malesef bir çok doktora gittim 16. haftamda gittiğim doktorum yüzde 60 kız emin olamayız göstermiyor dedi. bu zamana kadar 6 farklı dokttora gittim ama hiç biri bu "kız" "erkek" demedi.. söyledikleri çok hareketli göremedik , uyuyor kapatmış görünmüyor, saklıyor vs vs. nasıl anlaşılır bu alışveriş yapmak için soruyorum yoksa sağlıklı olsun tek derdim bu... annem bir sürü örgü ördü pembe pembe :))))
malesef bir çok doktora gittim 16. haftamda gittiğim doktorum yüzde 60 kız emin olamayız göstermiyor dedi. bu zamana kadar 6 farklı dokttora gittim ama hiç biri bu "kız" "erkek" demedi.. söyledikleri çok hareketli göremedik , uyuyor kapatmış görünmüyor, saklıyor vs vs. nasıl anlaşılır bu alışveriş yapmak için soruyorum yoksa sağlıklı olsun tek derdim bu... annem bir sürü örgü ördü pembe pembe :))))
detaylıya girmedim girmeyi de düşünmüyorum
nadiren de olsa bebek göstermeyebiliyormuş şimdi bi sitede okudum ... tabi eski topraklar göstermiyorsa kızdır diyorlar ben de kız olarak bekliyorum karnımı da kızım kızım diyerek seviyorum napayım :)
E="nazli0101, post: 43561818, member: 690371"]resim ekleme hakkım yok çok eski üye olmadğım için sanırım...
bu baş çevresi ölçümü falan o değerleri mi istiyorsunuz asıl hangisi belirliyor ben yazayım hangi bilgi lazımsa [/QUOTE]
Buyuk Ihtimal kiz bebektr canim erkek bebek en gec 17 haftada netlesio doguma kadar gostermemisti gorumcemin kizida saglikla gelir insalah