• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 Yaş

orangeroom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
34
0
36
Ankara
Yaşım 26 oldu ve 6 yıllık ilişkim evleneceğim derken bitti...(1,5 ay oluyor) Öğretmenim ve yüksek lisansa başlayacağım. Sanki bundan sonrasında artık aşk meşk benden geçmiş gibi hissediyorum. Bütün zamanım yüksek lisans dersleriyle ve okulla geçecek, böylece 27,28....gidecek gibi geliyor. Abartıyor muyum? Yoksa haklılık ppayım var mı...Ne dersiniz? 26 yaşından sonra yapılması gerekenler, 26 yaşında olsaydım şimdi şunları kesinlikle yapardım veya şunları yapmazdım diyenler tecrübelerinizi aktarır mısınız?

Seninki de çok zor...Bir yuvanın dağılması eminim çok çok daha zordur. Umarım eşinle tekrar barışır, bu durumu birbirinizin değerini daha iyi anlamanızı sağlayan bir süreç olarak görür ve yolunuza devam edersiniz. Peki bundan 3 yıl öncesine dönsen yani benim yaşımda olsan neler yapardın, nelere yoğunlaşırdın veya ne yapmazdın diye sorsam.. :)

Seninki de çok zor...Bir yuvanın dağılması eminim çok çok daha zordur. Umarım eşinle tekrar barışır, bu durumu birbirinizin değerini daha iyi anlamanızı sağlayan bir süreç olarak görür ve yolunuza devam edersiniz. Peki bundan 3 yıl öncesine dönsen yani benim yaşımda olsan neler yapardın, nelere yoğunlaşırdın veya ne yapmazdın diye sorsam.. :)

Sagol canim güzel dileklerin icin:70:

Ya söyle desem sana erkege her sirrimi vermezdim,su anlamda yani icimde öfkem olsa fazla belirtmezdim.

yaş 24 .. 3 senedir mezunum.. öğretmenim.. 3 yıldır atanamıyorum.. 3 yıldır hayatımda Biri vardı.. yeni Bitti.. evdeyim sürekli.. 4 duvar içindeyim.. Bunalımdayım dardayım.. sen de dert etme canım.. hayat sürprizlerle dolu.. Bi Bakarsın Bize de mucizeler vurur.. gene aşk gelir Bulur.. hayat ne getirir ne götürür ve nereye götürür Büyük Bilinmezlik aslında.. hiç Bişey hayal ettiğim giBi olmadı.. şuan Bırakmışım hayat nereye sürüklerse.. güzel yerlere sürükler güzel insanlarla karşilaştirir umarım... özümüzden ayrılmayalım yeter...

3 gün sonra 26 olucam ve 5 ay önce nişan attım.düğünüme 1 ay kala...şimdi hemen hemen senin yaşadıklarını yaşıyorum ve durum şu:
nişanı attım ertesi gün asla çalışmam dediğim bir çağrı merkezinde çalışmaya başladım istemeyerek başladım ama hem stresimi attım hem yeni çevrem oldu hem de şuan sevilen elemanlardan biriyim.
evlilik hazırlığı dolayısıyla dondurduğum okuluma bu yıl devam etme kararı aldım birdaha bir erkek için asla okulumu ve işimi askıya almam:)
tek sorun şu ki: artık çevremde benimle ilgilenen bir sürü erkek var ve ben kimseyi samimi veya güvenilir bulamıyorum.ısınamıyorum inandırıcı gelmiyorlar...
çevremde mutlu ilişkisi olan evlenen bir o kadar arkadaşım var onları görünce ben neden aşık olamıyorum diyorum sadece ve üzülüyorum..şu güvensizliğim yüzünden doğru insanı da kaçırıcam ileride diye korkuyorum...

ben de sizin gibiydim. aşk meşk meselelerinden ümidimi kesmiştim. mutlu olamam sanıyordum.
ama kader sevdiceğimi çıkardı karşıma. ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.
umutsuzluk çok kötü. umutlarımızı öldürmeyelim.

Benim de güzel olduğumu söylerler, en azından istenmeyecek bir tip değilim, işim var vs... ama bana duygularını açan pek erkek yok çevremde. Bir ara telefonuma mesajlar geliyordu o kişi de evli çıktı, kendine metres arıyormuş herhalde pisliği hemen def ettim yazık karısına çocuğuna...Yani senin en azından çevrende ihtimaller varmış, bunlar umut verici biri olmazsa diğeri bir şekilde olacak, senin güvenini kazanacak seni etkileyecek...Bende o umut da yok, acaba bana yaklaşmayın gibi bir enerji mi yayıyorum etrafa :) Yaş 26, gerisi mantı durumu var :P Şimdi uydurdum. Peki senin nişan atma sebebin neydi merak ettim?

kızlar bende 26 yaşındayım evliyim ama bişeyleri kacırmışım gibi geliyor ,yaşamadıgım cok şey varmış ,erken evlenmişim gibi geliyor...yani evlenmekle alakalı degil bu 26 da sorun var herhalde:))

kızlar bende 26 yaşındayım evliyim ama bişeyleri kacırmışım gibi geliyor ,yaşamadıgım cok şey varmış ,erken evlenmişim gibi geliyor...yani evlenmekle alakalı degil bu 26 da sorun var herhalde:))

Mesela neyi kaçırmışsın gibi geliyor? Elinde bir şans olsa, 26 yaşında ve bekar olsan neler yapardın?

