27 haftada bebegin ters durmasi

Pelin ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
176
89
98
26
27 haftalık hamileyim, Doktor Bebeğimin başının hâla yukarda oldugunu söyledi .normalde dönmesi gerekiyormuş ama hâla dönmedi ilerleyen günlerde %70 %80 döner dedi .dönmezsse sezeryan olmam gerekecek .Aranızda böyle olan varmı .korkuyorum sezeryan olacak diye

daha şimdiden bunu konuşmak çok erken. en erken 28. haftada bakıyorlar bebeğin pozisyonuna. 37 ye kadar normal, 37 den sonra düşünürsünüz döndü mü dönmedi mi. doğum başlayınca bile dönebilir bebek. doktorunuz sezeryan yanlısı muhtemelen

ilk kızım 32 den sonra döndü, ikinci kızım 40. haftada hala tersti ama doktorum doğum başlayana kadar bekledi bir umut bekledik ama dönmedi. normal doğum yanlısı doktor bekler üstelik ilk gebeliğiniz neyin acelesi ki bu.

27 haftalık hamileyim, Doktor Bebeğimin başının hâla yukarda oldugunu söyledi .normalde dönmesi gerekiyormuş ama hâla dönmedi ilerleyen günlerde %70 %80 döner dedi .dönmezsse sezeryan olmam gerekecek .Aranızda böyle olan varmı .korkuyorum sezeryan olacak diye
benim o haftalarda bi ters bi duz karisik durdu hep.en son 36dan sonra hep tersti.sezaryan oldum mecburen 39da.caninizi sikmayin daha erken.bi sikintiniz yoksa bol bol yuruyus yapin hareketsiz kalmayin.

Back
X