27+2 Erken İkiz doğum

Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin, yazınıdı tesadüfen gördüm ve eski duygularım canlandı. 2021 ekimde 18 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim kızımın suyu gelmişti ve maalesef doğum başladığı için oğlumuda kaybettim. Ve denizlide yaşayan birisi olarak Babür hocanın tecrübelerine saygım sonsuzdur.
Yeni doğan küvetine nereye sevk ettiler denipole mi?
Yeniden ikiz bebeklerim oldu ve ben küvezde kalacaklarını bildiğim için denipolü tercih ettim aslında denipolden Ziyade Kazım hocayı tercih ettim diyebilirim. Bebeğimin biri 1400 doğdu ve 55 gün kaldı küvezde. Bagırsak enfeksiyonu geçirdi çok şükür sorunsuz atlattık. Ama daha sonra Kazım hoca beyninde sıvı fazlası tespit etti hidrosefali dediler küvezden yeni çıkmıştık bu süreçte de . Birçok doktorla görüştüm zamanla gözlemledik artış durdu şuan sadece takipteyiz. Siz hangi doktorla takipli gidiyorsunuz

Allah kimseye evlat acısı vermesin.bende 28haftalik doğum yaptım.bir ay yaşadı oğlum son saatlerinde dokunabildim oğluma.resmi kaldı elimde .şimdi 2.5aylij kızım var ilk işim onu abisinin mezarına götüreceğim biraz büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…