26 Ocakta Cüneyt Özek'eburun estetiği oluyorum

pucer83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
187
0
96
İzmir
kızlar 26 ocakta Cüneyt Özek'e burun estetiği olcam.Burun estetitiğini Cünyt Özek'e yaptıran arkadaşlar varsa yaşadıklarını paylaşırlarsa sevinirim

pınarcım ne zamandır bu ameliyatı istiyordun.panik yapma nasılsa hiç birşey hissetmiycen ben ameliyat öncesi gelemicem sanırım. seni yeni burnunla gorucem artık bakalım tanıyabilecekmiyim :) gerçi beraber tasarlamıştık bişeyler ama

canım ben 26 ocakta ameliyat oldum ve sonuçtan çok çok memnunum.Cüneyt beyin sayesinde çok güzel ve doğal bi burna sahip oldum etrafımdakiler de burnumu çok beğeniyor.Ameliyat sonrası fotoğraflarım resimler&albümler bölümünde var ordan bakabilirsin canım

mrb arkadaşlar benim bir arkadaşım da cüneyt beye yaptırmıştı burnunu ve sonuçtan çok memnundu ben de çok beğenmiştim son haline kadar adım adım gördüm..
ben de yaptırmayı düşünüyorum burnumu ama yakup avşarı da çok duyuyorum bu aralar kararsız kaldım bir süre düşünmem gerekiyor galiba...

geçen sene kışın oldu ben de öğretmenim bu arada bilio musun hakkarideyim ama şuan :) özelden yazdım sana ama yeni üye olduğum için yollamadı
bu arada ben de izmirliyim burnun güzel olmuş benim de senin gibi hafif eğrilik var umarım bana da nasip olur..

ne kadara yaptırdın zahmet olmazsa yazabilir misin bana özelden fiyatı artmış mı çok merak ediyorum canım...

Hakkari mi?kaç yıldır ordasın canım?benimde ilk görev yerim erzurumun bir dağ köyüydü.in sallah sende arkadasın ve benim gibi güzel bi burna sahip olursun.fiyatı özelden yazıyorumm

Hakkari mi?kaç yıldır ordasın canım?benimde ilk görev yerim erzurumun bir dağ köyüydü.in sallah sende arkadasın ve benim gibi güzel bi burna sahip olursun.fiyatı özelden yazıyorumm

ben yeni atandım sayılır 4 aydır burdayım canım eş durumuyla istanbula gidicem inşallah..sen de baya zorluklar atlatmışsındır ben merkezdeyim allahtan..

arkadşının burnu tam şeklini almıştır artık.Bence yaptırcaksan sende Cüneyt beye yaptır

ben yeni atandım sayılır 4 aydır burdayım canım eş durumuyla istanbula gidicem inşallah..sen de baya zorluklar atlatmışsındır ben merkezdeyim allahtan..

ben köyde tek öğretmendim ilçeye gidip gelen araç olmadıgı için annemle köyde kalıyorduk.Birbuçuk yıl orda kaldıktan sonra eş durumundan izmire geldim.

Dr. Cuyet özek hakkında yazılanları ben bı ara gazetede gördum davalık olmuştu bı hastasının burun amelıyat yapmıştı burun hastanın dudagına düşmüş hastada dava edmişti bende gazete ve internetden okumuşdum . Arkadaşlar ben burun ve gögus amelıyatı olucam bana guvenır bı doktor söyelyın paylaşalım ama cüneyt bey olmasın

Dr cüneyt özekin gazete çıkan haberını gördum gecen senelerde. Burnundan dolayı hastası mahkemeye vermiş burnu kadının azına düşmüş şekildeydi acaba elini düzeltmişmidir bende burun ameliyatı istiyorum bide meme buyutme oda memede çok sert sılıkon kullanıyomuş ya bana ii bi doktor önerin arkadaşlar yaza kadar yaptırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…