27 haftalık hamilelikte kullanılan ilaçlar

rennie niçin kullanıyorsunuz, gazmı var yada şişkinlik falan mı, benim aşırı gazım var midemdede onun için sordum faydası varmı, ben gaviskon kullandım bi işe yaramadı
Ben mide yanması na gaviscon içiyorum geciriyor

rennie niçin kullanıyorsunuz, gazmı var yada şişkinlik falan mı, benim aşırı gazım var midemdede onun için sordum faydası varmı, ben gaviskon kullandım bi işe yaramadı
Gaz değil de mide ağrısı olduğu zaman ya da yanması bir yudum alıyorum

Ben süte alerjik olduğum, ve neredeyse bütün vitaminlerin içerisinde süt vitamini olduğu için, hiç vitamin kullanmıyorum. Ayda bir kan testi ile değerlerim kontrol ediliyor.

Doktor kontrolü önemli ilaç kullanımında benim doktorum biraz ince eleyip sık dokuyor oyuzden mı dedim meğer hepimiz ayniymisiz teşekkür ediyorum kızlar saolun

Kızlar vitamin demir hapı magvital ve gaviscon kullanıyorum yahu bu kadar şey çok değil mı herkes bu kadar şey kullanıyor mu
ben sadece magvital ve demir hapı kullanıyorum onun dışında birşey önermedi doktorum gaviskon kullanılabilir birşey zararsız benim mide sorunum olmadığı için hiç içmedim vitaminide her doktor veriyormu bilmiyorum benimki vermedi

Kızlar vitamin demir hapı magvital ve gaviscon kullanıyorum yahu bu kadar şey çok değil mı herkes bu kadar şey kullanıyor mu
ben sadece magvital ve demir hapı kullanıyorum onun dışında birşey önermedi doktorum gaviskon kullanılabilir birşey zararsız benim mide sorunum olmadığı için hiç içmedim vitaminide her doktor veriyormu bilmiyorum benimki vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…