Yok mu bizden başka 26 yaş bunalımı yaşayan :)

Olmaz olur muuu ??? Beni de ekleyin.26 yasındayım.Dağların arasında ogretmenlık yapıyorum.Yeni insanlar tanıyabılecegım hiçbir ortamım yok.Ve daha uzun bir süre buralardayım.Geleceğe yonelık karamsarım.Hepimize başarılar diliyorum :1:

aynı yaştayız ben evliyim 2 sene dolcak .benim tek yapmak istdiğim şey okul zamanında kafamı derslere vermiş olsaydım şimdi polis olucaktım :( kısmet deılmış.

Sizinde hakkınızda inşallah herşeyin hayırlısı olur kızlar.

iyi geceler kizlar bende 26 yasindayim 6 yillik evliyim 2 oglum var 26 yas bunalimi varmi bilmiyorum ama bu aralar tatsizim benim aklimda kalan tek sey universite okumamam ve ogretmen olamamam tamamen kendi secimimdi calisiyodum para kazaniyodum ve okumadanda olur zlhniyetindeydim ama artik anliyorum bende ara ara bu pismanligi hissederim icimde:59:

Son düzenleme:
iyi geceler kizlar bende 26 yasindayim 6 yillik evliyim 2 oglum var 26 yas bunalimi varmi bilmiyorum ama bu aralar tatsizim benim aklimda kalan tek sey universite okumamam ve ogretmen olamamam tamamen kendi secimimdi calisiyodum para kazaniyodum ve okumadanda olur zlhniyetindeydim ama artik anliyorum bende ara ara bu pismanligi hissederim icimde:59:

Evde olmak, ev işleri ve çocuklarla ilgilenmek bir noktadan sonra yetmemeye mi başlıyor? Sosyal bir çevreye duyulan ihtiyaç mı yoksa potansiyelinizi kullanma ihtiyacı mı bu ? Para kazanma arzusu, eşinizden maddi beklenti içinde olmak da sanırım bu pişmanlığın gerekçeleri arasındadır..

Bende 26 yaşındayım..
Evliyim 1 tanede oğlum var..
seneler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum..
Sorun yok bunalım sıkıntı yuvarlanıp gidiyoruz:68:

benimde yaşım 26.şimdi 19-20 yaşındakileri görünce o yaşlarımı hatırlıyorumda ben ne çabuk bu yaşa geldim diyorum.ama bence bu kadar ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor.daha genciz.30 dan sonra ne olcaz onu düşünün birde.çevremde var 30u geçmiş evlenmemiş ümitsiz insanlar.ama sorun sadece evlilik değil bence hayattan keyif alamamak asıl sorun gelecekten bir beklentisi olmamak.bendede var bu tür karamsarlıklar ama üzerimden atmaya çalışıyorum bunları herşey olacağına varır,içinizden geldiği gibi yaşayın,hayırlısını dileyin,pozitif düşünmeye çalışın.

hey yavrum hey:21:
bundan 4 ay öncesine kadar hayattan hiç bir umudu olmayan bir 26 yaş sakini duruyor karşınızda:51::27:
4 senelik ilişkim nişanlıyken bitmişti(şükür).hayata dair hiç bir umudum yoktu.aşk hiç planlarımda yoktu:91:
derkeeennn:69:hem kör kütük aşık oldum,hemde çok sevdiğim bir işim var
hayatta hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz.heleki 26 yaşındaysanız=)

hey yavrum hey:21:
bundan 4 ay öncesine kadar hayattan hiç bir umudu olmayan bir 26 yaş sakini duruyor karşınızda:51::27:
4 senelik ilişkim nişanlıyken bitmişti(şükür).hayata dair hiç bir umudum yoktu.aşk hiç planlarımda yoktu:91:
derkeeennn:69:hem kör kütük aşık oldum,hemde çok sevdiğim bir işim var
hayatta hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz.heleki 26 yaşındaysanız=)

Yeni bir başlık açacağım, senin gibi işlerini yoluna koyanlar bize umut dağıtsın :) Gerçekten 6 senelik ilişkim bitti 2 ay olacak ve hiçbir şeyden ama hiçbir şeyden zevk alamıyorum, aşk bana o kadar uzak ki...Yaşlanmış hissediyorum, sevgilim arayacak mı aramayacak mı bunalımlardan bunalımlara sürükleniyorum tabii her saat değil bazen sebepsiz umutla doluyorum :) bazen huzur kaplıyor içimi mutlu olduğum bile oluyor ama genellikle değil...SuLTaN benim için yaşadıklarını biraz detaylandırır mısın lütfen, ilişkin neden bitti neler yaşadın ne hissettin, sonra ne oldu...Benim ilişkim hala askıda gibi sanki, arayacak diye ufacık bir beklentim var işte o beni öldürüyor, sende nasıl sonlandı acaba benim yanlışım burada mı tamamen mi silip atmalıyım ki yeni bir sayfa açabileyim :( Tabii silip at demekle silinip atılmıyor o ayrı ama net olmak ayrı bir olay...Ama mesajını okuyunca çok mutlu oldum, demek ki olabiliyor gerçekten :26:

Back
X