- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
Bazen dışarı cıkmak zor oluyo mevsim koşulları felan koşu bandı alıcam senin önerinle hepsinurada . Com dan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh vallahi çocukları napıyosun yürürken,keşke bende yürüyebilsem,sana bravohiç atlamıyosun sporunu tebrik ederim,azmine bayılıyorum,azcık akadaşınada versene,
bende evi sildim,akşam sadece kabuska yicem,sonra sporumu yaparım.
merhaba başarılar diyetinizde topiğinizi açtığınızdan beri kilo verebildiniz mi:?
Topigi 85 tim gecen cuma 77.6 kiloydum ( cuma günüde kilo bildirimi)

Topigi 85 tim gecen cuma 77.6 kiloydum ( cuma günüde kilo bildirimi)
 (
(ocak ayında lahana çorbası ile 4ila 6 kg arası vermiştim ama geri aldım.yine yapıyorum ama bu kez hiç etkisi yok maleseff(
Elifcim sen İstanbul damısın

merhaba başarılar diyetinizde topiğinizi açtığınızdan beri kilo verebildiniz mi:?

Canım peki kac kilosun
 ( boyumda 1.66 bu arada
( boyumda 1.66 bu aradaocak ayında lahana çorbası ile 4ila 6 kg arası vermiştim ama geri aldım.yine yapıyorum ama bu kez hiç etkisi yok maleseff(
Canım öncelikle kendine sitrese sokma ama bende sitresliydim yani ahkam kesmiycem ama bu diyet fikrini aklımdan cıkarıp zayıflama maratonuna dönüştürdüm yani gram gram alsan bile arkama bakmayıp önüme bakarak devam etme yolunu sectim
 ((
((evet canım,çocuklar küçük yürüyemiyorum ben
:))) topik yeni sayılır canım 2. haftamız ben yarım kg verdim 3 günde öyle abartılı bir kg veren yok,burdan motive ediyoruz birbirimizi,destek oluyoruz,bakalım bu cuma ne olacak,ben birşey beklemiyorum ama oziii arkadaşımızı merak ediyorum,çok azimlidir kendileri
Minecim vaktin varsa topigi ilk sayfadan itibaren oku ben lahanayla 5 kilo vermiştim topigi actıgımda 80 ve 79 felandım herhaldeaynen öyle tatlım ya özellikle son bir yıldır saplantı oldu bende.günde en az 5 kere basküldeyim biliyorum yanlış ama duramıyorum((
uygun bir zamanda okuyayım canım hatta kabul ederseniz bende katılayım aranıza:)
uygun bir zamanda okuyayım canım hatta kabul ederseniz bende katılayım aranıza:)

tskler canım