- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
ve çok sıkıcı bir hal aldı..Hepimiz ne kadar çok ilaç alıyoruz degil mı :-(
Benm doktorm bisy vermedi henuz bakalm 22.haftada gidicm vereck mi? Ben sadece multivitamb kullaniyrmKızlar vitamin demir hapı magvital ve gaviscon kullanıyorum yahu bu kadar şey çok değil mı herkes bu kadar şey kullanıyor mu
Kızlar vitamin demir hapı magvital ve gaviscon kullanıyorum yahu bu kadar şey çok değil mı herkes bu kadar şey kullanıyor mu
Ben vitamin ,kalsiyum, omega 3, demir ve arada magnezyum kullanıyorum.Kızlar vitamin demir hapı magvital ve gaviscon kullanıyorum yahu bu kadar şey çok değil mı herkes bu kadar şey kullanıyor mu
Demir hapı elevit magvital kalsium mide koruyuucu içiyordum o haftamdaKızlar vitamin demir hapı magvital ve gaviscon kullanıyorum yahu bu kadar şey çok değil mı herkes bu kadar şey kullanıyor mu
ben ilaç kullanmayan biriyim. doğal beslenmeden yanayım fakat ilk 3 ay mecburmuşuz folik kullanmaya.sadece folik kullandım 3 ay sonra doktor değişik değişik vitamin demir vs haplar verdi.hiçbirini kullanmadım.sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. şuan 28 haftalığım kan ilacı , calsiyum, gaviskon ve demir ilaçları verdi doktor .kan ilacı aklıma gelirse kullanıyorum (kullanmamız gerekiyormuş doğpumda kan kaybediyormuşuz) gaviskonu 1 kere içtim o da mide yanması bazen inanılmaz hale geliyor. gece uyuyamıyorum sabah işe uykusuz gidiyorum diye almıştım. daha da kullanmadım. calsiyum ve demir ilaçlarını kullanmıyorum, beslenme olarak günlük almaya çalışıyorum hergün mutlaka 2 kase yoğurt yiyorum ki hiç sevmezdim süt ürünleriniama mecburum. ceviz be balık tüketmiyorum bu aralar.balık hapı vermişti doktor imom diye. hergün kullanın demişlerdi hem doktor hem eczacı ama ben balık seven biriyim ve 1 hafta 2 güm omega3 almamışsam o hapı içiyorum o da haftada 1 yada 2... velhasıl en güzeli sağlıklı beslenmek. Allah ilaçlara mecbur bırakmasın. hormonsuz sebze meyve tüketmeye çalışmak,hergün pekmez,yoğurt,yumurta tüketmek zor olmasa gerek çünkü herşey bebeklerimiz için. ayrıca dr un verdiği decavit hapın içinde domuz jelatini mi ne varmış, dikkat etmek gerek doğru mu bilmiyorum ama ebe arkadaşım da var ama söylemezler demişti.
Bende sendenim, hatta birde kan sulandırıcı ıgne vuruluyorumİmom omega3,corasprin,gynaferro,magnezyum
Bnm gecen subatta boş gebeliğim oldu canım riske atmamak için verdi doktorum halada içiormBende sendenim, hatta birde kan sulandırıcı ıgne vuruluyorum
Progestan, demir, d vitamini, magvital, omega 3 sürekli kullandıklarım
Duphalac şurup (kabızlık için arada bir)
Rennie (midem rahatsız olursa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?