- 23 Nisan 2025
- 29
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi destiniyyyyy
-
Bebeğin hareketleri var amaŞüphede kaldiysan tabikide gitmelisin önemsenmeyecek bir konu değil
Akıntı değildi aslında bildiğimiz suydu ama o an sıkışıktım idrar kaçırmış olabilir miyim?bu haftalarda yoğun akıntı normal. eğer devamı yoksa amniyon sıvısı değildir
Bence bir doktora gidin kardeşimede oldu 30. Haftada erken doğum yaptı suyu bitmişAkıntı değildi aslında bildiğimiz suydu ama o an sıkışıktım idrar kaçırmış olabilir miyim?
Teşekkür ederimBence bir doktora gidin kardeşimede oldu 30. Haftada erken doğum yaptı suyu bitmiş
o da olabilir. vajinal akıntı da ilerleyen haftalarda su gibi oluyor. bende de iç çamaşırım sürekli ıslaktı. akıntı gibi değil de su dökmüşüm gibi. normal yani. amniyon sıvısı sızıntısı sürekli olur. yine de içiniz rahat etsin diye kontrolde doktorunuza soraraınızAkıntı değildi aslında bildiğimiz suydu ama o an sıkışıktım idrar kaçırmış olabilir miyim?
Bende 34.haftada rutin muayenede suyumun azaldığını öğrenmiştim ve bebeğim karnimda hareketli olmasına rağmen yani ben hissediyordum hareketlerini ama nst de hareketli çıkmıyordu yinede bir doktora görünün içiniz rahat ederBebeğin hareketleri var ama
Bebek nasıl peki. Bende 30+5 deyim suyum sınırdaymış haftaya tekrar gideceğim. İnsan korkuyor.Bence bir doktora gidin kardeşimede oldu 30. Haftada erken doğum yaptı suyu bitmiş
Şimdi nasılsınız peki. Doğum gerçekleşti mi. Bende de sınırdaymış bende hareketlerini hissediyorum çok şükür. Takip edelim doktor dedi haftaya tekrar gel dedi bende bu hafta havuç suyu deneyeceğim. Bazı haftalar su azalıp bazı haftalar su çoğalabiliyormuş. Hareket takibinde kal dedi doktor ama insan korkuyor bu konuyla da ilgili kimse çok birşey yazmamış. Çok geçmiş olsun size de.Bende 34.haftada rutin muayenede suyumun azaldığını öğrenmiştim ve bebeğim karnimda hareketli olmasına rağmen yani ben hissediyordum hareketlerini ama nst de hareketli çıkmıyordu yinede bir doktora görünün içiniz rahat eder
Gayet iyi birkaç hafta kuvezdee kaldı şuan 3 yaşında hatta bir kardeşi bile olduBebek nasıl peki. Bende 30+5 deyim suyum sınırdaymış haftaya tekrar gideceğim. İnsan korkuyor.
Yaaa çok şükür,iyi olsunlardaGayet iyi birkaç hafta kuvezdee kaldı şuan 3 yaşında hatta bir kardeşi bile oldu
Havuç suyunu bende içmiştim 10 gün. Hastanede yatmıştım ben 2 gün sıvı takviyesi yapıldı artış gözlenince çıkmıştım. 37.haftada doğum yaptım şuan 5 aylık oğlumŞimdi nasılsınız peki. Doğum gerçekleşti mi. Bende de sınırdaymış bende hareketlerini hissediyorum çok şükür. Takip edelim doktor dedi haftaya tekrar gel dedi bende bu hafta havuç suyu deneyeceğim. Bazı haftalar su azalıp bazı haftalar su çoğalabiliyormuş. Hareket takibinde kal dedi doktor ama insan korkuyor bu konuyla da ilgili kimse çok birşey yazmamış. Çok geçmiş olsun size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?