26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Kahvaltı=Simit tost yaptım kendime-1 kupa açık şekersi çay
Ara =Rezene çayı
Öğle =Tavuk Sote -Salata
Ara =Beşibiyerde
Akşam =Tavuk Sote-Salata-Rezene çayı(hazırladım yiyeceğim saat 6da)

2 lt su içtim şimdiye kadar...

ocak ayında lahana çorbası ile 4ila 6 kg arası vermiştim ama geri aldım.yine yapıyorum ama bu kez hiç etkisi yok maleseff:((

Elifcim sen İstanbul damısın

evet canım,çocuklar küçük yürüyemiyorum ben :47::47::47::47::47::47:

merhaba başarılar diyetinizde topiğinizi açtığınızdan beri kilo verebildiniz mi:?

:))) topik yeni sayılır canım 2. haftamız ben yarım kg verdim 3 günde öyle abartılı bir kg veren yok,burdan motive ediyoruz birbirimizi,destek oluyoruz,bakalım bu cuma ne olacak,ben birşey beklemiyorum ama oziii arkadaşımızı merak ediyorum,çok azimlidir kendileri:16::16::16:

ocak ayında lahana çorbası ile 4ila 6 kg arası vermiştim ama geri aldım.yine yapıyorum ama bu kez hiç etkisi yok maleseff:((

Canım öncelikle kendine sitrese sokma ama bende sitresliydim yani ahkam kesmiycem ama bu diyet fikrini aklımdan cıkarıp zayıflama maratonuna dönüştürdüm yani gram gram alsan bile arkama bakmayıp önüme bakarak devam etme yolunu sectim

Canım öncelikle kendine sitrese sokma ama bende sitresliydim yani ahkam kesmiycem ama bu diyet fikrini aklımdan cıkarıp zayıflama maratonuna dönüştürdüm yani gram gram alsan bile arkama bakmayıp önüme bakarak devam etme yolunu sectim

aynen öyle tatlım ya özellikle son bir yıldır saplantı oldu bende.günde en az 5 kere basküldeyim biliyorum yanlış ama duramıyorum:(((

evet canım,çocuklar küçük yürüyemiyorum ben :47::47::47::47::47::47:

:))) topik yeni sayılır canım 2. haftamız ben yarım kg verdim 3 günde öyle abartılı bir kg veren yok,burdan motive ediyoruz birbirimizi,destek oluyoruz,bakalım bu cuma ne olacak,ben birşey beklemiyorum ama oziii arkadaşımızı merak ediyorum,çok azimlidir kendileri:16::16::16:

Teşekkür ederim bebiş

Back
X