylerdi içini ferah tut canım. Devlet hastanesi pek ilgilenmiyo ama utroson kağıdı vermesi lazımdı. Karından mi baktılar size .. bende pazartesi ilaç için gidicem bakalım ne diyecek. Kendi doktoruma bir hafta sonra gitmeyi düsünüyorum belki kalp atışınida duyarım diye
Karından baktı canım keseler büyük gibiydi yada bana öyle geldi 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Kendi doktoruma perşembe günü kısmet olursa gidicem canım o herşeyi söyler Allah izin verirse güzel haberleri alırız. İnsan heycanlanıyor çok zor inşallah hakkımızda güzel hayırlı haberleri alırız canım rabbim bizlere bu yolu hayırlı kılsın.

Back
X