Doğuma Hazırlık 27+4 haftalığım dün ve bugün hareketsiz bugün 1 kere hissettim gibi çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bursa166116

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
55
21
3
31
Kızlar normal de bebişim kıpır kıpır bugün hele bütün gün evdeydim ama hiç hissetmedim desem yeridir normalde beni sarsardı dünde öyle hareketli değildi. Bir şey olmuş mudur yada başına gelen korktum açıkçası 🥺 inşallah herhangibi bir sıkıntı yoktur

Kızlar normal de bebişim kıpır kıpır bugün hele bütün gün evdeydim ama hiç hissetmedim desem yeridir normalde beni sarsardı dünde öyle hareketli değildi. Bir şey olmuş mudur yada başına gelen korktum açıkçası 🥺 inşallah herhangibi bir sıkıntı yoktur
1 bardak süt içip sırt üstü uzandığımda hemen tepki verirdi bebeğim. Evham yapınca bu yöntemi denerdim. Bir deneyin isterseniz. Olmazsa içiniz rahat etsin bi görünün doktora.

Günü gününü tutmaz diyorlar uyuyordur belki Allah ın izniyle bir şey olmaz

Git yarın nst çektir dopler baksınlar doktorunda yavaş hareket ettiğini söyle nstye girerken 1 tatlı yemeden 1 de yedikten sonra çekilsin ikisinin arasındaki farkı doktorun değerlendirsin ihmal etme sağlıkla gelsin inşallah hatta şu an imkanın varsa acile git ortada çekerler

Back
X