Doğuma Hazırlık 27 haftalık hamileyim ama hala cinsiyetini bilmiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nazli0101

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
123
64
98
38
malesef bir çok doktora gittim 16. haftamda gittiğim doktorum yüzde 60 kız emin olamayız göstermiyor dedi. bu zamana kadar 6 farklı dokttora gittim ama hiç biri bu "kız" "erkek" demedi.. söyledikleri çok hareketli göremedik , uyuyor kapatmış görünmüyor, saklıyor vs vs. nasıl anlaşılır bu alışveriş yapmak için soruyorum yoksa sağlıklı olsun tek derdim bu... annem bir sürü örgü ördü pembe pembe :))))

Ultrason kagidinin yaninda kagit varmi varsa resmini cekersen bakip söylerim

resim ekleme hakkım yok çok eski üye olmadğım için sanırım...

bu baş çevresi ölçümü falan o değerleri mi istiyorsunuz asıl hangisi belirliyor ben yazayım hangi bilgi lazımsa

Tok karnına çikolata yiyerek gittin mi canım 27 hafta baya büyük bi bebek belli olması lazım artık. Detaylı usg ye girdin mi orda belli olmadı mı?

detaylıya girmedim girmeyi de düşünmüyorum
nadiren de olsa bebek göstermeyebiliyormuş şimdi bi sitede okudum ... tabi eski topraklar göstermiyorsa kızdır diyorlar ben de kız olarak bekliyorum karnımı da kızım kızım diyerek seviyorum napayım :)

Detaylı için artık geç ztn canım. Evet saklarsa kız derler ama hiç belli olmaz. Kontrol ne zaman bi daha belki o zmn söylerler. Hangi şehirdesin?

E="nazli0101, post: 43561818, member: 690371"]resim ekleme hakkım yok çok eski üye olmadğım için sanırım...

bu baş çevresi ölçümü falan o değerleri mi istiyorsunuz asıl hangisi belirliyor ben yazayım hangi bilgi lazımsa [/QUOTE]
Buyuk Ihtimal kiz bebektr canim erkek bebek en gec 17 haftada netlesio doguma kadar gostermemisti gorumcemin kizida saglikla gelir insalah

adanadayım... plesantanın karşısında bişey yazmıyor hatta bende plesantalı hiç bi yazı yok ki... nerde yazıyor anlamadım...1 ay sonra diğer kontrol

çin takviminden bakınca kız diyor ama ben inanmıyorum.. 16 mayıs hamilelik, 15 tmmz doğumgnm

Hayır öyle bilgiler yazmıyor hiç bir doktor vermedi bana bi sürü doktora gittim ilk defa duydum

Detaylıda belli olurdu... Detaylı gerektiğinde anne karnında bebeğe yapılabilecek müdahaleler için de önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…