• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 haftalıkta amniyon sıvısı

destiniyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
29
2
1
30
Kızlar acil bilenler dönüş yapabilir mi lütfen
27 haftalık hamileyim dün gece sabaha karşı iç camasirim ıslanacak derecede su geldi ama aşırı sıkışıktım tuvalete gittikten sonra rahatladım ama çamaşırıma dökülen de koku yoktu sonrasında takip ettim su falan gelmedi ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim cevaplar için teşekkür ederim.

Akıntı değildi aslında bildiğimiz suydu ama o an sıkışıktım idrar kaçırmış olabilir miyim?
o da olabilir. vajinal akıntı da ilerleyen haftalarda su gibi oluyor. bende de iç çamaşırım sürekli ıslaktı. akıntı gibi değil de su dökmüşüm gibi. normal yani. amniyon sıvısı sızıntısı sürekli olur. yine de içiniz rahat etsin diye kontrolde doktorunuza soraraınız

Bende 34.haftada rutin muayenede suyumun azaldığını öğrenmiştim ve bebeğim karnimda hareketli olmasına rağmen yani ben hissediyordum hareketlerini ama nst de hareketli çıkmıyordu yinede bir doktora görünün içiniz rahat eder
Şimdi nasılsınız peki. Doğum gerçekleşti mi. Bende de sınırdaymış bende hareketlerini hissediyorum çok şükür. Takip edelim doktor dedi haftaya tekrar gel dedi bende bu hafta havuç suyu deneyeceğim. Bazı haftalar su azalıp bazı haftalar su çoğalabiliyormuş. Hareket takibinde kal dedi doktor ama insan korkuyor bu konuyla da ilgili kimse çok birşey yazmamış. Çok geçmiş olsun size de.

Şimdi nasılsınız peki. Doğum gerçekleşti mi. Bende de sınırdaymış bende hareketlerini hissediyorum çok şükür. Takip edelim doktor dedi haftaya tekrar gel dedi bende bu hafta havuç suyu deneyeceğim. Bazı haftalar su azalıp bazı haftalar su çoğalabiliyormuş. Hareket takibinde kal dedi doktor ama insan korkuyor bu konuyla da ilgili kimse çok birşey yazmamış. Çok geçmiş olsun size de.
Havuç suyunu bende içmiştim 10 gün. Hastanede yatmıştım ben 2 gün sıvı takviyesi yapıldı artış gözlenince çıkmıştım. 37.haftada doğum yaptım şuan 5 aylık oğlum

Back
X