Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
maşallah 2 haftada 600 gr almış.. ne yedin ne içtin benim bebekte 27 de 1020 idi biraz küçüktü.. yediklerime dikkat etmeye başladım bakalım 1 2 hafta sonra ne olacak
Normal normal :) benim bebeğim bi 10 gün kadar ilerde. Bugün tam 911 gr olmuş :) iri bir bebek olacak dendi. Böyle giderse 4-4,5 kg doğarmış. Eşimde 4,5 doğduğu için normal tabii ama işte minnoş bir panda yavrusu olacak benimki galiba :))))
Normal normal :) benim bebeğim bi 10 gün kadar ilerde. Bugün tam 911 gr olmuş :) iri bir bebek olacak dendi. Böyle giderse 4-4,5 kg doğarmış. Eşimde 4,5 doğduğu için normal tabii ama işte minnoş bir panda yavrusu olacak benimki galiba :))))
maşallah 2 haftada 600 gr almış.. ne yedin ne içtin benim bebekte 27 de 1020 idi biraz küçüktü.. yediklerime dikkat etmeye başladım bakalım 1 2 hafta sonra ne olacak
Valla sag olun kizlar. Rahatladim. Farkli bisey yapmiyorum aslinda. Her sabah yumurta hasliyorum. Meyve yemeye calisiyorum. Yediklerim oglusuma gidiyor demek :) Bu arada 59 oldun 7 Kilo aldim simdiye dek...