Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden haklı ? belki kız alevidir o zaman ne diyeceksinizAleviyse bilemem ailen haklı ama onun dışında çok saçma
Canim benim ailemde sevdigimle evlenmemi hic istemiyorlardi aylarca ugrastik cok cok zor oldu ikna etmesi ve uzun zaman aldi esimde cok anlayisliydi ama sana sunu soyleyim esimle en ufak bi sorun yasasam kendin istedin diyorlar basa kakiyorlar 3 senelik evliyim ama annem her defasinda keske evlenmeseydin bunla der o yuzden aileme hic bir derdimi anlatmam her zaman cok mutluyum derimKendi kendime konuşmaktan kafayı yemek üzereyim. Bi arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum ve derdimi paylaşmak istiyorum.
26 yaşındayim iki senedir görüştüğüm çocukla ailelem tanişmadan mezhebi yüzünden evlenmemi istemior. Çocuk pırlanta gibi gözümün içine bakıyor ve bende seviyorum fakat ailemi de ezip geçemiyorum. Her ailede olduğu gibi duygusal sömürü var. Düşünmekten hasta olduk biz artık 50 yasindayiz (ölümü kastediolar) bende bu yüzden ağzımı açıp bisi diyemiorum. Sevgilim bu konuda hiç baskı yapmıyor hep anlayışlı davranıyor fakat tahammülüm kalmadı. . Bu konuda bana ne söyleyebilirsiniz...
neden haklı ? belki kız alevidir o zaman ne diyeceksiniz[/QUOTE alevilerin gelenekleri farklı çünkü yaşantıları bayan aleviysr ailesi gene haklıerkek olanla sorun yaşayabilir
Kimi alevilerin yaşantısı tamamen farklı demekki eşinizin ailesi öyle değilEşim Alevi ben değilim
10 yıldır evli 16 yıldır birlikteyiz
Daha bugün konuştuk nedir şu fark ben hala göremedim diye
Eltim sünni kaynım Alevi görümcem Alevi enişte sünni bir sorun yahut fark yok
yani fark yok diyenlere bende katilmiyorum. en yakin arkdasim alevi. alevilerin arasindada cok fark var... mesela benim arkdas abdest bilmez namaz bilmez orucu asure zamani 10 gün galiba tutar. kelime isadet getirmez eee getirmiyenlede bir müslüman bayan evlenemez...Kimi alevilerin yaşantısı tamamen farklı demekki eşinizin ailesi öyle değil