Biz 5.güne girdik ama halen arada meme diye sırıtıyor yok kızım uff diyorum:)Ama dediğin gibi daha düzene girdi uykusu.Yemesinde bir değişiklik yok malesef henüz.Sen bıraktıkta ne zaman sonra yemesi düzene girdi?
kızım 16. aya girmek üzere ve son 3-4 aydır emmek istemiyor resmen mücadele ediyoruz kavga döğüş ısırıyor vuruyor ağlıyor günde 3 e bile razıydım şimdi bire düşürdü çok azaldı sütüm haliyle. neden emmek istemiyor beni bu kadar üzüyor?sizce bıraktırmalımıyım tamamen yoksa azda olsa gelen sütümü sağarakmı vermeliyim?
bende kestim artık 21aylık oldu artık tozuttu mama tutkusu heryerde zaman mekan fark etmeden ac ac deyım tisortümü sıyırıyordu acı oje sürdüm uçlarına emdi kusacaktı nerdeyse3saat oldu agzına surmuyor denemek ıçın gel oglum meme em dedim kaçtı yanımdan gece nasıl gececek bılmıyorum birde emmedıgı için süt birikecek ya gögsüm sişmesin diye ne yapıcaz:26:
canım benim yaaa cok zorlandım gece uykusu yok dışarda falan emmek iştiyordu kılo alımıda yavastı 3ay daha dayanamadım artık kestık bugun 2cı gunumuz bakalım zorlanmıyoruz .tek sabah uyanınca agladı süt falan vermeye kalktım almadı sonra unuttukızımda her yerde size oğlunuzun yapığı gibi tişörtüme sıyırıp annee meme aç diye bağırıyor.ama Allah izin verirse ben 24 ayını tamamlatmayı düşünüyorum bence azda kalmış 24 ayına ,sıkıp dişinizi 3 ay daha emzirin derim(tavsiye)..çocuk bu isteyecek tabii siz bilirsiniz...
canım benim yaaa cok zorlandım gece uykusu yok dışarda falan emmek iştiyordu kılo alımıda yavastı 3ay daha dayanamadım artık kestık bugun 2cı gunumuz bakalım zorlanmıyoruz .tek sabah uyanınca agladı süt falan vermeye kalktım almadı sonra unuttu
ebenim oglum 22.ayina girecek halen emziriyorum,bende sütden kesmek istiyorum ama bir türlü birakmiyor kilolu bi cocukda degil herseyide yemiyor istahsiz bi cocuk,bazen emzirmek cok SIKICI geliyor milletin ortasinda gögsümü acmaya calisiyor vermeyincede cok agliyor oje sürdüm aci salca sürdüm fayda etmedi emdi.nasil sütden kesecegimi sasirdim tecrübeli annelerden yardim bekliyorum..geceleri uyaninca zor oluyor gögsümü vermedikce yatmiyor ve aglamasi kesilmiyor off ne yapacam bide baya bi kilo kaybim oldu o yüzdende emzirmek istemiyorum baya bi zayifladimm
e
benim oğlumda aynı senin bebişin gibi..dün gece kalktı süt için uff olmuş falan dedim ağladı sonra tekrar uyudu.
Artık her ıstedıgınde boyle yapıcam kı alıssın..
tatlım gündüzleri hiç verme gece uyuturkende verme başka sekilde uyutmayı dene.. 1-2hafta bunu düzene oturt sonra ıyıce alıstıktan sonra geceleri vermemeye
başla..benim oğluşumda çok ağlıyodu ama kabullenıyor zamanla.. Allah sabır ve kolaylık versin çok zor dönem..
İyi geceler.Kızım 27 aylık.Halen emiyor.Pardon emiyorduAz önce ilkkez meme vermeden uyuttum.Kızım acıyor dedim.Üzüldü uff anne aciyıo dedi sevdi beni Sonra az az mızmızlandı acımıyo acımıyo dedi.Yok kızım acıyor dedim.Bant yapıştırmıştım onu gösterdim üzüldü kuzum."Anne seni sebiom "dedi.saçlarımı okşadı uyudu
Beslenmesi çok kötü kilo alımı az doktor kesmen lazım artık dedi.Geceleride meme diye çok uyanıyor zaten.27 aylıkta oldu zaten.O zaman ben kendimi neden kötü hissediyorum.Ağladım ağlıyacağım şimdi.Yanlış mı yapıyorum acaba?İstediği sürece vermek mi lazım ne dersiniz.Çok mutlu onunla çünkü.Offf berbat hisseidyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?