27 haftalık hamile olanlar nasıl gidiyor?

slm bende 27 haftalık hamilyim.toplamda 9 kilo aldım.bebğimde 890 gr.şimdilik yaşadığım tek sıkıntım yürüyemiyorum.bacak arası kemiklerim ağrıyo.doktorumda normal diyor.

slmarkadaşlar ben 30.haftamagırdım çok şükürbısıkıntımız yok amamıgdeyanmam hariç...hiçgeçmiycek sankı yaaaa felaket yanıyo napcam ben bilemedım benimigibi olanlar varmı

slm kızlar bizde bugün 27+1 olduk,24 haftalıkken kontrolümüz vardı o zaman 705 gr.-32 cm di... haftaya yani 28. haftada var kontrol bakalım kaç oldu boyu kilosu,allaha bin şükür sııkıntım yok benim,buaralar oturup kalkarken zorlanmaya başladım sadece bide bebeğim çokk hareketlendi hiççç uyutmuyo beni:)))) annesinin aşkısı yerim ben onu:)))

slm bizde geldik normalde ultrasynda 28 haftalık ama çizelgede 27 olsn artık

benm 2. doğumm olcak
en son 26 haftalıkken gittim 900gr dı boyunu bilmiyorum cinsiyetimz erkek

bende 29+1gün ama çok sıkıcıya günler bitürlü geçmiyor benimde kız bu 3. çocugum olacak
ben bişey sorucam siz konuları altındaki haftalık bebek çizelgeleri neden ekliyosunuz*****

bugün kontrolümüz vardı 28+2 olduk...1 kilo 162 gr olmuş prensesim,boyu 39 cm....dr. uzun boylu bi kız olcak dedi:))))

selam....ben 24+4 de kontrolüm vardı bebeğim 810 gr 34 cm boyu haftaya kontolüm var dr amcası kilosu haftasına göre çok çok iyi dedi ama tek sıkıntım sağ kaburgam arkalı önlü aşırı baskı sızı ve ağrı var dayanamıyorum ne yatabiliyorum ne de kalakabiliyorum oturamıyorum acılar içindeyim bu arada 27+1 günlüğüm şuan.

Son düzenleme:
arkadaşlar ,ben 27 yaşındayım 15 hafta + 4 gebeyim.ikili tarama testi yapıldı 168:1 çıktı sonuç.çok canım sıkıldı üçlü tarama testi yarın yapılacak konuyla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…