- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum kimseyi yargıladığımdan değil ama bazı aleviler tamamrn dinsiz oluyor hepsi için bişey diyen yokyani fark yok diyenlere bende katilmiyorum. en yakin arkdasim alevi. alevilerin arasindada cok fark var... mesela benim arkdas abdest bilmez namaz bilmez orucu asure zamani 10 gün galiba tutar. kelime isadet getirmez eee getirmiyenlede bir müslüman bayan evlenemez...
cenazeleri bile camiden değil cem evinden kalkıyor ne diyosun senTüm sünniler hepsi aynimi da sanki? Burda kac konu var, kayin aile ile gecinemeyenler üzerine, ki mezhep farkliligi olmadan.
Üstelik aleviler marstan gelen uzayli degiller. Sadece sünniler ile din konusunda fark var. Gelenekler yine asaga yukari aynilar. Söylediklerini bu arada cok asaglayici buluyorum!
C
cenazeleri bile camiden değil cem evinden kalkıyor ne diyosun sen
Pardon da müslümanlar camiden kaşkıyor kendilerini ötekileştirip cem evinden kalkmaları kendi tercihleri kendi kendilerini ötekileştiriyorlar? Anlatabiliyormuyum bu tartışmaya girmek istemiyorum herkesin hayatı kendine fakat tabirleriniz düşüncelerinizle çelişiyorNe oluyor cemevinden kalkınca her camiden kalkan abdestli namazlı mı sanıyorsunuz? Allah aşkına insanları ötekileştirmeyin. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.
Kimi alevilerin yaşantısı tamamen farklı demekki eşinizin ailesi öyle değil
İNasıl farklı mesela, örneklerle bahsedebilir misiniz ben bilmiyorum, siz öyle yazınca merak ettim?
tabikide buna katılıyorum kimi insan mezhebini bile bilmiyor ama şimdi önemsemediğimiz şeylet ilerde sorun teşkil edebiliyor bir arkadaşımın başına grldi ordan biliyorumAy sanki herkes mezhebini tam mı yaşıyor? Bana saçma geldi ama eski insanlar biraz takıntılı malesef...
Ben genel anlamda bir tanı koymadım sadece her meZhebin kendine göre farklılıkları vardır bunu her aile onaylamayabilir bize laf düşmez insanları yargılarken sizde hata yapıyosunuz sizin düşünceleriniZe saygı duyulmuyor diyr hayıflanıtlen sizde onların düşüncelerine saygı duymuyorsunuz