ALLAHIN selamı üzerinize olsun ömerimin can teyzeleri
Her zaman aklınızda olduğumuzu bilmek o kadar güzel bişey ki anlatamam bunu bilince ömerimin duacisi bi anne daha var diyorum güçlü olmama gelince gerçekten öyle miyim bilmem gözümden yüreğim den yaş eksik değil yeni geldim ömerimin yanından hala inanamıyorum hayatımın aldığı şekle. Böyle konuşunca eşim hemen Şemsi tebrizi söyler ben çok severim Onu "hayatım altüst oldu deme nereden biliyorsun altının üstünden daha iyi olmadığını " demiş bunu sık sık hatırlatır ama bilmez ki ben onun mertebesinde değilim. Eşim izinleri bittiği için ise başladı aralarda arkadaşlarından ALLAH razı olsun kaçıp geliyor ömerim yokken benim ömerim kokulu eşim gittiğinde kolum kanadı kırık kuş gibi oluyorum istiyorum ki ömerimle yatıp kalkayim ama yoğun bakım hemşire Ablaları da haklı. Hep evlenince anne evin senin evin gibi olmuyor derlerdi. Haklılar hem de sonuna kadar . Annem babam yaşlarına rağmen yorulma nedir bilmedikleri hep yardım ettiler destek oldular ama olmuyo çekirdek ailem eşim Ankarada ben annemlerde oğlum can kuzum ömerim yoğun bakımda. Oysa sadece eşlik izne gelmistik 9 aydır buradayım. Ben yine ağlayarak konuşurken telefonda dün gece eşim sen üzülürsun diye anlatmadim ama dün diye başladı Ankaradan 3 arkadaş askere güneydoğuya gidecekmis Çankaya askerlik subeden kâğıtlarını almak için kendi araçlarıyla yola çıkmış lar kaza yapmışlar 3 kuzuda vefat etmiş aileleri güney doğudan korkaraken o yüzden ağlama canım dedi ama ömerim bana sadece kendi için değil herkes için anne olmayı öğretti. Onlar için de anne acisi hissettim.
Ömerim büyüyor can teyzeleri 1050 gr doğan ömerim şimdi 6 küsür kilo MAŞALLAH yavrum uyanmadi ama üst göz kapağını araliyorum göz göze gelebiliyoruz şükür insan elindekine de sukredebiliyormus bazen nasıl olsun aynı işe gidip geliyorum diyordum şimdi utanıyorum dediğimden herşeye şükür size de şükür ki varsınız
Yakışıklı çocuk yüzlü bi oğlum var çok ŞÜKÜR. bi uyansa nefes alsa eskiden bana zor gelen ya da canımı yakan herşey toz rerresi olacak. Çok şükür ki ömerimin eli ayağı düzgün organları çalışıyor büyük küçük tuvaleti kendi yapıyor kendince hareketleri de var en önemlisi 3 doçent gezdik ve 3ude sayılı çocuk nörologu ve 3ununde dediği ömerimin beyni hala gelişimini akranlari gibi devam ettiriyor mr lari temiz EEG temiz beyin omurilik sıvısının sonucu temiz demekki ömerim uyaninca bunlar hiç yaşanmamış gibi olabilir hersey ALLAHIMIN ol demesinde duam bu her anne gibi oğlum la eşimle namaz arkadaşı olmak. Başka ne isteyim onlar zerre sine varıncaya kadar sağlıklı olsun yuvamda şen kikirdamalar. Şükür ömerim hala sutumden içiyor ALLAHIM göğsümden emmesini de nasip etsin tez vakit tez zamanda. Yani demem o ki üzüldüm sütüm gitti deyimi yalan çünkü ben 9 ayin her günü hastaneden dönüşü oğlumu kaybeden anne hastaneye gidip Ömerimi görünce dokununca evladına yıllar sonra kavuşan anne oluyorum günde kackez ölüp yaşıyorum ben bile bilmiyorum.
Ömerimin can teyzeleri eşim yanımda değil ama siz onunda abla kardeşi gibisiniz o da okuyor ucu müzede ailenizin içinden biri gibi kabul ettiniz biz o sıcaklığı hissediyoruz ALLAHIM her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin hepinizi bu dünyada olmasa da ahir zaman komşuları etsin bizi PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V . Yanında CUMAMIZ kabul olunan dualarla bezensin hepinizi sımsıkı kucakliyor tertemiz kalbinizden öpüyorum